35802
IWimv2m.jpg
  • gergely1991
    Az xp-ben erre a parancsra a Windows Fájlrendszervédelem párbeszédablaka jön be.Úgy látom írtak hosszá külön parancssoros progit.:)
    És....,igen ez egy hosszú folyamat(ha van mit kijavítani)
    Ehhez nincs betéve egy install cd?
  • Dzsini
    a "This process will take a while to complete"-et az Ubuntu is használja pl. telepítés közben.
  • Doomista
    elég fura skined lehet.
  • pxxl
    de bunkó lett a win7
  • geo91
    és tényleg
  • Bala10
    bocicsoki
  • venyusz
  • LasDen #12307
    előítéletes geci...:D
  • geo91
    mikor hazajöttem és megláttam az +50 üzenetet, azt hittem megint ezerrel megy a flém, de látom tévedtem. :) kellemes csalódás volt. :D
  • Calver
    az sem egy tuti biztos technika, egynek mert hangos, és az is vacsorameghívást jelent egyeseknél, másodszor meg [URL=http://www.cracked.com/article/126_5-popular-zombie-survival-tactics-that-will-get-you-killed/]lásd #2[/URL]. (főleg azért, mert nincs az az isten h a mókusos szövegnél jobbat tudnék írni )
  • LasDen #12304
    itt nincs fegyverbolt ha jól tudom, úgyhogy nemtom betámadni...:D meg van itthon láncfűrész...azé az nem szar :D
  • Calver
    ahogy mindenki más is - kivéve azokat a marhákat akik a legközelebbi fegyverboltot támadnák be, és igen gyorsan tésztaszűrőként végeznék - ami remek ötlet, már ha vacsorázni mész oda. főfogásként

hirtelen hozzászólásokat olvasva én meg már majdnem azt hittem h topicot tévesztettem
  • Calver
    só. nyertem?
  • LasDen #12301
    néha így unalmamban elgondolkoztam ilyen poszapokaliptikus világba micsinálnék...:D ha van lehetőség rá, akkor gyorsan betámadnám a közeli boltot és bezsákolnám az összes konzervet meg sok már kaját, hogy a konzervet csak később kelljen elővenni :D aztán a sok vizet is vinném haza...:D utána elmennék generátort ha tudok, és bezárkózom otthon...seki se be..:D aztán majd lesz valami...:D
  • Piloss
    fal
  • G_ArchAngel #12299
    nekem nincs agyam, lathatatlan vagyok szamukra :D
  • JagFater
    Honnan tudod? :-D
    Egyébként csak onnan tudom a nevét, hogy a dobozán áll, mert ez egy ilyen csöffedvény, van, vagy 15cm magas, szal nem sokat érne egy zombi ellen...
  • pxxl
    és te vagy akkora kocka hogy kigugliztad a lámpádat
  • JagFater
  • Dzsini
    hogyne :)

a másik lehetőség Grönland, ahol hiába halnak ki az emberek, a kórház örökre nyitva tart :)
  • pxxl
    akkor már ketten vagyunk :D
  • dronkZero
    Vagy pl ott van a Pandemic 2, abból egyértelműen kiderül, hogy Madagaszkárra kell költözni. Általában oda nem terjed el a vírus, és az a kis sziget okoz gémóvert. :P
  • kifli
    én meg láttam a legenda vagyok, meg a zombie land című filmt, szóval tuti túlélem
  • Dzsini
    én tudom, hogy nem kellenek fegyverek - egy matematikus már modellezte az egész zombi apokalipszis dolgot (többféle zombi-felfogással és működéssel - halálból visszatérős, fertőzős-átváltozós, stb.), és arra jutott, hogy nagyon kemény karantén elrendelésével és tömeges, nagy erejű fegyverzettel történő sorozatos csapásokkal van csak esély egyáltalán túlélni - innentől egy radiátor vagy egy levágott kar mit se számít :)
  • dronkZero
    Zombiapokalipszis esetén, tőből leharapva tárgy az, perszehogy! :P
  • pxxl
    mind megfogtok hallni zombi támadás esetén :D alig pár embernek van épkézláb fegyvere
  • [HUN]FaTaL
    A center hangszóróm :D
  • w77d
    befizetetlen gyorshajtás csekk... nna ezzel kicsinálom őket XXXD
  • Doomista
    lehet kivan preparáltatva.
  • Dzsini
    mióta levágta és egy vázában tartja, igen.
  • pxxl
    az tárgy? :)

• dronkZero
    A munkatársam bal karja..?
  • gabber_saviola
    egy doboz, amiben egy Miche fékpár van:

• Zomil
    kolléganöt a zombik közé veted és amig öt eszik te elfutsz :D:D
  • venyusz
    Mit is mondtal,milyen scanner?:D

Egyebkent nekem egy 8 gigas flash drivera mmutat szoval...
  • artschi2
    Kolléganőm vagy a scanner, választhattok :P
  • Dzsini
    ott vannak a feltételek:
    1) le kell tölteni a böngészőválasztó frissítést
    2) újra kell indítani a gépet
    3) IE legyen az alapértelmezett böngésző
    4) és valahogy ellenőrzi, hogy EU-s területen van-e a gép (régiós beállítások, IP alapján, nyelvválasztás...)

ha mind megvan, akkor fel kell, hogy dobja :)
  • karajjj
    tegnap tettem fel a win7-et a laptopra és érdekes módon nem adta be, pedig mikor az asztalira tettem pár hónapja, akkor meg elsőre felugrott
  • pxxl
    nah nekem új, régen nem raktam win-t :)
  • Dzsini
    http://www.browserchoice.eu ha valaki ki akarja próbálni :)