35806
IWimv2m.jpg
  • benőmenő
    A videóban lévő fiatalok egy része max 2-3 évvel fiatalabb nálam. :D
    Igazából téli szünetben akartam retrozni csak kiderül, hogy a Quantum hdd időközben megmurdelt benne. :(
  • broman191
    A nincs wifi = nincs internet is jópofa volt...

benőmenő #33548: Sok sikert, majd mutasd meg a fiataloknak és jöhet a videó!
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.03.07. 17:02:49
  • RatBaG #33555
    https://gfycat.com/LinearPerfumedAfricanpiedkingfisher
  • zsgaby
    Load "$" ,8,1
  • RatBaG #33553
    The shitbucket is real.
  • kissssss
    tehát akkor érted hogy miről beszélek, helyes!

mazochistának nem nevezném azokat az embereket akik a hetvenes nyolcvanas években ezzel foglalkoztak :), a mazochizmus inkább ott kezdődik mikor új jobb és gyorsabb gépek és programok helyett csak azért is maradsz a régi módszereidnél amik lehet hogy egykor beváltak de igazából már senki se akarja viszontlátni egy néhány perces retrohangulat kivételével.

amúgy képen nem kell túl sok ész ahhoz hogy a videóban látható gépet és a hozzávaló win95 rendszert ki ismerjék a mai gyerekek, néhány dologtól eltekintve csak a sebesség és a kinézet változott meg... feltéve ha egy hátköznapi felhasználó szeméből nézzük.

te mit szólnál ha leültetnélek egy ilyen elé? :D
  • Sith
    Az gondolom feltűnt, hogy a srácok szerintem fiatalabbak mint az a gép. :)

Utoljára szerkesztette: Sith, 2016.03.06. 22:59:33
  • RelakS
    Mikor kezdtél foglalkozni számítógépekkel?
    Na, képzeld el, hogy téged leültetnek egy 10-20 évvel korábbi rendszer elé, és egy akkori guru magyarázza a teendőket.

Szerintem te is néznél ki a fejedből, hogy hogy lehettek az akkoriak ilyen mazochisták.
  • kissssss
    ezek le vannak döbbenve a win95-ön? ez maga a luxus!!!

nem tudom mit szóltak volna ha eléjük tesznek egy win3.1 rendszert only fekete fehér monitorral...
  • benőmenő
    Kösz, most megint elő kell kaparnom a 486-os Pacard Bell csodát, hogy megpróbáljak életet lehelni bele :(
  • broman191
  • RatBaG #33546
    0:43-tól 2 perc pure gold

• kissssss
  • RelakS
    Nagyon vártam a végére Gordon Freeman-t a következő idézettel:
    "..."

:)
  • pajti

• broman191
    Ilyen az igazi IT thug life.
  • Palinko
    meghallgattam utána még pár másodpercet és láttam, hogy minecraftoznak riftben, na ezt hívják a technológia elpazarlásának :D
  • Pio
    Évszázad BUUUUUURN-je megvolt asszem... :)

One question we were dying to ask is he sees a future for the Oculus Rift with Apple computers. When asked if there would ever be Mac support for the Rift, Palmer responds by saying “That is up to Apple. If they ever release a good computer, we will do it.”

4:03-tól
  • artschi
    :DDDDDDD
  • Palinko
    hát 2 en lájkolták, lehet hogy legtöbben viccnek vették, de biztos lesz valaki aki "megvilágosodik" :D
  • broman191
    ...csak 12 éves console peasant vérpistike lehet. Bár egy proper kocka IT arc gyermek - még ha bevallottan rendszeresen konzollal bűnözik is - akkorra már régóta vágja hogy a háttértárat nem keverjük a rendszermemóval. No de hallottam anno mérnök informatikusról sztorit, amelyben az illető nem tudta megmondani a kezében fogott hardverekről, hogy melyik a CPU és melyik a RAM...diplomásan.
  • Evoluti0N
    Ha ez nem troll, akkor...
  • benőmenő
  • Jim Morrison
  • karajjj
    konzolra 1 héttel hamarabb megjelent, valószínűleg onnan készült a "printscreen" :D
  • Rage47
    biztos van akire ez igaz, rám egyáltalán nem :D de szar lehet az ilyen embernek
    meg amúgy én csak messenger-comot használok
  • Palinko
    hahaha köszi, most már látom, hogy tudom mit kell látni :D a tetejét néztem valami távol repülő tárgynak :D
  • Aquir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én is rákerestem.. flintstones :) de gondolom nem PC-ről készítették azt a képet hogy telefonnal fényképezték...
  • Palinko
    mi ez F 117 vagy UFO?
  • Systore #33528
    ezt olvasva már nem is érzem olyan rosszul magam, hogy nincsenek barátaim
  • kissssss
    megint hálát kell adnom a jó égnek hogy a faszbukom csak dísznek van és nem használom...
  • Béluska74
    Talán ide belefér,de előre szólok,hogy hosszú.

