PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérek bárkit, aki jogot végzet vagy van ismerõse aki az rtl klubbon dolgozik mutassa meg neki ezt a linket, mert ekkora hazugságot fõmûsoridõben ne hagyjunk már szó nélkül..
CSS közösség ismerete nélkül is megbotránkoztató perceket élhet át bárki aki ezt megnézi...
http://tv2.hu/aktiv/video/magyar-kamaszfiu-keszitette-gaga-klipjet
All hail the double x!
http://gaborszantai.co.uk/
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
All hail the double x!
#10040:jólvanmá':D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
nekik amúgy mortal kombatozni se érdemes..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
új micsoda?
új ujj? <#ravasz1>#ravasz1>
az már túl nagy munka.. :)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
All hail the double x!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egyszerû paintes "mókulmány"... :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S