PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tök jó.
De pl ma láttam: Gary Unmarried -> Gary Elvált
jó tudom, szószerint, de váh 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

azért az más, mert létezek olyan, hogy szabadfordítás. te tény, hogy vannak igen debil filmcímek.
laci 700
"...9 éves kisfiú..." (eredeti oldal: "9 year-old boy")
"További érdekességek és képek a fiúról"
A képeken meg lány van... Kamu az egész... vagy csak nem tudnak írni xD

brodix
Kb. mint ahogy a film címeket szokták fordítani. -.-"
pl. ez
A magyar cím alatt zárójelben van az eredeti

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

tommygear
bazzzmeg D?AS😄?ASD:AS?DAS:_DAS
plu604
"karóra video"
halok<#banplz>

eredeti...

...aztán magyar nyelvre váltottam.

morcosqtya
feltöröm bazmeg..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

MR ME
ma még

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

asszem még nem volt
LasDen
Neumann János is tõlem tanult...pedig akkor még meg se születtem....😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tugyiti
2 hetes koromba mikor még nem is láttam csak foltokat már kernelt írtam a 98-hoz ,ez nem nagy kunszt
n3whous3
ez meg a másik :A:ASD:ASDas

púúúúú

n3whous3
hülye vagy, MCP vizsgák közül max 1-et tudna nagy nehezen egy laikus megtanulni meg bemagolni.

púúúúú

szerintem csak irigyek vagytok 😄DDD
n3whous3
igenpersze, MCP vizsgázik, programozik, meg ilyesmi?

púúúúú

Itt valami nem fail ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az a legjobb, hogy fiatalember és az összes képen egy csaj van 😄

CoolX
kocka-e? 😄DDD

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

MR ME
inkább kamu szaga van a dolognak...

"A fiatalember saját bevallása szerint életének legkorábbi még élõ emlékeit kb. 3 éves korára datálja vissza, és egy Windows feltelepítésére, személyre szabására, valamint a távoli asztal szolgáltatás használatára vonatkoznak. Ugyanakkor Marko-nak már jövõjével kapcsolatban is komoly tervei vannak: többek között könyveket szeretni írni a Windows 7-rõl és oktatóvideókat készíteni az operációs rendszer használatáról."

hagyjuk már, 3 évesen telepítette a winfost és szeméylre szabta, kacckacc

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kocka e? 😄DD
A:SD:ASD:ASDASDSAd
CoolX
egy kis ON 😄
- Hogy hívják a számítógép-mániás eszkimót?
- Jégkocka.<#idiota><#idiota><#idiota>

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Én is spanyolra kaptam rá, német az halál. Majd egyetem alatt...talán...
Ám pici off, de nyelvtanulás: http://lang-8.com/ magyar írások min fele japán 😄

Doddy a düdő
ne röhögtess már.

igen, es csak udvariasan mosolyognak majd, legbelul meg megszakadnak a rohogestol, mikor egy hosszabb maganhangzot mashogy hangsulyozol es teljesen mas ertelmet nyer a mondanivalod...

http://gaborszantai.co.uk/

n3whous3
meg -2 év nekik 😛

púúúúú

Pepsi Twist
nem nehéz nyelv... a japán... kint vagy 1 hónapot és végül is tudsz 😊 társalgási szinten mindenkivel elbeszélgetsz...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

morcosqtya
Japán nagyon nehéz nyelv (anno engem is érdekelt). Angol közép C-m van, de irigylem akinek német is megvan. Egyszerûen érzem hogy a német nagyon távol áll tõlem. Orosz, Spanyol és Francia is nagyon hasznos lehet manapság.. (fõleg munkahely szempontjából) (ezek közül talán a spanyolba vágnék bele.. 😊
A külföldiek a Magyart nehéznek mondják.. kivéve a Japánok.. ki tudja miért... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

[HUN]FaTaL
Az új proginfen elvileg kevesebb a matek. Legalábbis úgytûnik, meg a BsC miatt hívják másképp.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az ugyanaz nem ? :p
Legalábbis elte anno matek volt, most már info, gondolom csak marketing 😄

Carlos
Én meg dolgozom.

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
Én meg proginf. :]

n3whous3
😄DDDDDDDDDddd

púúúúú

Carlos
Humorosból egy igazi kocka:

Þór vígi þessi rúnar

edios
100%-ban, minden egyes pontban dettó így vagyok😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hegi90
szar kifogás 😊

Ha szorgalmasan tanulod a szavakat, elõbb utóbb a nyelvtanba is belekezdesz (még az 1000. szó elõtt 😉 )

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

n3whous3
prog.mat. szakos vagyok, nekem van jogom sértegetni 😄

púúúúú

Hegi90
Jó nyelv, de ott mindenki besél 3-4 nyelven, szóval fölösleges sztem 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aquir
hát én általánosba több évig tanultam németet, mégis a gimiben elkezdett angolból tettem le a középfokút a 4 éven belül... 😊
most konkrétan semmit nem tudok németbõl, visszafejleszthetõ foszlányok vannak, de nem akarok foglalkozni a nyelvvel, sokkal inkább teszek le egy felsõfokú angolt mint egy középfok németet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
na pont kiütöttél 😄

ezt irtam:

szavak tanulása elég kevés, nyelvtan sem ártana 😊

a német meg lehet, h hasznos, bár sztem annyira nem az, de ugy megutáltam, h nem nagyon érdekel már 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bulykin
hidd el, hogyha kellõképpen tudsz japánul, lesz életed 😄😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hollandot érdemes tanulni? 😄 azt 4 éve tanulom. 😄D
LasDen
azért nem tanulhat meg az ember, mert szeretne??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

japannal szart sem ersz, kinait, arabot, oroszt vagy spanyolt kell tanulni...

a nemet sem rossz valasztas, ha fejleszted, Londonban talan a francia utan az a legnepszerubb a feherek kozott...

http://gaborszantai.co.uk/

Hegi90
de igazábol 5letem sincs hogy/hol kéne nekiállni
mondjuk ha naponta megtanulsz 3 szót, akkor az 1 év alatt ezer. csak egy ötlet <#smile>

Zomil
japánul én is szivesen megtanulnék, csak igazábol idõ és lustaság miatt valahogy sose birom rávenni magam 😄
angol+német már kilõve(középfoku megvan mindekettöböl, angol felsöre még rávenném magam, de németet a büdös életbe nem fogok többet tanulni az biztos, sajnálom, h annyi idõt elvett az éltemböl 😄 )
igy 2nyelv után talán könnyebben menne a japán, de igazábol 5letem sincs hogy/hol kéne nekiállni(fizetni meg nem nagyon akarnék kurzusért) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Ne sértegesd az infósokat. 😄

Anime <#levele>

Hegi90
évente egyszer nézek animét 😛

bár köcsök infós vatyog :C

n3whous3
de a sok infós akar ilyet tanulni általában

fújj anime :S

púúúúú