35802
IWimv2m.jpg
  • gergely1991
    Ha már BSOD :DDD

• Pio
    Amit a Majesty 2 kontra Steam témában megtettek azzal elérték, hogy nálam (és még nagyon sokaknál) kinullázzák az amúgy nagyon is pozitív képet.

A hoi3-nál pedig az milyen volt már, hogy a megjelenés napján fizetős srpite pack meg dlc várta a játékosokat? :D Még az Activisionből is nehezen néznék ki ilyen pénzéhséget.
  • MR ME
    :DDDDDDD
  • Jim Morrison
    he...he...he...
  • Gurren
  • [HUN]FaTaL
    respect
  • Solten
    "Én a PC gaming egyik legnagyobb úttörőjének tartom őket a Valve és a Blizzard mellett (ne kezdjetek el ezen vitázni, ez csak az én véleményem, thx)"

agreed
  • Cat 02 #15395
  • gergely1991
    ASDAS:DSD:DSAS:SDASDA

Nem lenne rossz ötlet és csak egyszer kellene feltölteni:D
  • Jim Morrison
  • MR ME
    nem (dani)
  • Jim Morrison
    valaki vegye mar fel muxik e :D (tom)
  • [HUN]FaTaL
    lol :DDDDD
  • Szabi1991
  • ldavid
    mekkora biznisz már
  • pxxl
  • Büdös Bohóc
    FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU agyilag felkúrt ez mindig
  • Pio
    Az a valami a Paradox... ;-)
    Mi más lenne a túl korai kiadás hátterében, mint a kiadó? :)
  • Calver

másik kettő meg csak linkben, hiába kurvajók, aki nem WoW-ozott soha, az nem fogja érteni egynek ez, másodiknak meg a [URL=http://i49.photobucket.com/albums/f278/katietiedrich/comic126.jpg]lockok iránti "szeretet"[/URL]
  • Calver
  • Zomil
    Hát igazábol az egész project vmi egyetemi versenyre készült amit megnyertek és azt vitték tovább, persze az csak nagyon halványan hasonlit már erre. Mondjuk a töke biztos meglesz, mert elsö napon 30ezret adtak el belöle és azota is a top1-en van a steam listában...jó kérdés, h miért kellett ezt igy kiadni :)
    ha jol tudom eleve márciusra volt igérve az egész...szoval vmi lehet a háttérben, h igy kiadták.
  • Hegi90
    nyilván ha ilyen gyakran adnak ki hozzá patchet akkor hamar ki lesznek javítva ezek a dolgok. Valszeg a fejlesztők kifutottak már a megszabott határidőből (esetleg a rendelkezésre álló tőkéből), ez indokolhatta, hogy félkészen adták ki. Elvégre nem valami neves fejlesztő teamről van szó: weboldaluk alapján ez az egyetlen játékuk
  • Zomil
    Mondjuk nem tudom, h legujabb kiadásuk a Magickánál a készitök v a kiadó hibája, h a multiplayer full bugosan jött ki teli hatalmas hibákkal...Amugy a játék többi része jó, csak a multi co-op ami a játék lenne full használhatatlan...vki letesztelte és ahhoz, h 4ember lagmentesen tudjon játszani 3megás feltöltés kéne...aha...meg rengeteg butaság van benne, olyan dolgok miatt crash-el amit csak rendesen meg kellett volna irni...pl. ha meghalsz és utána véletlen elnyomod a spell-t magadra, akkor ugye instant crash...azért meg lehetett volna ugy irni, h ilyen dolgok miatt ne instant crash legyen, megvan már a lehetöség hozzá....

Viszont az iszonyat nagy pozitivum, h 3. napja már a 3. patch-et adják ki, szoval legalább foglalkoznak a játékosokkal, de akkor is, ezt nem igy kellett volna kiadni föleg annak tudatában, h volt béta...

Haverokkal sajnos 3napja nem tudunk rendesen játszani, h állandona valaki crash-el a játékbol és futo játékba nem lehet visszalépni igy lehet kezdeni elölröl a pályát...
  • geo91
    ://

nem mintha sokszor a gugli kéne (ami kell azt jószerivel megtalálom A magon. :D), de azért gáz...
  • Calver
  • geo91
    köszi, de mondom, hogy nem érdekel steam-en. :D kevés olyan játék van amire tervezet beruházni, az az a kettő amit már leírtam, akkor azokat már megveszem rendesen dobozostul. :D ha már pénz adok érte, szeretem ha kézzelfogható.
  • Hegi90
    még pár óráig 4€ btw
    az EU3
  • geo91
    kedvenc játékaimat ők csinálták: hoi2, eu3, ezeket meg is fogom venni, csak mostanában nem igazán bővelkedem felesleges lóvéban. (steam-en tudom van marhaolcsóért, de az olyan mint ha letölteném... inkább majd megveszem dobozosan.)
  • Hegi90
    CEO of Paradox Interactive (Gametrailers interjú)

Sok játékfejlesztő példát vehetne erről a kiadóról, és erről az emberről. Nagyon okos dolgokat mond, és nagyon kevés fejlesztő ilyen őszinte a vevőihez. Szinte az egyetlen olyan cég, ami bízik a PC játékokban, mint piacban, és évről évre rohamosan növeli a bevételét. Mindezt úgy, hogy nem próbálja meg lehúzni a vásárlókat mindenféle köcsög módon (mikrotranzakciók, szétgányolt DRM, stb). Szóval kurva nagy respekt

Én a PC gaming egyik legnagyobb úttörőjének tartom őket a Valve és a Blizzard mellett (ne kezdjetek el ezen vitázni, ez csak az én véleményem, thx).

Sajnálom, hogy nem találom sehol magyar felirattal. Vagy legalább szöveges változatban.
  • LasDen #15372
    de annál jobb...:D
  • geo91
    köszi

azt hittem, hogy egy rendes játék, nem csak egy ilyen flash cucc... :D
  • Metalmilitiakid
    régen mennyit toltam ezt :D
    Pandemic 2
  • LasDen #15369
    Pandemic II
  • geo91
    mi??? :OO
  • Metalmilitiakid
    lool a crazy monkey s betegség fejlesztős játék :D az nagyon durva :D
  • LasDen #15366

• Vincentcloud
    Azt nem tudom hogy c64-en volt-e az kimaradt az életemből, de 486-on ezt végigjátszottam :D
  • geo91
    fasza
  • N o N a m e
    omg... amikor elkezdett az ollóval "vágni" itt a fülemnél, kirázott a hideg, majd amikor bekapcsolta a gépet, baszki leírhatatlan :D
  • Pio
    Google a barátunk :)
    Binaural Recording