PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl valamiért ez jutott eszembe 😄

morcosqtya
ha telefon végén vagy akkor a két legbrutálisabb dolog ami történhet, a másik fél tüsszentése (azonnali megsiketülés), vagy egy háttérben visító kisbaba (gyakorlatilag agyhalál, stroke).

Tudósok kimutatták hogy mint ahogy a hang kétszer jobban terjed vízben mint a levegõben, úgy a kisgyerekek hangja telefonban 3x halálosabb mint élõben....
<#hehe>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hát mert az egyik hangszóróját a másik mikrofonjához tették 😄

morcosqtya
semmiért.
de ha a Donald kacsában van akkor az hiteles. 😊))

Casillas
arra én is emlékszek, de sose értettem hogy a két telefon letétele után miért hallaná egymást a másik kettõ 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

😄D <#worship>
Nekem egész pontosan 111 db-os a gyûjteményem. Kb 7 kiló 😄

:SDASDASD

asszem egy pár szám asszem még megvan a szekrényem alján. 😄 jó kis újság volt. 😄
Én ezt anno a donald kacsa magazinban láttam. Mondjuk ott nem skype-al volt, hanem két telefonkagylót tettek egymáshoz 😄

Vedd majd fel :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Megtörhetetlen
Nekem spec tetszik, csak drága ennyiért, de szimpatikus, pláne ha fel is lehet venni?

fry day fry day sálálálláláá

jójó, de minek a spoiler? <#idiota>
jólvan pistike, ülj le! egyes...
GregSB
Ettõl sokkal jobb április tréfát tudok skypeal, szóval ez még PC Humor is 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veszel Skype Creditet, és felhívod két haverodat konferencia hívásban. (Lehet hívni vonalast és mobilt is skyperól). A te mikrofonodat viszont lenémítod még mielõtt felvennék, így csak õk ketten fogják hallani egymást. Mindketten csak annyit fognak látni, hogy ismeretlen számról hívják õket. Az a poén az egészben, hogy mind a ketten azt fogják hinni, hogy a másik hívta õket 😊)

Tovább lehet cifrázni a történetet, ha nem két havert, hanem mondjuk havert és exbarátnõjét hívod így fel, vagy két srácot akikrõl tudod hogy utálják egymást 😄 Esetleg havert összekapcsolod a lelkisegély szolgálattal... sok lehetõség van 😊

A díjak nem a legolcsóbbak, de pár percet ki lehet bírni. Magyar molbit 55Ft / percért lehet hívni skyperól, ez mondjuk konferenciában (ha 2 mobilt hívsz) a duplája, szal 110 Ft / perc...

Én már tervezem hogy megcsinálom április 1.-én 😄

Aquir
a logika szabályai szerint senki nem írt ilyet, na de akkor már mind1 is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Megtörhetetlen
Különben is a szándék a fontos 😄
A másik legjobb ajándék, Április elsejére, egy Kiszel Tündi vs Donatella naptár... De az meg már régi poén...

Megtörhetetlen
Ha alszik ki tudja hogy az egy állat? Csak nem röntgenezik meg.. Vagy igen?

azt írta nem egyenlõ a srolling a görgetéssel.
nekem 8 mondjuk, de attól még hülyeség
koryne
Nekem van is plüss arctámadóm, szokott sikereket aratni azoknál, akik elõször lépnek be a szobámba =)
Megtörhetetlen: élõ állatot tilos feladni postán (bár sztem döglöttet is 😄)

Xbox Live gamertag: kilencnad

morcosqtya
meg elefánt, amit elütött a nyíregyházi dankó pista IC vonat.
Ja és van plüss alien arctámadó is... 😊 (de az tényleg van)

Megtörhetetlen
vagy vannak olyan plüssök nemmondjuk ki a nevét internetes oldalon, ahol ilyen ökörségeket lehet kapni, a lényegre visszatérve lehet kapni olyan plüst ami egy kisállat csak kinn a bele és egy kocsi nyom van a hátán, csak sajna nincs belõle galamb csak nyúl meg sün meg nemtommi :S

Aquir
kellene altató, beadás és galamb. Csak tessék 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Megtörhetetlen
akkor egy bealtatózott élõt, egy nap alatt odaér 😊

Aquir
döglött galambhoz nem nyúlnának, és fertõzõ

Megtörhetetlen
Ez nem PC humor, de a minap kitaláltam a létezõ legdurvább április elsejei tréfát:
Fogsz egy galambot(lehetõleg postagalambot), nem baj ha döglött de az sem ha plüss,(a fogado féltõl függ h mennyire birja), a lábára kötsz egy cetlit amire ráirod, hogy végre hazataláltam, majd belerakod egy dobozba amire ráírod, hogy postagalamb (döglött galamb esetén nem baj ha légmentesen zárt a doboz) majd feladod postán, a címzettnek.

Csak én vagyok agyment? Mert akiknek meséltem kis kivétellel nem tetszett....

Aquir
ne keverd a fazont, te kérdezted. nem mondják máshogy 😊

õ is arra gondolt szerintem
Aquir
görgetés

és hogyan fordítanád akkor (egér esetében) a scrollingot?
scrollozni != görgõzni

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Bulykin
o.O

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sajnos én is, mivel 1 éve rossz a görgõm 😄 (szal nem is azt nyomtam, jelenleg 4 gomb van görgõre állítva, 2/3 az esélye h eltalálom 😄)

tommygear
NEM TAKARODSZ!
Jim Morrison
tudom, pro vagyok 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

morcosqtya
jól kibasztál vele...
😊

Jim Morrison

Lenyegeben egyszer sem scrolloztam, egyszerm megnyomtam a gorgot es lehuztam az egeret.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

a, hülye logo
b, scrollozott ? wtf
c, vótmá
d, tudom, h nem érdeklek senkit

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Aquir

Jim Morrison
bazz es meg jo is xD

CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Jim Morrison
Kira

zeli
lool, ilyen nincs 😄😄DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Single Serving sites powa 😄
http://www.sometimesredsometimesblue.com/

Ic3 m4n
ja, meg a megjegyzés is:

<!-- if the lhc actually destroys the earth & this page isn't yet updated
please email [email protected] to receive a full refund -->

😄

Jim Morrison
YUP 😄

<script type="text/javascript">
if (!(typeof worldHasEnded == "undefined")) {
document.write("YUP.");
} else {
document.write("NOPE.");
}
</script>

<#hehe><#hehe><#hehe>
Ic3 m4n
Hogy ha már az összes old volt, akkor berakom ezt is:
http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

Érdemes forrásba is belenézni 😄D