PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huhh, micsoda témát dobtam be... :)
Ne feledjük, hogy a kép egy poén, szóval aki szerint nem igaz vagy pontatlan, annak nyilván igaza van. Persze azért rámutat egy visszásságra.
Amúgy simán el bírom képzelni, hogy 1-1 lemez után ilyen kis arányban gazdagodnak maguk a zenészek, hisz ha jól tudom nekik hosszútávú szerzõdésnél jár pénz akkor is, ha nem adnak ki lemezt, hanem mondjuk koncerteznek vagy celebkednek. Gondolom ez a bevételük nagyobb része, hisz lemezt 1-4 évente szokás kiadni koncertezni pedig akár hetente is.
De [k h\resek syal minden s yart kapnak mg ha f;lre g;pelnek akkor is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

<#wow1><#wow1> WTF?

ez komoly? :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

pointer4
Azt olvastam, hogy a LedZeppelin tagjai az összes bevételnek 10%-át kapták meg.
Pedig többet hoztak 10 éven át angliának - csak õk - mint az akkori nehézipar :D
GregSB
Vagy az van benne a szerzõdésében hogy a lejárta után X évig nem mehet át másik lemezkiadóhoz, csak ha fizet minden ottani száma után bizonyos %-ot. Stbstb.

GregSB
A label szót a zeneiparban a kiadókra használják. Tehát itt a label = record company.

Arról van szó, hogy egy zenész pályafutása során sok lemezkiadónál megfordul. Egyiknél leszerzõdik X évre, viszont tele lesz a töke 2-3 évvel a szerzõdése lejárta elõtt, felbontja azt és átmegy egy másik lemezkiadóhoz. A szerzõdésbontás miatt viszont jogdíjakat kell fizetnie még évekig.

morcosqtya
ez csak egy erõs átlagolás... más-más egy Blue Note-nál, Sony-nál, Capitol-nál stb stb.
De nyilván függ a zenész személyétõl is... egy Sting-et vagy Miles Davis-t nyilván nem fognak úgy lenyúlni/szarba venni mint egy Emilliót vagy Kadlott Karcsit.. más kategória, és a kiadónak se mindegy kinek a lemezét adhatja ki...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

plu604
Kicsit túlzónak vélem, azért nem hiszem hogy 1%-ot kapnak maguk a zenészek...
De ha igaz...

morcosqtya
talán a CD lemez grafikai nyomása (nem a booklet hanem magán a lemez felsõ részén a nyomat)
gondolom

pointer4
Tippem szerint a borítóra gondol, mint grafikusi meló talán.
Hegi90
Mi az a previous label?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
Itt a JS forrása :)

Nem tudjátok kitenni a bannerba? :D

morcosqtya
az még egy f**sza jövõ lenne ahol kb 14 évesen el kellene döntened, hogy onnantól kezdve egész életedben IE, FF, Chrome, Opera-t vagy mást használsz, aztán életed végéig csak azt használhatnád, mert minden gépen az jönne elõ (miután a gép érzékelné a génszekvenciád alapján a személyazonosságodat..) és nem lehetne kijátszani...

nagyfater meg az IE6-tal rábaszott... :))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
láttam jah

púúúúú

MR ME
másik megy wasd-vel

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

n3whous3
tényleg így ketten tudok játszani egyedül C:

púúúúú

<#worship>

tommygear
Hegi90
kúl

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

google logó pacmanzik!
brodix
Ez nagyon jó volt!

Volt már? Na és? Valszeg régen volt, mert én már jó ideje rendszeresen belátogatok ide, még sem találkoztam még ezzel a vidivel.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

http://gaborszantai.co.uk/

A "vótmá"-ozás elavult, helyette már mindenki ezt használja:

vótmá
Naggggyon jó. :-)

n3whous3
ez valami eszméletlen :D

púúúúú

GregSB
Minden bizonnyal csak ilyen emberek veszik...

Más: a pixelek megtámadták New Yorkot :D

http://www.dailymotion.com/swf/video/xcv6dv" width="480" height="270" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"

Ha nem jön össze az embed, akkor: Link!

Jim Morrison
csak azert veszik, mert divatos, cuki, meg akinek nincs ipadja, az nem lehet raj gyerek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

na ezt néztem egy darabig, míg felismertem a képet :D

Google I/O fel lesz töltve ma is, majd be lehet linkelni megint
brodix
Jelentkeznie kellett volna a Britain's/America's Got a Talent-be :P

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Desiderata
http://www.youtube.com/v/XHosLhPEN3k
Semennyire :D

n3whous3
ez most live streamelt adás ahogy nézem, szal az idézeted nemtom mennyire lesz aktuális kb.

púúúúú

off: http://www.youtube.com/googledevelopers
"Képzeljék, az interneten használják a flasht :D"

n3whous3
The World's ONLY Reliable Newspaper! <#eljen>

púúúúú

LasDen
ez már probléma...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
van még egy ilyen...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ááááá... :DDD
LasDen
az én szempontomból nézve még nem került ide olyan kép amin sírva röhögtem volna....volt amin mosolyogtam vagy röhögtem persze...:D
ennél jobbat most nemtok.....:D

Azert mert az alapotlet vicces lenne, ha mast irnak ala vagy csak kiegeszitik azzal, hogy ujracsomagoltuk az iPod Touch-ot es eladtuk ujabb 1millio hulyenek...<#idiota>

<#eljen>
GregSB
Nyugi, szerintem se vicces, de minek ezen fennakadni? Sokszor más témában is kerülnek be ide gyengébb képek / poénok, nem jelenik meg minden nap olyan vicc ami sírva röhögõs...

Ezek tölteléknek elmennek :P

Aquir
igen:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
amíg nincs apple cuccom, addig mind szar....:D
vagy nem.....vagy igen....vagy nem...vagy...vagy....

most miért? :D
jójó, legközelebb akkor csak lépj túl rajta ha valamit nem találsz viccesnek.
most nem kell szaggatnod a ruhadat es hamut szorni a fejedre - ha valami szar, akkor az szar...

Ezzel egy picit mellényúltál <#idiota>