PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PC hûtõventilátorát telefontöltõvel összekötöttem. :D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Asztalihoz tényleg a vezetékes a nyerõ.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The trees move. Do you not see it?"
az történt amitõl féltem. az egérnek 3 volt kéne a töltõ meg 3,7 voltos akku-t töltene fel, így az egerem elkezdett melegedni. :D elõször azt hittem csak képzelõdöm. :D de mikor olyan meleg lett, hogy elkaptam a kezem az egértõl, rájöttem, hogy nem... :DD
Talán azért, mert ez volt az elsõ játéktermi gép? Õszintén szólva lövésem sincs, a lényeg, hogy akár igaz, akár nem ez már így ivódott be a köztudatba. :)
-After that, William Higinbotham's "Table Tennis for Two" was created in 1958 and was played on an oscilloscope.
-Steve Russell's "Spacewar" was created in 1962 and was the first game intended for computer use.
-in 1967, Ralph Baer's "Chase" was the first video game to be played on a television set.
-Nolan Bushnell created "Computer Space" (which was based on Spacewar) in 1971
-Nolan Bushnell and Al Alcorn created Pong in 1972
-Pong was then released in 1975 as a home game
A Computer Space volt az elsõ, kereskedelemben is kapható játék, de ennél jóval bonyolultabb a helyzet: History of video games
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
legutolsó számításaimkor már 150 felett volt a kijátszott játék nálam, szal elég fura volt nézni az eredményt <#idiota>#idiota>
púúúúú
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
I don't think you play many games at all, you've probably too busy with silly things like social life and a job. Shame on you!
hát ez elég lol :)
púúúúú
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A végén szinte csak konzolos kérdést kaptam, abban meg nagyon nem vagyok otthon :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bár akkor már inkább szinkronizálom a mobil naptáramat a google calendarral
Amúgy SMS-t is lehet vele küldetni.