PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Attól függetlenül valamilyen szinten hájpolva van Fallout 4, Bethesda sandboxokra vevő a nép, ez van. Elkényelmesedtek Morrowind óta a minden tiszteletet megérdemlő modoló társaság hátvizén úszkálva, a magam kárán megtanultam, hogy majd a GoTY editiont megveszi az ember valamikor 2 év múlva.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
KOTOR 1-2 végigjátszás után "kiüresedett a lelkem", hogy vége van a világnak, ekkor kaptam a tippet: MASS EFFECT - tök más de próbáld ki.. és mivel akkoriban nem nagyon tudtam másról ami érdekelhet tettem egy próbát, bejött.
Azonban jövőre ha jön a MASS EFFECT Androméda, FO4 dlc-k, Diablo3 content, meg netán TES is érkezik (azért a fantasyt is imádom gyerekkorom óta, igaz a scifi és posztapok kiütötte már a szívem csücskéből) akkor igazán nem marad hely másnak...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ennek ellenére van ami elvarázsol és rögtön megveszem, vagy mert régóta ismerem vagy mert hasonlít valamihez amit régen szerettem (vagy mert 20-50-es évekbeli amerika-kultúra, régi kocsik, jazz, swing van benne posztapokkal keverve na azt főleg nem hagyom ki. :-) )
Diabló 3-at vettem legutóbb, most Fallout 4, illetve majd amit tervezek: Mass Effect Andromeda, Diablo contentek, FO4 contentek.
Évek óta van egy két sorozat aminek a játékai érdekelnek, azokból megnézem a videókat, tájékozódok, de a common picsogás hidegen hagy (grafika, kis bejárható terület stb stb) ezekkel a játékokkal kapcsolatban.
A rengeteg "kincsről" lemaradok igen (meg a legtöbb nem is érdekel), mivel se időm se pénzem nincs ilyen hobbit fenntartani, hogy évente 2-3 játéknál többet toljak, inkább előveszem újra a Mass Effect 1-2-t, Falloutot, Skyrimet ha nagyon unatkozok de az meg ritka.
Szóval ritkán veszek játékot, nálam ez máshogy van, csak azt veszem meg vagy nézek utána ami nagyon bejön, nagyon az én világom, de mindenféle stílusidegen játékkal egyáltalán nem foglalkozom és nem is keresgélek.
Tudom ezt hívják szűk látókörűségnek egyesek szerint. Szerintem meg optimalizációnak.
A gémerek között én túl "világi" vagyok, a világi kispolgárok meg családos csókák közt meg nerd. (ami faszság mert nem vagyok az)
Mondjuk úgy 37 évesen felnőttem már de annyira nem hogy kihagyjam a fallout franchiset... 😊
Viszont a Bethesdát szeretni szokták és nem volt semmi startkori bénázás a játékkal azért lepett csak meg az alacsony user score.
Egyik haverom szerint amúgy a 9gagen fizetett marketingből van néha 1-1 játék/film ilyen nagyon nyomatva user generated contentnek álcázottan.
Másképp lemaradhatsz rengeteg kincsről.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
konkrétan a felhasználói értékelések rosszak, amire én imho többet adok, mint X újságéra.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.11.12. 09:25:13
De nem érdemel akkora lehúzást sem mint amekkora a rinya körülötte.
Ne csak a metacriticet nézd, 5 másiknál meg 9/10-es.... erről ennyit.
Tényleg megérdemli a játék ezt a hype-ot vagy csak a 9gag felkapta? Metacritic 48% elég rideg és ahogy beleolvastam most nem valami day0 DLC vagy ilyesmi botrány áll a háttérben, hanem pure gameplay alapon kapja az 3-5 pontokat (nyilván főleg a 3 támasztotta elvárásoknak való megfelelést értékelve és nem önmagában, de ez egy folytatásnál jogos szerintem).
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The new Tomb Raider looks amazing

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Per Aspera Ad Inferi.

<#idiota>#idiota>

<#idiota>#idiota>