35802
IWimv2m.jpg
  • Aquir
    :)
  • Zomil
    omg :D
  • Aquir
    Legkisebb   weboldalak (jó böngészést a középső kockákban)
  • Dzsini
    igen, nem tudom, nem.
  • morcosqtya
    De ez az egy géped van??
    Szaggat a Mário meg a passziánsz? :)
  • Dzsini
    én is, 480p-n. és a 2,4-es celeron bikaerős az 1,5-ös Celeron M-hez képest.
  • Aquir
    annak amit elírtál:   Shakes & Fidget   :p
  • Cat 02 #13272
    Laptop ? Nekünk otthon 2.4 es celeron proci van, 512 rammal és fater vígan Youtubeozgat egész nap.
  • Dzsini
    az 5 és fél éves Celeron M procit, meg az 1 giga memóriát... csak a flash futtató dll 30-40 mega.

a 480p-s youtube videók majdnem csúcsra járatják a procit (mivel nincs grafikus gyorsító, ami átvenné a terhelést), míg a 720p-s html5 videók olyan 70-80%-ot terhelnek.
    ezenkívül a flash felület böngészőn "kívüli" résznek számít, tehát amíg az aktív, addig nem működnek a billentyűparancsok, egérmozdulatok, saját helyi menüje van....
    arról nem is beszélve, hogy jelenleg az egyik legnagyobb biztonsági probléma (lásd az elmúlt napokból a beszámolót a 300 fontról)
  • morcosqtya
    goblin ribancomhoz?
  • Aquir
    annak amit te írtál
  • morcosqtya
    igen, az tetszett..
    robot gnóm meg fél-kanadai vagy mi.. :))
  • Aquir
    a karakterválasztás-leírás haláli
  • morcosqtya
    Miért utálod ennyire a flash-t?
    Mit terhel? :)
  • Cat 02 #13265
    lvl x után unalmas az is
    x = változó, 30-60 körül meg lehet unni simán
  • Dzsini
    de az flash!!!

az veszélyes meg terheli a gépet meg egyáltalán :D
  • morcosqtya
    Maradok a Shakes & Fidgets-nél, ott is progress bar van, de legalább látom a fejemet is meg a fegyvereket.. :)
  • Cat 02 #13262
    Úgy tudom max 1 tagja lehet és hall of fame-ben két tagtól listáz :D
  • Dzsini
    én egyelőre annyit látok, hogy nagyobb STR-el több cuccot tud összeszedni -> ritkábban jár eladni -> több XP és pénz jön -> jobb felszerelést tud venni :)

azért annyira nem merülök bele, hogy buildekkel szórakozzak :D
  • Cat 02 #13260
    Ez nem is rossz ötlet, nekem csak neten van, meg sima single, de így lehet arcoskodni is, hogy mekkora a kari. Amúgy fórumon vannak tanácsok, pl melyik a legjobb build, mire érdemes gyúrni, etc ;D
  • morcosqtya
    Letöltve kéééék a csík?

KELL!!!!

• Zomil
    mert be akarja venni a frissen alakult guild-be :D
    sztem csináljunk sg guild-et :D
  • Dzsini
    miért ne? megfelelően idióta program a magamfajta egyszerű lelkeknek, akik a defragnál is szomorkodtak, amikor kivették belőle a csíkokat :D
    legalább 1 napig futni fog nálam is, aztán úgyis elfeljtem, ha egyszer kilépek belőle valami miatt...
  • LasDen #13256
    mért akarod ennyire rátukmálni??? :D
  • Dzsini
    elfut a háttérben is :)
    letöltve amúgy kék a csík (normál oprendszer-progress bart használ, szerencsére nem a fénycsíkost, az terhelné a processzort :D )
  • morcosqtya
    minden nap 10-12 órát dolgozom, 4-4,5 órát alszom, a maradék időmben nyilván egy jobbra növekvő zöld csíkot fogok figyelni..
    esélyes. :)
  • Dzsini
    igazából meglepően frappáns paródiája az ilyen diablo-féle hack and slash játékoknak, amiket RPG-nek csúfolnak... a tárgynevek, a küldetések... és most lett harmadik szintű a bátor Robot Monkom :D

(ezzel nem bántva a Diablot, mert a maga nemében egy kiváló játék)
  • morcosqtya
    annyira hasznos is legalább...
    :)
  • Dzsini
    majdnem 4 mega memóriát használ, és 1% alatti prociteljesítményt egy 5 éves laptopon - elfér :)
  • morcosqtya
    ha legközelebb nem kutyának hanem macskának születek 9 élettel akkor fogok ilyennel foglalkozni. :)
  • Dzsini
    töltsd le, akkor lehet MMO-zni is vele - vannak szerverek, amire beléphetsz, és még Guildtag is lehetsz :D
    és ott bezáráskor természetesen menti az állást.
  • Aquir
    ez jobb :p
    új vég-sűrűségi értéket értem el :)

• morcosqtya
    az fasza.
    menteni tudok? Mert holnap folytatni akarom mindenképpen!!
  • pxxl
    aham, adhatsz nevet a karakternek, meg kiválaszthatod milyen faj stb legyen aztán egyelőre ennyi :D nézheted hogy rohan a csík
  • morcosqtya
    Kell/lehet itt VALAMIT is csinálni???? :)
  • pxxl
    s ez miért jó? :D nézem ahogy megy a csík...megy a csík, jah még 5 órán át megy a csík :D
  • Büdös Bohóc
    attól mert nem képkiterjesztés van a link végén még simán beilleszthető lehet :-| ez pont nem
  • Dzsini
    egy-az-egyben hozza a régi pen-and-paper játékalkalmakat, mikor semmi ereje nem volt a mesélőknek, és nekiálltunk ABC-mesét játszani :)
  • Doomista
    előnye az biztos van...automata.
  • Grr1234
    Mit lehet ebben a játékban élvezni?