35802
-
#15201 Egyetértek! -
#15200 haggyad már a vénembert, most mutatták meg neki mi az az internet :D -
#15199 Ki van írva a neve - ha innentől számodra nehézséget okoz bármit találni róla, akkor iratkozz be egy alapfokú internet-felhasználói tanfolyamra. -
#15198 minek az neked? Úgyse áll már fel :D -
#15197 más jellegű videó nincs a hölgyről?:D -
#15196 plusz rengeteg átvezetőfilm meg CGI készül itthon.: Digic Pictures -
#15195 Szoval semmi érdekes :S
Nadirim érdekelne, ha nem ilyen böngészös vacak lenne... -
Cat 02 #15194 Valami Reneszánsz nevű MMORGP készül már vagy 4 éve.
Bár pont mostanában álltak le vele :/ -
#15193 -
#15192 Aminek az elődje az action supercross, vagy simán across, ahogy anno hívtuk :) -
#15191 Az Invictus folyamatosan fejleszt, de asszem csak iphone-ra meg ilyen vackokra.
DR is dolgozik szorgosan a Nadirim-en. A kicsiket nemtom. -
#15190 Mostanában amugy a King Arthur 2-ön és a Heroes VI-on kivül készülget vmi magyar játék? :) -
#15189 Félig. -
#15188 1nsane
crysis warhead tekinthető magyarnak nem? :) -
#15187 elasto mania...
és most szégyeld el magad, h nem tudtad :D -
#15186 -
#15185 Én úgy tudom (pixelhősök alapján), hogy kiküldték a majdnem kész (beta) játékot, amin csak minor változásokat eszközöltek, valamint csináltak egy utolsó pályát a játékhoz, de ezekat bugosra csinálták, mert nem értették a magyar kódot és kommenteket. (ezért is akad a főboss a játék végén). -
#15184 elasto mania -
#15183 volt valami motoros játék még a hőskorban, egy magyar srác csinálta, almákat kellett gyűjteni, 2D-s pálya, fel nyíl - gáz, elfelé - fék, space-el fordult meg a motor. csak nem jut eszembe a neve az is világhírű lett, komoly versenyek folynak az időeredményekért :D -
#15182 tudom, arra hivatkozik Stöki is a cikkben (akkor még közeljövőben megjelenő könyvként) - magyarok az alapok, de gyakorlatilag újraírták más nyelven miután kikerült az engine/beta/valamilyen állapotú játék. -
#15181 Nálam is IG-t nem hiszem, h bármi überelni tudná :)
Bár ott van a Swine ami nagyon bejött, Armies of Exigo, meg egy rakat másik magyar alkotás :)
2.vh-s tankos/taktikai rts-t is sokat csináltak(rush for berlin), de ezeket nem nagyon ismerem, mert ezt a müfajt annyira nem szeretem
De pl. mostanában jött ki a King Arthur stratégia, ha jól tudom azt is magyarok csinálták. -
#15180 A Pixelhősökben van egy interjú erről. Magyarokat kértek fel a játék megcsinálására, majd beta kiküldése után eltűntek (a kiadó/megbízó) és soha többé nem jelentkeztek.
"„Az egész Integrator magyar fejlesztés. Az ellopás meg teljesen valós” – írta a Magister néven író kommentelő. Sajnos ennél többet nem nyilatkozhatott, mert hamarosan megjelenik egy könyv a számítógépes játékokról, abban lesz egy interjú, amiből talán több kiderül." -
#15179 nem pont - de van magyar kapcsolata :) -
#15178 1nsane volt szerintem a legjobb...
p.s.: A Last Ninja is magyar játék amúgy... -
Pio #15177 Nálam az Imperium Galactica első része az abszolút No. 1 magyarok által készített játék jelenleg.
Remélem, hogy a Might and Magic: Heroes VI le fogja taszítani a dobogóról... :) -
#15176 hogyne, az egyik első eredeti játékom volt Dreamcastra :)
Az az Appaloosa csinálta, akik régebben Novotrade voltak, és ők csinálták az Impossible Mission II-t is
http://en.wikipedia.org/wiki/Appaloosa_Interactive
de azért van pár csapat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Hungarian_video_game_companies
és a Digital Reality például a Reunion-Imperium Galactica sorozattal talán nagyobbat is szólt világszerte, mint az Ecco -
#15175 azért szerencsére akad jópár olyan magyar játék ami világhirü :) -
#15174 hehe, 1:55-nél az egy magyar játék azt tudjátok? C: egyike azon keveseknek, amik a világhírt elérték.
Végén legalább valami értelmes játékot raktak volna be -
geo91 #15173 -
#15172 -
-
#15170 újabb érdekes kinect teszt -
#15169 váá milyen képek:D -
Pio #15168 Hasonló kategória:
-
JagFater #15167 [homlokracsapóssmile]
-
#15166 3. Épp használatban van valamelyik program által (vagy egy előzőleg futó program úgy felejtette), így nem lehet felülírni.
Nem véletlenül szokták kiírni a telepítések elején, hogy "lépj ki minden futó programból"... -
#15165 logikát vedd má elő ilyenkor: azt mondja, hogy egy már LÉTEZŐ fájlt akart felülírni
1. lehet akkor tényleg nem is volt szükség felülírni és pont azért működik
2. talán mert írásvédett a fájl?... -
geo91 #15164 kihagyásra nyomtam és végül is nincs gond, működik a gém. de köszönöm a segítséget! -
#15163 .net framework frissítés?
mintha hasonló gondot nálam az oldott volna meg. -
#15162 töltsd le és másold a helyére, hátha.