PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
:D
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
félreértés ne essék, elítélem az állatkínzást...de a szöveg miatt szerintem humor, persze morbid, de humor...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
http://gaborszantai.co.uk/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Saor Alba
Apple-t az vesz, aki nem ért a számítástechnikához, és nem is akar érteni hozzá, kivétel akinek a munkához elkerülhetetlen.
Ez részben annak köszönhetõ, hogy saját fejlesztésû proci és grafikus mag van benne, nem kell perkálniuk ezek beszállításáért.
Off off!
Ha jól látom 500 dolcsi lesz a leggagyibb verzió, az nálunk minimum 150k-t fog jelenteni, ha a szokásos árréssel hozzák át... :\
Na de bocsánat az OFFért!
És még1, ezt garantáltan többen használják, mint az ipadet fogják :)

Ezen kívül ez a HP cucc egy rétegtermék volt, az iPad pedig nem véletlenül ilyen "buta", mert a nagy tömegeknek készült, még egy pár éves gyerek is tudja kezelni az ujjaival. Van egy olyan érzésem hogy pár-10 millióval többet is fognak belõle eladni mint ebbõl a HP-bõl.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S