35802
IWimv2m.jpg
  • Carlos
    Egyetértek!
  • kifli
    haggyad már a vénembert, most mutatták meg neki mi az az internet :D
  • Dzsini
    Ki van írva a neve - ha innentől számodra nehézséget okoz bármit találni róla, akkor iratkozz be egy alapfokú internet-felhasználói tanfolyamra.
  • kifli
    minek az neked? Úgyse áll már fel :D
  • Piszkos  Fred
    más jellegű videó nincs a hölgyről?:D
  • Dzsini
    plusz rengeteg átvezetőfilm meg CGI készül itthon.: Digic Pictures
  • Zomil
    Szoval semmi érdekes :S
    Nadirim érdekelne, ha nem ilyen böngészös vacak lenne...
  • Cat 02 #15194
    Valami Reneszánsz nevű MMORGP készül már vagy 4 éve.
    Bár pont mostanában álltak le vele :/
  • pxxl
  • Match
    Aminek az elődje az action supercross, vagy simán across, ahogy anno hívtuk :)
  • Carlos
    Az Invictus folyamatosan fejleszt, de asszem csak iphone-ra meg ilyen vackokra.

DR is dolgozik szorgosan a Nadirim-en. A kicsiket nemtom.
  • Zomil
    Mostanában amugy a King Arthur 2-ön és a Heroes VI-on kivül készülget vmi magyar játék? :)
  • Carlos
    Félig.
  • kifli
    1nsane

crysis warhead tekinthető magyarnak nem? :)
  • Zomil
    elasto mania...
    és most szégyeld el magad, h nem tudtad :D
  • pxxl
  • Carlos
    Én úgy tudom (pixelhősök alapján), hogy kiküldték a majdnem kész (beta) játékot, amin csak minor változásokat eszközöltek, valamint csináltak egy utolsó pályát a játékhoz, de ezekat bugosra csinálták, mert nem értették a magyar kódot és kommenteket. (ezért is akad a főboss a játék végén).
  • Gurren
    elasto mania
  • pxxl
    volt valami motoros játék még a hőskorban, egy magyar srác csinálta, almákat kellett gyűjteni, 2D-s pálya, fel nyíl - gáz, elfelé - fék, space-el fordult meg a motor. csak nem jut eszembe a neve az is világhírű lett, komoly versenyek folynak az időeredményekért :D
  • Dzsini
    tudom, arra hivatkozik Stöki is a cikkben (akkor még közeljövőben megjelenő könyvként) - magyarok az alapok, de gyakorlatilag újraírták más nyelven miután kikerült az engine/beta/valamilyen állapotú játék.
  • Zomil
    Nálam is IG-t nem hiszem, h bármi überelni tudná :)
    Bár ott van a Swine ami nagyon bejött, Armies of Exigo, meg egy rakat másik magyar alkotás :)
    2.vh-s tankos/taktikai rts-t is sokat csináltak(rush for berlin), de ezeket nem nagyon ismerem, mert ezt a müfajt annyira nem szeretem

De pl. mostanában jött ki a King Arthur stratégia, ha jól tudom azt is magyarok csinálták.
  • Carlos
    A Pixelhősökben van egy interjú erről. Magyarokat kértek fel a játék megcsinálására, majd beta kiküldése után eltűntek (a kiadó/megbízó) és soha többé nem jelentkeztek.

"„Az egész Integrator magyar fejlesztés. Az ellopás meg teljesen valós” – írta a Magister néven író kommentelő. Sajnos ennél többet nem nyilatkozhatott, mert hamarosan megjelenik egy könyv a számítógépes játékokról, abban lesz egy interjú, amiből talán több kiderül."
  • Dzsini
    nem pont - de van magyar kapcsolata :)
  • Carlos
    1nsane volt szerintem a legjobb...

p.s.: A Last Ninja is magyar játék amúgy...
  • Pio
    Nálam az Imperium Galactica első része az abszolút No. 1 magyarok által készített játék jelenleg.

Remélem, hogy a Might and Magic: Heroes VI le fogja taszítani a dobogóról... :)
  • Dzsini
    hogyne, az egyik első eredeti játékom volt Dreamcastra :)
    Az az Appaloosa csinálta, akik régebben Novotrade voltak, és ők csinálták az Impossible Mission II-t is

http://en.wikipedia.org/wiki/Appaloosa_Interactive
    de azért van pár csapat:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Hungarian_video_game_companies
    és a Digital Reality például a Reunion-Imperium Galactica sorozattal talán nagyobbat is szólt világszerte, mint az Ecco
  • Zomil
    azért szerencsére akad jópár olyan magyar játék ami világhirü :)
  • Büdös Bohóc
    hehe, 1:55-nél az egy magyar játék azt tudjátok? C: egyike azon keveseknek, amik a világhírt elérték.

Végén legalább valami értelmes játékot raktak volna be
  • geo91
  • pointer4
  • pxxl

• pxxl
    újabb érdekes kinect teszt
  • Rage47
    váá milyen képek:D
  • Pio
    Hasonló kategória:

• JagFater
    [homlokracsapóssmile]

• Dzsini
    3. Épp használatban van valamelyik program által (vagy egy előzőleg futó program úgy felejtette), így nem lehet felülírni.

Nem véletlenül szokták kiírni a telepítések elején, hogy "lépj ki minden futó programból"...
  • Büdös Bohóc
    logikát vedd má elő ilyenkor: azt mondja, hogy egy már LÉTEZŐ fájlt akart felülírni

1. lehet akkor tényleg nem is volt szükség felülírni és pont azért működik
    2. talán mert írásvédett a fájl?...
  • geo91
    kihagyásra nyomtam és végül is nincs gond, működik a gém. de köszönöm a segítséget!
  • Calver
    .net framework frissítés?
    mintha hasonló gondot nálam az oldott volna meg.
  • Gurren
    töltsd le és másold a helyére, hátha.