35802
-
#11553 VÓTMÁ -
Bala10 #11552 ez jó:) -
#11551 Ez se rossz azért:
-
#11550 for great justice!!
:)) -
#11549 majdnem belinkeltem közvetlenül, de el lettem volna küldve a ...
http://www.scene.org/redhound/AYB.swf -
ldavid #11548 :)
-
#11547 All your base... megvan?
na.
-
#11546 mert?
nem nyelvtanóra.. net.
De ha zavar húzd alá. -
#11545 a "You are failed"-el ugy-e csak vicceltél ? -
#11544 kockazug -
#11543 jó...de az én fotelem sokkal jobb...:D -
geo91 #11542 vótmá, de jó :D -
#11541 megint humoros aranyosba jártam és ezt találtam :D
-
#11540 ezen szakadtam :D -
#11539 fap
fap
fap
fap
fap
²., -
#11538 bocs, de nem tudom olvasni amit írsz.. :) -
#11537 -
#11536 inkább fordítva.. állítólag ha soakt csinálod, romlik a látásod :D -
#11535 fap
FAP
FAP
FAP
-al is lehetne valamit alkotni...
(a végén vmi gay test.. You are failed.. :)) ) -
geo91 #11534 :D -
#11533 humoros aranyosbóóó megint :)
-
#11532 :DDDDDDDDDDD -
Cat 02 #11531 -
#11530 Erre ugranak a szülők, tanárok, szociológusok, média.. stb. -
#11529 -
#11528 -
Bala10 #11527 köszi:) -
Pio #11526 -
#11525 Na telóm megtalálta, erre is jó a mobil :p -
#11524 igen, úgy néz ki az alsó kategóriába kezdi sorolni a Symbiant már...
A Meego linux meg érdekes kérdés, tegnap távozott a cégtől a platform felelőse. Ha pedig egy még el sem készült platformtól (ami máris késik, egyelőre ki tudja mennyit) távozik a vezető, az az álmoskönyv szerint nem jót jelent. -
#11523 Az volt nekem is, még hozzá penge moto, az a jó vékony azt hiszem v3...:D aztán bezúztam másnap vele a suliba, pár atomcsaj meg tesztelésre berakta a saját segges farmer hátsó zsebébe, szal már megérte megvenni :D főleg, hogy én vettem ki! :D -
#11522 motorola 6%... sad story bro..
régen mennyire nyomták kint... :)) nagyon "menő" volt itthon is...
-
#11521 symbiant nem is rak már csúcskészülékekre a nokia, hanem majd a középkategóriának megy az, a felső kategóriába a maemo linux lesz azthiszem (annyiban vagyok biztos, hogy linux :)) -
#11520 optimista előrejelzések szerint év végére minden 3.
infografika (csak linkben, mert nagy) -
Pio #11519 Ez azért egy erősen "captain obvious" gyanús válasz volt. :D Nyilván poénból írtam a dolgot, ott is a smile a végén. :D
Jelenleg úgy tudom nagyjából minden kábé 5. eladott mobiltelefon okostelefon a világon, szóval valamilyen szempontból van már "bumm" (de hülye szó, elnézést a használatáért :) ), de szerintem a szándék az, hogy felváltsák a hagyományos készülékeket, szóval akkor fog majd kiteljesedni a dolog, ha ez az arány fordított lesz. -
#11518 Bocs.
Akkor ON.
Félig meddig PC humor.
Excsajok sztorit nyilván mindenki ismeri.
Itt a rendőrségi megkeresés: (remélem olvasható)
Itt meg a válasz: (ezen szakadtam)
-
-
#11516 "Én azért szívesen elfogadnám ajándékba egy olyan "halott platform" 1 hetes bevételét, mint a Symbian. :D"
Én meg a CBA hetes bevételét vagy akár csak a nyereségét is.
Ez most nem erről szól, nyilván Nekünk magánszemélyeknek irdatlan pénzek ezek, csak Ők nem bennünk mérnek, hanem egymáshoz és a piachoz. Más lépték. Ott meg piaci részesedésre, vérre megy minden...
Mennek is a perek jelenleg is keményen,... -
#11515 Mindig vannak divat"fikázások", én nem teszem, mert pont a Nokiánál olyan mintha a saját öcsémet rugdosnám. Szeretem a Nokiát.
Csak olvasni kell. Sokat. Mindenhonnan. Láthatóak már az előjelek.
Ha ma nem vehetnék PDA-t "csak" közép-felső szintű telefont, az 90% hogy még mindig Nokia lenne, 9% Samsung, 1% egyéb (ami éppen jól sikerült modell).
Pontosan az van amit írtál. A Nokia átcsúszik egy másik szegmensbe, más rétegeket fog kiszolgálni mint az Apple vagy a htc, google, Samsung.
Megmarad (reméljük) de gyengül és "átköltözik más vizekre"..
Okostelefon Bumm érik? Már megvolt (amennyiben a PDA-okostelefon kategóriákat összemossuk) -
Pio #11514 Én azért szívesen elfogadnám ajándékba egy olyan "halott platform" 1 hetes bevételét, mint a Symbian. :D
Szerintem csak szimplán divat fikázni a Nokiát okostelefonos körökben. A nokia fikázása amolyan "Béke Szigete"ként funkcionál az android/apple faggotok (nem, nem felhasználók, hanem azok, akik egy használati eszköz miatt hajlandóak szájkaratézni naphosszat) véget nem érő "véleménycseréje" során.
Mondjuk a Nokia helyében telibesz*rnám az okostelefon piacot. Felesleges nekik. Egy sokszáz résztvevős piac 40%át uralják, az okostelefon-háború pedig egyelőre ennek a piacnak alig pár százalékos szeletét jelenti.
Mondjuk lehet, hogy gondolnak a jövőre is, az nem hülyeség egy ilyen nagy vállalatnál.. És eléggé érik már egy igen komoly okostelefon-bumm.