PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- ???
- Párhuzamos port.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

HAI
CAN HAS STDIO?
PLZ OPEN FILE "LOLCATS.TXT"?
AWSUM THX
VISIBLE FILE
O NOES
INVISIBLE "ERROR!"
KTHXBYE
😄D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ezeket az elvont programnyelveket ezoterikusnak nevezik és nem mindegyik mûködik valójában, vagyis nem mindegyik ekvivalens a Turing géppel.
púúúúú
Ha kell, akkor van windows powershellben mûködõ interpreterem és compilerem is, azzal exe-ket csinálhatsz belõle.
Írtunk hozzá Rubyban is interpretert, de az szerintem nincs meg idehaza... 😞
Linuxra pedig pillanatok alatt lehet találni 100féle interpretert, compilert, anyámkínját. Még olyanokat is, amik szólnak, ha végtelen ciklust írtál vagy valamit nem zártál le.
de tegnap lett linkelve egy oldal, amin javascriptben meg van valósítva egy interpreter/fordító + VM(?) és azon szépen elfutnak a dolgok
púúúúú
Emacs le van töltve és "telepítve" addig jutotta

ha bemásolod azt, amit berak ide a fórummotor akkor elvileg megmarad a szóköz
púúúúú
Remélem megtartja a space-eket, Sierpinski háromszög rajzoló program brainfuckban:
>
+ +
+ +
[ < + +
+ +
+ + + +
> - ] >
+ + + + + + + +
[ >
+ + + +
< - ] >
> + + > > > + >
> > + <
< < < < < < < <
< [ - [ - > + <
] > [ - < + > > > . < < ] > > >
[ [
- > + +
+ + + +
+ + [ > + + + +
< - ] >
. < < [ - > + <
] + > [ - > + +
+ + + + + + + + < < + > ] > . [
- ] > ]
] + < < < [ - [
- > + < ] + > [
- < + > > > - [ - > + < ] + + >
[ - < - > ] < <
< ] < < < < ] + + + + + + + + +
+ . + + + . [ - ] < ] + + + + +
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"If you want to assign a character, let's say Hamlet, a negative value, you put him and another character on the stage and let that character insult Hamlet." 😄😄:
HAI
VISIBLE "O HAI! IM IN UR BEERZ!"
I HAS A VAR
LOL VAR R 99
IM IN YR LOOP
VISIBLE VAR!
VISIBLE " BOTTLZ OF BEER N TEH WALL, "!
VISIBLE VAR!
VISIBLE " BOTTLZ OF BEER!"
VISIBLE "TAKE 1 DWN, PAS IT AROUN, "!
NERFZ VAR!!
IZ VAR LIEK 0?
YARLY
VISIBLE "NO MOAR"!
NOWAI
VISIBLE VAR!
KTHX
VISIBLE " BOTTLZ OF BEER N TEH WALL!"
IZ VAR LIEK 0?
GTFO
KTHX
KTHX
VISIBLE "GIEV MOAR PLZ! KTHXBAI!"
KTHXBYE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nyomtam bele pár entert, lehet, hogy a fórum nem örülne egy ilyen hosszú sornak.
+++++++++++>+>>>>++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++>++++++++++++++++++++++++++++++++<<<<<<
[><>>>>>>+>+<<<<<<<->>>>>>>+>+<<<<<<<->>>>>>>><<<<<<<<+>>>>>>>-><<<<<<<+>>>>>>>-><[>++++++++++[-<-<>>+>+<<<->>>+>+<<<->>>><<<<+>>>-><<<+>>>->+<[><->-><<->->]>[<<<>>>+<<<->>>>+<<<->>><->->]<<]
>>><>>+>+<<<->>>+>+<<<->>>><<<<+>>>-><<<+>>>->+<[><->-><<->->]>[<<+>><->->
]<<<<<<<]>>>>>[++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++.<->->]++++++++++<<->-<>->-<>>+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++.<->-><<<<<<<<<<<<<>>>+>+<<<
<->>>>+>+<<<
<->>>>><<<<<+>>>>-><<<<+>>>>-><-[>>.>.<<<<->->]<<<>>+>+<<<->>>+>+<<<->>>><<<<+>>>-><<<+>>>-><<<<+>-><+>->><<+>-><+>-><<<-]
ITT lehet ellenõrizni és gyakorolni az agybaszást. Szerencsére minden brainfuckban nem megengedett karaktert kommentnek vesz, szóval lehet enterezni, szóközölni, kommentelgetni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
púúúúú
De tudjátok mit?
Éljen a DIN 66025 programozás!
++++++++++<>+++++++>+++++++++++<<->>+++++++>+++++++++++<<->>-.>++++.++.-----------.+++++++++++.---------------.++++++.<------.
#8711: hehe, ebben még én is "alkottam" anno... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Doomista:
delphi = pascal, pascal = szar, python meg perl meg maradjon csak annál, amire való.
púúúúú
és a pascal?
és a python?
és a perl?
és a visualBasic? 😊))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
az alvilág istene meg Assembly, de aki jóban van vele, azzal gond nem lehet <#zavart1>#zavart1>
púúúúú