PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ígymagyaráztakiárpi.<#vigyor2>#vigyor2>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

#348498 +(8072)-
<MasterG> .....................................................................
..................................
<judas> where's pacman when you need him?
#10958 +(8072)-
(morganj): 0 is false and 1 is true, correct?
(alec_eso): 1, morganj
(morganj): bastard.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pl ha úgy élnénk mind, mint a buddha szerzetesek, akkor nem ilyen marhaságokat kellene tanulni, és a világ is jobb hely volna 😄
Végülis, kit érdekel az ország jövõje, meg a világ úgy általában? Has tele, fasz üresen, azt' jóvan. Nem?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
persze azért vicces is ez így ebben a formában 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem kínosan sok van <#idiota>#idiota>
viszont az ex-re fap az ok. 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
OMG