A nők és a Facebook:

Ébredés KÖZBEN már a mobilodért nyúlsz, mire nyitva van a szemed, addigra gyakorlatilag már be is léptél. Oldalra fordulsz az ágyban és izgatottan várod, hogy van-e kis piros értesítésed. Ha nincs, elszomorodsz. Rákattintasz az ex-ed oldalára, 1912-ig visszapörgeted az idővonalát, HÁTHA figyelmen kívül hagytál valamit. Ha kitett tegnap egy új fotót, vagy szöveget, hevesebben kezd verni a szíved, mire felkelsz és benyomod a laptopodat, hogy nagyobban is megnézhesd.
    Elindulsz a melóba/suliba, ahol a járműveken még 5427-szer megnézed az ex-ed oldalát, hogy történt-e változás. Ha új ismerőse van, aki mondjuk ráadásul NŐ, akkor azonnal írsz vagy 100 üzenetet a barátnőidnek, hogy azonnal nézzék meg ezt a kurvát, majd elkezditek közösen szidni akkor is, ha az maga Miss Universe.
    A munkahelyeden/suliban ez a program kiteszi a 8-10 órádat, közben telesírod a faladat bánatos YouTube számokkal és Coelho idézetekkel, majd kora estére összekapod magad és kirakod az I will survive-ot és nyomsz magadról egy szarrá sminkelt, boldognak látszó, szexinek hitt, amúgy halál ciki képet, ami teljesen felesleges, mert az ex-ed pont le se fossa mit parádézol,a 689 ismerősöd meg pontosan tudja, hogy szarkész vagy lelkileg.
    Mielőtt lefeküdnél és álomba merülnél, még gyorsan megnézed, hogy jött-e valami, az ex-ed tett-e ki új képet vagy szöveget, az ex-ed nő ismerősei tettek-e ki akármi újat, aztán 18 óra Facebook használat után végre elalszol.

A férfiak és a facebook:

Délután négykor rikácsolva hív fel a csajod, hogy mekkora egy köcsög vagy, mert kitett neked vagy 3 cicás képet, 5 zenét, 200 idézetet, megosztott egy rakás vicces-cuki dolgot, feltette a hétvégi fotókat és te, büdös gyökér, le se szarod!
    Közlöd, hogy te nem érsz rá ilyenekre, mert egész konkrétan DOLGOZOL, mire hisztirohamot kap, hogy az nem igaz, hogy nincs 2 kibaszott perced, ő egész nap rád gondolt, te meg milyen egy tuskó vagy.
    Leteszitek a telefont, az esti meccs után belépsz a Facebookra, hogy megnézd a csapatod oldalán a kommenteket, hogy jogos volt-e 11-es a 92. percben. Látod fent a bal sarokban a kis piros értesítéseket, meg valami átfut a retinádon, hogy tele van baszva az oldalad macikkal és zenékkel, de le se szarod, bezárod a Facebookot és vad telefonálgatásba kezdesz a 11-es ügyében.

A csajod közben a konyhában Facebookozik a mobiljáról és elmeséli a barátnőinek, hogy suttyó vagy, mert megint nem foglalkozol vele.
    És persze telecseszi az oldaladat YouTube linkekkel és Coelho idézetekkel...

Reggel kiírod, hogy szerinted nem kellett volna 11-est adni, mire a csajod agyvérzést kap, hogy UGYEBAZMEG HOGY TE IS EGÉSZ NAP A FACEBOOKOT CSESZTETED ÉS MÉGSEM LÁJKOLTAD ROMMÁ, AMIKET KITETTEM NEKED, MERT MÁR NEM SZERETSZ ÉS OKÉ, AKKOR LEGYEN VÉGE!...

...Majd idegből letilt téged és a nap hátralévő részében az anyja Facebook oldaláról lesi, hogy mit csinálsz.

Este feloldja a tiltást és bocsánatot kér.

Persze fogalmad sincs, miről van szó, mert még mindig a 11-esen agyalsz...
  • Szabi #33525
  • RatBaG #33524
    primal easter egg :D

• RatBaG #33523
    http://i.imgur.com/xsqRIAa.gifv
  • Jim Morrison
    ha nem elég nagy a táp, de van több is...

• Pio
    OFF
    Nekem ebben inkább az a durva, hogy a 9gag botot ír, ami egy youtube csatornáról fogja a videót és hang nélküli, rossz minőségű, forrásmegjelölés nélküli mp4-ként feltölti és kipostolja.
    Az eddig is tiszta volt, hogy képpostjaik egy jelentős része crawler algoritmusok munkáját dícséri és nem valódi userek által generált content, de azt nem tudtam, hogy youtube contenttel is megteszik ugyan ezt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk legalább a videóra nem tesznek 9gag vízjelet. :D

szerk.: bár talán annyira nem is OFF, robotok nevettetnek minket, itt a skynet! :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.02.27. 11:02:25
  • broman191
    Alacsony volt a midiklorián szintje, nem a játék hibája.
  • morcosqtya
    :DDD
  • Pio
    A Solus játékok már csak ilyenek, egyszer belekezdesz nem tudsz leállni. :)