35802
-
#12314 Az xp-ben erre a parancsra a Windows Fájlrendszervédelem párbeszédablaka jön be.Úgy látom írtak hosszá külön parancssoros progit.:)
És....,igen ez egy hosszú folyamat(ha van mit kijavítani)
Ehhez nincs betéve egy install cd? -
#12313 a "This process will take a while to complete"-et az Ubuntu is használja pl. telepítés közben. -
#12312 elég fura skined lehet. -
#12311 de bunkó lett a win7
-
geo91 #12310 és tényleg -
Bala10 #12309 bocicsoki -
venyusz #12308 -
#12307 előítéletes geci...:D -
geo91 #12306 mikor hazajöttem és megláttam az +50 üzenetet, azt hittem megint ezerrel megy a flém, de látom tévedtem. :) kellemes csalódás volt. :D -
#12305 az sem egy tuti biztos technika, egynek mert hangos, és az is vacsorameghívást jelent egyeseknél, másodszor meg [URL=http://www.cracked.com/article/126_5-popular-zombie-survival-tactics-that-will-get-you-killed/]lásd #2[/URL]. (főleg azért, mert nincs az az isten h a mókusos szövegnél jobbat tudnék írni ) -
#12304 itt nincs fegyverbolt ha jól tudom, úgyhogy nemtom betámadni...:D meg van itthon láncfűrész...azé az nem szar :D -
#12303 ahogy mindenki más is - kivéve azokat a marhákat akik a legközelebbi fegyverboltot támadnák be, és igen gyorsan tésztaszűrőként végeznék - ami remek ötlet, már ha vacsorázni mész oda. főfogásként
hirtelen hozzászólásokat olvasva én meg már majdnem azt hittem h topicot tévesztettem -
#12302 só. nyertem? -
#12301 néha így unalmamban elgondolkoztam ilyen poszapokaliptikus világba micsinálnék...:D ha van lehetőség rá, akkor gyorsan betámadnám a közeli boltot és bezsákolnám az összes konzervet meg sok már kaját, hogy a konzervet csak később kelljen elővenni :D aztán a sok vizet is vinném haza...:D utána elmennék generátort ha tudok, és bezárkózom otthon...seki se be..:D aztán majd lesz valami...:D -
#12300 fal -
G_ArchAngel #12299 nekem nincs agyam, lathatatlan vagyok szamukra :D -
JagFater #12298 Honnan tudod? :-D
Egyébként csak onnan tudom a nevét, hogy a dobozán áll, mert ez egy ilyen csöffedvény, van, vagy 15cm magas, szal nem sokat érne egy zombi ellen... -
#12297 és te vagy akkora kocka hogy kigugliztad a lámpádat -
JagFater #12296 -
#12295 hogyne :)
a másik lehetőség Grönland, ahol hiába halnak ki az emberek, a kórház örökre nyitva tart :) -
#12294 akkor már ketten vagyunk :D -
#12293 Vagy pl ott van a Pandemic 2, abból egyértelműen kiderül, hogy Madagaszkárra kell költözni. Általában oda nem terjed el a vírus, és az a kis sziget okoz gémóvert. :P -
#12292 én meg láttam a legenda vagyok, meg a zombie land című filmt, szóval tuti túlélem -
#12291 én tudom, hogy nem kellenek fegyverek - egy matematikus már modellezte az egész zombi apokalipszis dolgot (többféle zombi-felfogással és működéssel - halálból visszatérős, fertőzős-átváltozós, stb.), és arra jutott, hogy nagyon kemény karantén elrendelésével és tömeges, nagy erejű fegyverzettel történő sorozatos csapásokkal van csak esély egyáltalán túlélni - innentől egy radiátor vagy egy levágott kar mit se számít :) -
#12290 Zombiapokalipszis esetén, tőből leharapva tárgy az, perszehogy! :P -
#12289 mind megfogtok hallni zombi támadás esetén :D alig pár embernek van épkézláb fegyvere -
#12288 A center hangszóróm :D -
#12287 befizetetlen gyorshajtás csekk... nna ezzel kicsinálom őket XXXD -
#12286 lehet kivan preparáltatva. -
#12285 mióta levágta és egy vázában tartja, igen. -
#12284 az tárgy? :)
-
#12283 A munkatársam bal karja..? -
#12282 egy doboz, amiben egy Miche fékpár van:
-
#12281 kolléganöt a zombik közé veted és amig öt eszik te elfutsz :D:D -
venyusz #12280 Mit is mondtal,milyen scanner?:D
Egyebkent nekem egy 8 gigas flash drivera mmutat szoval... -
artschi2 #12279 Kolléganőm vagy a scanner, választhattok :P -
#12278 ott vannak a feltételek:
1) le kell tölteni a böngészőválasztó frissítést
2) újra kell indítani a gépet
3) IE legyen az alapértelmezett böngésző
4) és valahogy ellenőrzi, hogy EU-s területen van-e a gép (régiós beállítások, IP alapján, nyelvválasztás...)
ha mind megvan, akkor fel kell, hogy dobja :) -
karajjj #12277 tegnap tettem fel a win7-et a laptopra és érdekes módon nem adta be, pedig mikor az asztalira tettem pár hónapja, akkor meg elsőre felugrott -
#12276 nah nekem új, régen nem raktam win-t :) -
#12275 http://www.browserchoice.eu ha valaki ki akarja próbálni :)