PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
így van, pl. asztali laptop :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
jóak, de egyik képen a bal kezén van ez a tech izé :)

All hail the double x!

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

wow, ezt nekem találták ki :) köszi!
Ez esetleg?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jah, nem kicsit :D

jó logóóó! <#eljen>
Zomil
lol :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zeli
Én így oldottam meg az akváriumhûtést. :D
PC hûtõventilátorát telefontöltõvel összekötöttem. :D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Azért helyzete válogatja, azért egy laptopnál jobb egy vezeték nélküli pláne ha beépített bluetooth-on keresztül tud kommunikálni. :)
Asztalihoz tényleg a vezetékes a nyerõ.
Gurren
és még olcsóbb is

az lesz, veszek vezetékeset, nagyon megbántam már ezt... :D
MR ME
vagy egy vezetékes egér ami sokkal gyorsabb am is és kevesebb vele a gond?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
állat vagy bazze :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dzsini
mennyivel kevesebb problémával megúszod, ha elmégy aludni, és reggel a boltból hozol elemet (vagy akkumulátort, a késõbbiekre felkészülve)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

talált süllyedt :D
Calver
régi Nokia töltõ volt az áldozat esetleg? <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

na baszki... :D végül találtam elemet, így most le tudom írni a konklúziót. :D

az történt amitõl féltem. az egérnek 3 volt kéne a töltõ meg 3,7 voltos akku-t töltene fel, így az egerem elkezdett melegedni. :D elõször azt hittem csak képzelõdöm. :D de mikor olyan meleg lett, hogy elkaptam a kezem az egértõl, rájöttem, hogy nem... :DD
éjjel középen beszart az egerem, kifogyott az elem, gyorsan csere a távirányítóéval egy kis alufólia-pótlással... :D aztán ez is kifogyott, sehol máshol elem, így macgyver üzemmód bekapcs, elõszedtem egy régi telefontöltõt, szétszedtem az egeret és hozzácsatoltam a drótokat a megfelelõ pólusokhoz.. :D így most van egy vezetékes-vezetéknélküli hibrid egerem. :DDD
Közhely, hogy a Pong a legelsõ videójáték.
Talán azért, mert ez volt az elsõ játéktermi gép? Õszintén szólva lövésem sincs, a lényeg, hogy akár igaz, akár nem ez már így ivódott be a köztudatba. :)
Dzsini
-The first "video game" was a computer version of tic-tac-toe byA.S. Douglas in 1952
-After that, William Higinbotham's "Table Tennis for Two" was created in 1958 and was played on an oscilloscope.
-Steve Russell's "Spacewar" was created in 1962 and was the first game intended for computer use.
-in 1967, Ralph Baer's "Chase" was the first video game to be played on a television set.
-Nolan Bushnell created "Computer Space" (which was based on Spacewar) in 1971
-Nolan Bushnell and Al Alcorn created Pong in 1972
-Pong was then released in 1975 as a home game

A Computer Space volt az elsõ, kereskedelemben is kapható játék, de ennél jóval bonyolultabb a helyzet: History of video games

nonicks
volt egy kérdés hogy melyik ezek közül a legrégebbi játék vagy ilyesmi... és ott miért nem a pong a megoldás???

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Aquir
ez igaz, kihagytam azt hogy "esetemben". Bár én is csak azóta használom a naptár funkciót a telefonban, amióta az egy olcsó érintõképernyõs, és ki van téve rögtön a naptár a háttérre, igazából azóta nem használom a google naptárát sem. Pedig gondolom ugyanúgy jelzett volna a régi is, csak a helye a többlépcsõs menüben stb.. egyszóval így a kezelhetõség változott

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

n3whous3
én a nagyon nagyon régi játékok egy részén meg a sok buzi konzolos szarokon, bár ott is van jó.

legutolsó számításaimkor már 150 felett volt a kijátszott játék nálam, szal elég fura volt nézni az eredményt <#idiota>

púúúúú

Beast Machine
72%, de sokat elbuktam a japán rpg-s kérdésekkel :(

...vágod?

zeli
Nekem is ezt írta. :D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

n3whous3
Non-gamer:
I don't think you play many games at all, you've probably too busy with silly things like social life and a job. Shame on you!

hát ez elég lol :)

púúúúú

n3whous3
az igen, "kisseb"

púúúúú

46% - és a Diablo II megjelenését elszúrtam. Nem 1998 hanem 1999. Shit.
GP2100
50% mert tele volt warcraft és japán játékos kérdéssel(final fantasy, zelda). Tettek volna bele azok helyett gta-kkal, mafiaval és hasonló játékokkal kapcsolatos kérdést, akkor jóval közelebb lennék a 100%-hoz...<#rolleyes>

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

akyyy
46%. jkár hogy nem magyar ugy lehetett volan több is :D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csakhogy arra az én 3 éves, akkor akcióban 3ezer forintos mobilom nem igazán alkalmas. :D
koryne
70%
Szégyelljem magam? :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Zomil
50% :(
A végén szinte csak konzolos kérdést kaptam, abban meg nagyon nem vagyok otthon :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ja, azt hittem vége :D
Aquir
az jó
bár akkor már inkább szinkronizálom a mobil naptáramat a google calendarral

Ja igen, fontos, hogy az sms ingyenes. :) Legalábbis t-mobile hálózatra biztosan az.
Aquir
ok. én is sejtettem, csak nincs odaírva :p

90 perccel a megadott idõpont elõtt kapsz egy mailt.
Amúgy SMS-t is lehet vele küldetni.
Aquir
50 pálya van, és a hard ennél is nehezebb :)

na ez jó ötlet, köszi!
Aquir
és ezt hogy kell értelmezni?

annyira nem volt nehéz :D

én a google calendarrel oldom meg az ilyet, mindig küldi az emailt, hogy tölteni kell
Aquir
csak úgy:
agyament adultswim gém (sok szerencsét a hardhoz)

köszi, megpróbálom
64%. Az utolsó elõtti körig kábé azon múlik, hogy ki mit ér el, hogy ki mennyire régi játékos, mennyire ismeri a régi címeket, utána pedig ha mázlid van tudsz párat. 3-at bemákoltam. :)
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

ikszpé :C