PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
<#alien><#zavart1><#whatever><#duma><#rinya><#zavart2><#zavart2><#ejnye1><#sir>
ON
yoda
Doomista
vodka

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kifli
voda?
Piloss
õ nem tudja hogy mi az,aszt hiszi valami kapa

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

LasDen
csitt....még megtuggya hogy ilyenek léteznek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Van 2 raklap mobil net (najó, tcom meg telenor 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Piloss
tanyán nagy szó az

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

morcosqtya
betárcsáz a fiberhez minden szombaton hogy "'napotkívánok, hétvégin ké'ne internyet"

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LasDen
te fizetsz, hogy használhasd vagy már õk fizetnek havi díjat??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

betárcsázós <#banplz>
LasDen
szerinted mért 1.0-ás a topik még mindig...?? 😄

morcosqtya
most értél a végére? 😊)

17:39 - 19:46
jó lassú a zinterneted fõnök! 😊

pendrive-on takarítás közben találtam egy régi chromiumot, és ilyen volt vele a google
ez csak nekem új?
ez jó hosszú volt 😄
morcosqtya
aknakeresõs részen felröhögtem. 😊

Solten
Hat ez... botranyjo... 😊

Saor Alba

Zomil
huhh ez vmi uj lehet, mert ezt még nem láttam 😊
magyon jó 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Doomista
Keményebb, mint az IE. <#whatever><#ravasz1><#ravasz1><#ijedt>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LasDen
mekkora volt...imádom az ilyeneket...😄 a firefox milyen kemény volt már...😄

Doomista
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#eljen>

Azért megfelelõ szintû webfejlesztõi tudással ma Magyarországon nagyon egyszerû zsíros állást találni.
Nálunk az egyetemen kábé mindenki keresett már több-kevesebb pénzt valamilyen webfejlesztéshez kapcsolódó munkával (én például a totál alapszintû Ruby on Rails "tudásommal" nem is keveset), pedig távolról se mondanám, hogy nagyon értünk a dologhoz... Egyszerûen nincs annyi szakember, amennyi kéne ezért a kontárok is simán találnak munkát.
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
ahogyan a Mónikában elhangzott: ott lesz a csipsz a bõrünk alatt.. 😊)

Jim Morrison
akkor még jó hogy, nem látnád utána milyen ocsmány munkát végzett<#vigyor1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

az utolsó lépésnél meg már bedrogozva fogunk flesselni a semmibe. 😄

morcosqtya
😄D
Hát ha korábban találsz meg ezzel, adtam volna egy munkát (html / xhtml programozás) de az is csak alkalmi meló lett volna..
Most hogy már "ismerlek" itt, rád merném bízni vakon is...

Dzsini
nagy beszélnivaló van a munkakeresésen 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
ez odaver azért...

morcosqtya
"akarsz róla beszélni?"
<#hehe>

Dzsini
de ha az asztal alatt megnézed, a 4. ponttól már az a teljes gép...

@Pio:jó lenne, ha lenne miért nem itt lógnom 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
LG-nek van már prototípusa a 6-os (vagy 7es) monitorhoz

All hail the double x!

Miért baj? Ha a végén járnánk nem tudnál egész nap az esgén lógni! 😄
Dzsini
az a baj, hogy még csak a 4-5. lépésnél tartunk 😞

LasDen
szóval erre megy ki a játék...😄

Carlos
mark as spam

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini

LasDen
ignore...😄

😄

Aquir
a terephasználatnak szegények nem örülnek :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
Befagyasztották a közszférában a beszerzéseket (irodabútor, gépjármû-park, és IT eszközök)
Nem lesz a rendõröknek laptop... ha elromlik...

w77d
aztakurva de be van lõve 😄

Garfield topikból talán picit ideillik...

- Ez az a rész, amikor le kell gyõzni a sárkányt. Itt mindig meghalok.
*nyissz* *nyissz* *nyissz* *nyissz* *nyissz* *nyissz*
- Ezt hogy csináltad?!
- A tévé távirányítójával edzek.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

laptop miatt talán on 😄

hangsávot nézik pedig, de gondolom nem fizet mindenki, akinek megmaradt a hangsáv
Igazából szerintem benne hagyod a tag-eket és az alapján tiltja.

Dzsini
régebben nem ez volt a szöveg (mondjuk nekem angolul írja, és a találatok közt szereplõ rengeteg másik John Cage 4'33"-nál ott van a teljes, eredeti hangsáv) - ezért gondolom, hogy poénból van.

"FIGYELMEZTETÉS A videó olyan hangsávot tartalmaz, amelynek használatára WMG nem jogosított fel. A hanganyagot letiltottuk. További információ a szerzõi jogról" ez azért nem kamu...

Dzsini
protip: a letiltott hangsávos üzenet nem így néz ki, ezt a szerzõ írta bele 😊