PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudósok kimutatták hogy mint ahogy a hang kétszer jobban terjed vízben mint a levegõben, úgy a kisgyerekek hangja telefonban 3x halálosabb mint élõben....
<#hehe>#hehe>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
de ha a Donald kacsában van akkor az hiteles. 😊))
Vivimos por ti, vence por nosotros.
asszem egy pár szám asszem még megvan a szekrényem alján. 😄 jó kis újság volt. 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
fry day fry day sálálálláláá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tovább lehet cifrázni a történetet, ha nem két havert, hanem mondjuk havert és exbarátnõjét hívod így fel, vagy két srácot akikrõl tudod hogy utálják egymást 😄 Esetleg havert összekapcsolod a lelkisegély szolgálattal... sok lehetõség van 😊
A díjak nem a legolcsóbbak, de pár percet ki lehet bírni. Magyar molbit 55Ft / percért lehet hívni skyperól, ez mondjuk konferenciában (ha 2 mobilt hívsz) a duplája, szal 110 Ft / perc...
Én már tervezem hogy megcsinálom április 1.-én 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A másik legjobb ajándék, Április elsejére, egy Kiszel Tündi vs Donatella naptár... De az meg már régi poén...
nekem 8 mondjuk, de attól még hülyeség
Megtörhetetlen: élõ állatot tilos feladni postán (bár sztem döglöttet is 😄)
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ja és van plüss alien arctámadó is... 😊 (de az tényleg van)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Fogsz egy galambot(lehetõleg postagalambot), nem baj ha döglött de az sem ha plüss,(a fogado féltõl függ h mennyire birja), a lábára kötsz egy cetlit amire ráirod, hogy végre hazataláltam, majd belerakod egy dobozba amire ráírod, hogy postagalamb (döglött galamb esetén nem baj ha légmentesen zárt a doboz) majd feladod postán, a címzettnek.
Csak én vagyok agyment? Mert akiknek meséltem kis kivétellel nem tetszett....
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lenyegeben egyszer sem scrolloztam, egyszerm megnyomtam a gorgot es lehuztam az egeret.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
b, scrollozott ? wtf
c, vótmá
d, tudom, h nem érdeklek senkit
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://www.sometimesredsometimesblue.com/
<!-- if the lhc actually destroys the earth & this page isn't yet updated
please email [email protected] to receive a full refund -->
😄
if (!(typeof worldHasEnded == "undefined")) {
document.write("YUP.");
} else {
document.write("NOPE.");
}
</script>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/
Érdemes forrásba is belenézni 😄D