PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pl ma láttam: Gary Unmarried -> Gary Elvált
jó tudom, szószerint, de váh 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"További érdekességek és képek a fiúról"
A képeken meg lány van... Kamu az egész... vagy csak nem tudnak írni xD
pl. ez
A magyar cím alatt zárójelben van az eredeti
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
...aztán magyar nyelvre váltottam.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
púúúúú
"A fiatalember saját bevallása szerint életének legkorábbi még élõ emlékeit kb. 3 éves korára datálja vissza, és egy Windows feltelepítésére, személyre szabására, valamint a távoli asztal szolgáltatás használatára vonatkoznak. Ugyanakkor Marko-nak már jövõjével kapcsolatban is komoly tervei vannak: többek között könyveket szeretni írni a Windows 7-rõl és oktatóvideókat készíteni az operációs rendszer használatáról."
hagyjuk már, 3 évesen telepítette a winfost és szeméylre szabta, kacckacc
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Hogy hívják a számítógép-mániás eszkimót?
- Jégkocka.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Ám pici off, de nyelvtanulás: http://lang-8.com/ magyar írások min fele japán 😄
http://gaborszantai.co.uk/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A külföldiek a Magyart nehéznek mondják.. kivéve a Japánok.. ki tudja miért... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://goo.gl/gd6Zi5
Legalábbis elte anno matek volt, most már info, gondolom csak marketing 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha szorgalmasan tanulod a szavakat, elõbb utóbb a nyelvtanba is belekezdesz (még az 1000. szó elõtt 😉 )
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
most konkrétan semmit nem tudok németbõl, visszafejleszthetõ foszlányok vannak, de nem akarok foglalkozni a nyelvvel, sokkal inkább teszek le egy felsõfokú angolt mint egy középfok németet 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ezt irtam:
szavak tanulása elég kevés, nyelvtan sem ártana 😊
a német meg lehet, h hasznos, bár sztem annyira nem az, de ugy megutáltam, h nem nagyon érdekel már 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a nemet sem rossz valasztas, ha fejleszted, Londonban talan a francia utan az a legnepszerubb a feherek kozott...
http://gaborszantai.co.uk/
mondjuk ha naponta megtanulsz 3 szót, akkor az 1 év alatt ezer. csak egy ötlet <#smile>#smile>
angol+német már kilõve(középfoku megvan mindekettöböl, angol felsöre még rávenném magam, de németet a büdös életbe nem fogok többet tanulni az biztos, sajnálom, h annyi idõt elvett az éltemböl 😄 )
igy 2nyelv után talán könnyebben menne a japán, de igazábol 5letem sincs hogy/hol kéne nekiállni(fizetni meg nem nagyon akarnék kurzusért) 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bár köcsök infós vatyog :C