35802
IWimv2m.jpg
  • pxxl
  • Aquir
    több házon is voltak repedések, de innentől a mérnökökkel vitatkozhatsz :)
  • I.C.ram
    Tök mindegy, hogy mit írnak. A gyakorlat azt mutatja, hogy sokkal szarabbul bírják a panelházak :)
  • Pio
    Nemrégiben jött egy új videó a pantless knights-tól (mac or pc rap, I'm on a mac, stb...). Nem kevésbé... mi is a jó szó... zavarba ejtő, mint a korábbiak. Mintha még nem lett volna.

• Hegi90
    Nem kötekedésnek szántam, csak kurvára off, és még unalmas is.
    Gondolom #15431-re írtad, bár ez semmit nem számít.
  • Aquir
    említettem, szövegértés 1-es :)
    I.C. ramnak
  • I.C.ram
    Mielőtt kötekednél, nézd meg az előzményt, és akkor láthatod, hogy mire írtam. kösz.
  • Hegi90
    elég lesz már mindenki tudja, kösz
  • I.C.ram
    :P

[URL=http://index.hu/bulvar/2011/01/29/4_8-as_ereju_foldrenges_volt_a_dunantulonon/]"A harmadik kerületben komolyabban a Huszti úton egy 11 emeletes panelház szerkezete sérült meg, és Oroszlányban is egy panelházban okozott kárt a rengés. Székesfehérváron szontén egy tízemeletes panelház egyik lakásából jelentették belső repedések megjelenését."[/URL]
  • Hegi90
    lol
  • Pepsi Twist
    panel esélyei jobbak valóban, csak mihez képest? kártyaváramhoz képest biztos :D
  • Aquir
    ugyan :)
  • I.C.ram
    Ja, azért mondták be, hogy a panelházak falai repedtek meg csak :D
  • Piloss
    e-penis
  • Pepsi Twist
    érintőképernyős lesz
  • morcosqtya
    Nézd hogy préselem a mustot..
  • LasDen #15426
    szóval az iScreen 2015-ben jön....de ha akkora lesz mint egy tv és hordozható, akkor mi a faszra lesz jó??? :D
  • KaBuTo666
    már van mézes barackos pálinka fajtában is.
  • geo91
    innováció apple módra :D

• Calver
    ööööö...

• TommyC
    lehet mert mindenki azt bújja
  • [HUN]FaTaL
    Én nem éreztem szerencsére. :) Egyébként Oroszlány volt az epicentrum.
  • HappyHunter
    Tuti hogy a kormány keze van a dologban! El kell jutnunk a himalájához és vigyük magunkkal a zinternetet!
  • Cat 02 #15419
    Érdekes, idokep.hu lehalt, meg volt valami külföldi oldal ami mutatta az epicentrumot és az is :o
  • Piszkos  Fred
    ja aszittem hogy ez a humiari :C
  • Piszkos  Fred
    sziasztok! találtam egy új képet a neten, amit még biztosan nem szúrtak be ide! be is rakom, jó?
  • Pio
  • Pio

Amúgy én is éreztem elég határozottan...
  • Aquir
    Földrengés van Győrben, mozgott a panelházunk, durva
    egyébként tanították hogy a panelok esélyei jobbak a családi házakénál ez esetben, jobb a statikája
  • geo91
    gugliba írjátok be, hogy földrengés :O nyomatja a legújabb twiteket a témáról:

• Lyukasbogrács
    Ubuntu One, az is hasonló. (van hozzá Windows-os kliens is), de sose használtam még.
  • Hegi90
    Microsoft Skydrive
  • FZoleee
    egy kis off: tud valaki dropboxhoz hasonló oldalakat? :D
  • Hegi90
    Miért szeretjük a Mass Effect 2-t :D:D:D:
  • Pio
    protip2: ha firefoxot használsz Rehost Image addon és innentől a képre jobbklikk és "Rehost image and copy to clipboard".
  • Pio
    OFF, be is spoilerezem, mert nagyon az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Majesty: Fantasy Kingdom Sim egy olyan játék volt, hogy nem sokan játszottak vele, de aki ezt megtette, az szinte biztos, sose felejti, annyira egyedi, ötletes, hangulatos darab volt. Épp ezért a Majesty 2-t már a megjelenése előtt is nagyon sokan várták (fejlesztő: Ino-Co, kiadó: Paradox), sokan voltunk a Paradox fórumán, ahol is a játék producere írt egy személyes hangvételű üzenetet, ahol arra kérte a fanokat, hogy aki csak teheti steamen vegye meg a játékot, mert nekik ez éri meg legjobban és cserébe ígérik, hogy nagyon oda fognak figyelni a steamesekre. Persze mindenki azt akarta, hogy minél nagyobb siker legyen a játék, ezért eleget is tettünk a kérésnek.
    Aztán kijött a játék. Az egy dolog, hogy az orosz modell az volt, hogy a játék maga baromi olcsó normális dobozban is (oroszoknál szokott lenni "jewel box" kiadás, ami kábé annyi, hogy papírtokba behányva egy DVD, cserébe viszont negyedannyi, mint a dobozos) és van benne ingame shop a Paradox modell pedig az volt, hogy a játék teljes árú ÉS van benne ingame shop (csak azért nem volt a megjelenéstől, mert a fejleztők nem készültek el vele, ezért nem lehet ráfogni ugyan azt, mint a hoi3-as történetre). Az egy másik dolog, hogy jó Paradox szokáshoz híven ezt a játékot is 3-4 hónappal korábban adták ki, mint kellett volna és olyan égbekiáltó bugok voltak benne, hogy nem létezik, hogy 20 perc teszteléssel ne lehetett volna kiszúrni. De a fő probléma az első patchkor jött, ami napokat késett steamre, ami egy multi orientált játéknál gázos. Azt hittük csak véletlen, hisz az ígéret nem így szólt, de aztán egyre többet késtek a patchek, utóbb már heteket. Aztán jött a hideg zuhany, a kiegészítők, az első kiegészítő ugyanis nem emlékszem pontosan, de legalább 1 hónapot késett a második és harmadik kiegészítő pedig a mai napig nem kapható steamen és semmiféle hivatalos választ nem ad erre a Paradox. Szerencsére úgy tudom, hogy létezik megoldás arra, hogy a steam verzióval összekalapáljuk a más forrású kieget, de ezt én(és még nagyon sokan) már nem tapasztaltam meg, mert inkább hagytam a fenébe az egészet, ha egy cég ilyen pofátlanul cserben hagyja pont azokat, akik a cégnek akartak jót tenni az nálam túl van az eredeti játék vásárlásának hajlandósági határán, így is kiadtam akkori árfolyamon 13ezret az alapjátékért.
  • geo91
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Calver
    ollé

protip: url kimásol, imagerz-re felmegy (vagy máshova), mikor tallózni kell fájlnévhez bedobod URL-t, és ollé - nem kell manuálisan lementeni.
    tukó verziója azoknak a képfeltöltőknek, amiknek URL is elég - de így is egyszerűbb, mint lementegetni.
  • Hegi90
    picsába nincs kedvem lementeni aztán újralinkelni
  • geo91
    előbbiről nem tudok sokat, így nem kommentálnám.
    utóbbiról meg valóban nem volt túl fair húzás...