35806
IWimv2m.jpg
  • Jim Morrison
    én ugratót nehezen csináltam :(

(tudom van sokkal bonyolultabb, végig élén 'szánkózó' is, de ez a zene miatt különleges
  • Jim Morrison
    o/
  • Sith
    Kérném hogy jelentkezzen az aki bármelyik szoftverét vagy hardverét amit fejlesztett tesztelte hogy mi történik vele ha a rendszeridőt módosítja kre 546 május 10.re. :p
  • gotchaaa
    Az én telefonom hónapk óta tökéletes, tehát nincs igazad
  • Dzsini
    konteó2: ez a 64 bites (tehát új) iPhone-okon okoz gondot, tehát valaki azt próbálja elérni, hogy a régieket vegyék...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.14. 13:19:54
  • SzirmosSzisza
    Általában nem iPhone tulajok találják ki :)

#33429: Android elromlik magától is
  • Stockbauer33 #33431
  • morcosqtya
    Így kell venni újat, tehát pörög a kereslet és az üzlet. Az apple fizeti ezeket a videókat.
    Konteo mode on.
    :)
  • gotchaaa
    Android tulajok nem dőlnének be ilyeneknek
  • RaidenHUN
    Mindig öröm látni, hogy iPhone tulajok mekkora szemetek egymással. Androidon egyszer se találkoztam még hasonlóval, iPhone-nal meg állandóan mennek ezek az agymenések, hogy tedd tönkre a telefonod.
  • Dzsini
  • Palinko
    viszont ha előre hajtod a naptárát akkor a jövőbe látsz
  • Pio
    Azért elég WTF ez a bug, hogy brickeled a telefonod egy dátum átállítással.... O_o
  • Jim Morrison
    Nehogy kipróbáljátok, mert tönkremegy az iphoneotok. Csak 4chan kedves népe hozza a szokásost :)
  • SzirmosSzisza
    Komolyabb dolgoknál általában nem kell, hogy Gizike is hozzáférjen otthonról, ezért nem olyan triviális törni őket, mint olyanokat amiket egységuser használ.
  • Palinko
    szerintem ott már nincs vicc, belső hálózat is csak limitáltan, kábelen, az is több körös, titkosítás, wlan meg ilyesmi is felejtős, legdurvább gépek meg még lan-on sincsenek, szóval fizikai hozzáférés nélkül gondolom lehetetlen
  • broman191
    Az FBI semmi, valami dollármilliárdos, még az elnöknek is 'fuck off' szintű black poject-hez kellene hozzáférést szerezni ilyen módon...az beb4szna, ha összejönne, de látszik semmi nem lehetetlen. Másnap meg jönne a finom pollóniumos reggeli.
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.12. 19:50:41
  • Palinko
    köszi szerintem vicces és érdekes, bár mindig megrengeti a technikailag jól felkészült, szuper okos, másképp gondolkodó hackeres világképet az, hogy ilyen nagy dolgokat manapság sima social hackinggel érik el :D bár ezt sem lehetett könnyű megcsinálni, de nagyságrendekkel könnyebb mint otthonról egy sötét szobából behatolni ugyanazokra a szerverekre :D
  • Jim Morrison
    de_hogy_sikerult_feltorni_az_fbi-t
    /elfér
  • Calver

jobb volt értetlenségben élni.
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.02.11. 19:24:44
  • Dzsini
    Pedig rá van írva a megfejtés is - Kulka János
  • Calver
    erre a képre most többszintű értetlenséggel nézek.
  • SzirmosSzisza
    :S

• geo91
    csak akkor kattintsatok, ha felkészültetek rá, hogy egy világ fog összeomlani bennetek
  • Rage47
    http://www.tubefilter.com/2016/02/09/totinos-twitch-bucking-couch-bowl/
  • Calver
    erről még valami infot, mert itt fuldoklok a röhögéstől negyed órája
  • RatBaG #33411
    twitch chat irányítja. glhf.
    http://i.imgur.com/1ccmM6d.gifv
  • BarneyK
    :DDD
  • Jim Morrison
    one true javascript exception handler
  • SzirmosSzisza
  • geo91
    :D
  • benőmenő
    Ebbe sem sikerült belerakni egy nyamvadt spectator módot a Dice-nak.
  • RatBaG #33405
  • kissssss
  • Palinko
    úgy érzem, hogy jobban is jártunk így :D
  • morcosqtya
  • Pio
    Beszt játékfejlesztő ever :D
  • tutituti
    megint magyar pcx lemezt néznek meg a funhaus-osok :)
  • SzirmosSzisza
    Azért a CoD (már) eléggé konzol játék, nem csoda, hogy ott jobban fogy.

A törhetőség meg stúdió függő, pl a CDProjekt játékai biztos azok lesznek, mert nem lesz rajtuk DRM (másképp nem kerülhetnének fel GoG-ra) :)
  • Pio
    OFF
    Szerintem nem fogják ilyesmin törni magukat, amíg egy átlag multiplatform címnél a PC-s eladások száma majdhogynem tekinthető kerekítési hibának.
    Nyilván a Witcher ilyen értelemben más, hisz erősen PC-hez kötődő cím, de általánosan ez a helyzet.
    Szerencsére két dolog is jó irányba mutat, egyrészt a Master Race körében is kezd egyre cikibb lenni a warez, másrészt a denuvo egyelőre törhetetlennek bizonyul és a legtöbb cracker fel is adta a harcot. Amikor már a 3DM alapítója nyilatkozza, hogy szerintük 2 éven belül nem lesz törhető AAA cím PC-re az mindenképp jót jelent a PC Gaming Master Race jövőjének, szerintem akkor kábé minden olyan játék, amire nincs exkluzív szerződés jönni fog szeretett platformunkra és talán a portolás minőségét is komolyabban fogják venni.
    Más kérdés, hogy akkor ezzel párhuzamosan illene visszahozni a demokat is, hogy legyen próbaverzió vásárlás előtt...
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.01.31. 08:01:58