35802
-
#12795 Hát... a modem is azért van, hogy működjön... :P Töltse csak le azokat az oldalakat szépen! :)
De az jó, hogy van választék, eltérő igényekhez más-más böngészőt lehet választani. -
#12794 Én úgy vagyok vele, ahogy lent írtam :) amíg van, addig legyen használatban, ha ezen múlik az, hogy pörgős, villámgyors legyen a működése. Az Opera (ha van lehetősége rá) a memóriában tárolja a bezárt/előző oldalakat, hogy azokat újranyitva, vagy a visszagombot megnyomva az rögtön előttem legyen - ezzel időt és sávszélességet spórol, hiszen nem kell újratöltenie az oldalt, és megvárni, hogy újra kiszámolja, hogy mi hol merre van. Ehhez pedig memória kell. Ki lehet pucolni a rég használt oldalakat (meg is teszi egy idő után) de addig nem, amíg van szabad memória - ha érzékeli, hogy más is van, aminek kell a hely, akkor eltakarodik az útból. Szerintem ez az elvárható működés :) -
#12793 Na ez igaz, de ne egy szaros böngésző terpeszkedjen má' benne! Én a 6 giga ramomból sajnálnék negyed gigát böngészőnek adni...
Rendszeresen hagyom ott a háttérben, pl, amikor multis játékban ellenfélre várunk vagy ilyesmi, akkor arra a öt-tíz percre alttab ki böngészőbe... Egyen minden annyi memóriát, amennyi neki kell, de ha lehet, azért törekedjen arra, hogy ne kelljen neki sok!
Nekem meg ez a "filozófiám" :)
Lehet, hogy DOSból jön, amikor még kellett azzal foglalkozni, hogy a 640k alapmemóriából maradjon legalább 590... Nagyon büszke voltam magamra, amikor összeraktam olyan config.sys-t, hogy egér és CD driverekkel együtt is maradt 620k... :P -
G_ArchAngel #12792 Hohohooo, mit talaltam kockaknak, ez mar 2 napig jo! :)))
Kivancsi vagyok mikor jon ki a 168H for programmers:D
-
#12791 amennyit épp használok - de ha csak a böngésző megy, akkor azé az egész. Ha más is foglal, akkor úgyis megosztoznak rajta, ennyire már értelmes az oprendszerek memóriakezelője. -
#12790 de nem mindegy, hogy hány program eszi meg azt a memóriát. -
#12789 szerintem meg a memória a gépben azért van, hogy használjuk, és ne üresen álljon... -
#12788 ghosteryt en is kiprobalom :D -
Cat 02 #12787 Chrome most eszik 250-et 0 kiegészítővel és 4 ablakkal. Firefox soha sem ment 200, de még 150 fölé sem... de ne offoljunk D -
#12786 majd az explorer.exe-re nyomja egy tulajdonságok - engedélyeket, és adj mindenhova teljes hozzáférést, mert különben nem fogja változtatni. nekem legalábbis csak így sikerült :) -
n3whous3 #12785 Nem eszik kevesebbet ff, sőt ha felraksz egy halom kieget még be is szarik :C -
n3whous3 #12784 ó buttonra már van ötlet, ffffffuuuu topikban volt egy teljes rage fej lista, azokat majd random váltogatom :D -
Cat 02 #12783 Ha jól tudom, akkor Chrome-os AdBlock ugyanúgy letölti a hirdetést, csak utána elrejti, míg a Firefoxos le se tölti. Amúgy annyiból jobb talán az FF_ hogy kevesebbet eszik, de én is átszoktam :'
újház: lebuktam ;D -
#12782 start button cséndzserel, button meg van deviantart-on egy csomó :) -
n3whous3 #12781 Mivel csináltad a start menü ikont? :) (mindenki tudja, hogy azért raktad be ezt a képet XD) -
#12780 lekapcsolod a külső forrásból érkező cookie-kat, és nem pakolsz fel fölösleges addonokat :) és máris nem "követ" senki. -
ba32107 #12779 Ilyen ghostery operára is van? -
#12778 kicsit jobban kifejtve, bár angolul -
#12777 ghostery tetszik -
#12776 érdekelt, úgyhogy megkerestem :D -
#12775 Én nem érzek különbséget. Biztos, hogy ugyanaz a kieg? Elég sokféle van chrome-hoz.
szerk.: nah igen :D -
#12774 Gondolom nem kellett volna bejelolni az osszes listat... Ez a Ghostery viszont rohadt hasznos cucc! -
#12773 Ez az AdBlock rendesen belassitja a bongeszot... -
geo91 #12772 köszi -
#12771 Én is nem régen tértem át :)
Ajánlhatok pár bővítményt?
- Turn off the lights: videók nézésénél hasznos, ha bekapcsolod, akkor a videón kívüli területet elsötétíti.
- AdBlock (bár ezt gondolom már felraktad)
- Google Mail checker plus: jelzi ha új leveld jött a gmailben, ezen kívül egy fasza lenyíló felületet ad, ahol egyből el tudod olvasni a levelet a Gmail megnyitása nélkül.
- Facebook disconnect: nem engedi a facebooknak, hogy megnézze milyen oldalakon jársz/jártál.
- Facebook blocker: letiltja ezeket a mini Facebook apikat (amik kb minden oldalon ott vannak és mutatják, hogy kik lájkolták ezt az oldalt...), ezáltal sokkal gyorsabb lesz az ilyen oldalak betöltése.
- Ghostery: megmutatja, hogy milyen alkalmazások, oldalak követnek éppen téged, plusz le lehet őket tiltani.
Mindegyik kurva hasznos, és egyáltalán nem lassítják a böngészést (sőt, az adblock és a fb blockertől még gyorsabb is lesz)... -
#12770 bszd megXD -
#12769 omfg -
geo91 #12768 kezdek rászokni a chrome-ra. SOKKAL gyorsabb, mint a ff. -
geo91 #12767 régi, de jó :D -
#12766 óó bazmeg :D -
#12765 -Tölthetek egy kis teát?
-Jóhogy, csak Seedeld vissza! -
#12764 +1 -
#12763 lol -
:D ... -
#12761 van még vki rajtam kívül aki ha ezt meglátja nem tud ellent állni h valóban bekapcsolódjon? :D -
#12760 és közben énekelnétek, hogy Y-M-C-A It's fun to stay at the Y-M-C-A -
#12759 mert ismerlek? találkoztunk? :P :) -
#12758 szal nem lennél hajlandó beülni velem egy bárba beszélgetni -
#12757 épp ezaz, hogy akit nem ismerek nem jelölöm be. Volt is egy cikk az IPM-ben, hogy normális embernek úgy 150 Tényleges barátja van facebookon, mert evolúciósan több nem is lehet. Ez a határ, ennyi ember a maximum akik hajlandóak lennének pl. beülni beszélgeti velünk egy bárban mert annyira ismernek minket, ez a szám tudományosan meg is van okolva. -
#12756 ha majd regelsz jelölj be :P