PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledjük, hogy a kép egy poén, szóval aki szerint nem igaz vagy pontatlan, annak nyilván igaza van. Persze azért rámutat egy visszásságra.
Amúgy simán el bírom képzelni, hogy 1-1 lemez után ilyen kis arányban gazdagodnak maguk a zenészek, hisz ha jól tudom nekik hosszútávú szerzõdésnél jár pénz akkor is, ha nem adnak ki lemezt, hanem mondjuk koncerteznek vagy celebkednek. Gondolom ez a bevételük nagyobb része, hisz lemezt 1-4 évente szokás kiadni koncertezni pedig akár hetente is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez komoly? :D
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Pedig többet hoztak 10 éven át angliának - csak õk - mint az akkori nehézipar :D
Arról van szó, hogy egy zenész pályafutása során sok lemezkiadónál megfordul. Egyiknél leszerzõdik X évre, viszont tele lesz a töke 2-3 évvel a szerzõdése lejárta elõtt, felbontja azt és átmegy egy másik lemezkiadóhoz. A szerzõdésbontás miatt viszont jogdíjakat kell fizetnie még évekig.
De nyilván függ a zenész személyétõl is... egy Sting-et vagy Miles Davis-t nyilván nem fognak úgy lenyúlni/szarba venni mint egy Emilliót vagy Kadlott Karcsit.. más kategória, és a kiadónak se mindegy kinek a lemezét adhatja ki...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
De ha igaz...
gondolom
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nagyfater meg az IE6-tal rábaszott... :))

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Volt már? Na és? Valszeg régen volt, mert én már jó ideje rendszeresen belátogatok ide, még sem találkoztam még ezzel a vidivel.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

http://gaborszantai.co.uk/

Más: a pixelek megtámadták New Yorkot :D
Ha nem jön össze az embed, akkor: Link!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Google I/O fel lesz töltve ma is, majd be lehet linkelni megint
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
púúúúú
"Képzeljék, az interneten használják a flasht :D"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ennél jobbat most nemtok.....:D

Ezek tölteléknek elmennek :P
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vagy nem.....vagy igen....vagy nem...vagy...vagy....