PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amugy ahogy olvasom ehhez az kell, h a wifi kártyád olvasni tudja a körülötte lévö jeleket. Arrol nem tudtam, h mac-en ez ennyire alap. De windows-on azért nem müködik az opcio, mert a wifi driver-ekböl már kiszedtél ezt a funkciot.
Amugy ugyanez az alapja a wifi feltörésének, ott is csak annyi kell, h telepitesz egy olyan drivert amiben még benne van a hálozat pásztázásának lehetösége, majd elinditasz egy capture programot és ha eléggé forgalmas a wifi kb 2ora alatt simán fel lehet törni a wep jelszot...wpa-t is fel lehet törni ezzel a modszerrel csak sokkal macerásabb és idöigényesebb.
Amugy durva amig nem néztem utána kicsit jobban nem is sejtettem, h ilyen könnyen fel lehet törni egy wifi hálozatot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Amúgy tesztelgettük, hülyeséget mondanak a videóban, nem tudom meg vele az illetõ jelszavát, szóval nem is fogom tudni megváltoztatni (hisz az kéri a régit is).
Csupán annyiról van szó, hogy amíg a célszemély be van jelentkezve, addig én is el tudom érni a felhasználóját. Amint õ kijelentkezik már nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár ahhoz progi se kell😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
All hail the double x!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nehezen viselem, ha valaki hülye mint a segg, de arca akkora, hogy nem fér be az ajtón, a tudományos fórumrész meg vonzza az ilyeneket valami fura, számomra érthetetlen okból kifolyólag.
Ez a konkrét delikvens pl kijelentette, hogy vannak dolgok, amit kizárólag Einstein és õ értett meg. Tekintve, hogy elõbbi halott, így konkrétan a világ legnagyobb fizikusának tekinti magát. Úgy, hogy a fizika alapfogalmaival sincs tisztában.
Aztán ezeknek ne szóljon be az ember, persze...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ez meg hogy a fenébe tudott összejönni? 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A kézérzékelõsbõl nem esett le.
Nokom pont a képen látható modell van amúgy. 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Úgy fest a cikkírónak nem esett le, de a filmek mindig mindent másképp ábrázolnak, mint a valóság. Általában sokkal kúlabbúl. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lehet, hogy én vagyok túl fáradt, de ez a kép azonnal bekerült a top10es listámba! 😄

Egyebkent😄😄😄😄😄😄😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?