PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet fújolni, de nekem simán bejön az új modell IS. :)
Szerintem nagyon jók a filmszerû élményre hajazó játékok, amihez tetszik vagy nem, agyonszkriptelt csõpálya és rengeteg cutscene kell.
Persze nagyon jó tud lenni egy 1993-as modellnek megfelelõ fps is, van is erre rengeteg példa, inkább nem is sorolom, de nekem nincs bajom az "új iskolával" sem.
Zomil
kocka on:

bal oldali doom2-böl van ha jól látom :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Milyen igaz! <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Igazán csak akkor lehet észrevenni szerintem, ha olyan régi gépet használ, mint én :) (5 éves elmúlt a laptopom) - itt látszik a különbség indulásnál, mûködés közben pl. Chrome-hoz képest is, az Opera jobban elviseli a gyengébb környezetet (meg átállítva a renderelés gyakoriságát egészen jól át lehet verni magam, hogy még gyorsabban dolgozik :) )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerintem nem arra gondolt morcos "gyors" címén, hogy meg lehet-e fektetni bizonyos szkriptekkel, hanem szimplán arra, hogy 1-1 oldal renderelésének sebessége milyen.
Tized, sõt, századmásodpercekrõl van szó, de szerintem mégis érzékelhetõ az elõny az opera és a chrome javára. Fõleg mondjuk az ie7-tel szemben.
Dzsini
ha menni fog se fognak csinálni, túl sok a stevie blood a weboldalkészítõk közt, a profi designerek meg belegyógyultak a flashbe, eszükbe se jut haladni a technológiával - bár az iPad sikere most kicsit úgy néz ki megmozgatja talán az állóvizet)

(tisztelet a végtelenül kevés kivételnek, pl: http://html5.labs.ap.org/)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Persze, hogy nincs, mert miért csináljanak, ha nem megy alattuk ? Lehetne csinálni statikus HTML oldalakat is, azok is mennek mindennel, de haladjunk kéremszépen ;D
Amugy en se latom ertelmet olyan oldalnak ami megfektet egy FF-et, pl volt az a filmes cumó, de trollbarom alacsony volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
az elsõ mondathoz: ...nincs olyan _hétköznapi_ oldal, ami megfektetne...
hogyne, a benchmarkok meg a speciális tesztoldalak azért vannak, hogy hanyattessen rajtuk a böngészõ.

Dzsini
"gyors" - hülyeség, maximum az e-kuki növelésére jó, egyelõre nincs olyan oldal, ami megfektetne egy FF-et vagy IE8-at amiatt, mert lassú a Javascript meg renderelõ motorja...

egyébként Operát használok kb. 10 éve, kényelmes, minden úgy mûködik rajta ahogy szeretném, és mindent úgy szabhatok át rajta, ahogy kedvem tartja. Egy-két weboldal meg van, ami nem mûködik rajta, szerencsére nincs köztük olyan, amit használok. Próbáld ki (a végleges 10.6x-et, vagy a 11 alfát ha bátrabb vagy), ha kell segítség az Opera topicban szívesen várunk, remélhetõleg tudunk segíteni.

A legjobb böngészõ szvsz. Letisztult, okos, végtelenségig testreszabható.

Mintegy 30 másodpercbe telik feltenni, elindítani, használod 1-2 napig aztán eldöntöd. :)
Nekem nem jött be, sokaknak az abszolút kedvenc, embere válogatja.
Gyorsnak tényleg gyors.
morcosqtya
Opera mennyire kényelmes nektek, hamar megszoktátok?
Tényleg olyan gyors mint hírlik?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Piloss
hibbant vagyok

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

n3whous3
én is operát szoktam otthon de csak azért, mret chrome nálam szarakodott, ff egy szar és ie is, szóval muszáj volt valamire váltani :D

púúúúú

Rage47
az én ismerõseim casualok és Operát használnak
kockahaverjaim pedig FF-t:D
Chrome-t szintén a casualok
n3whous3
firefoxot pont hogy a casualok használnak jelenleg, chromeot ugyancsak

ie-t a hozzá nem nagyon értõk, a többit meg a mániákusok

púúúúú

ha tippelnek, akkor Chrome-ot hasznal az a szerencsetlen, aki ezt csinalta...<#confused>

http://gaborszantai.co.uk/

Jim Morrison
meno hoppa

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ajjajj... tehát akkor kocka vagyok... :DDDD
Aquir
nézd meg az optionsban a keresõk kulcsszavait és spacet nyomj utánuk (ez a biztos), aztán írd a keresendõ szót. nincsmit

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Omnibar. Címsor ÉS keresõ egyben

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gergely1991
Címsornak hívják azt.Kb ugyanezt meglehet csinálni a FF böngészõjével egy kis turkálással....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hegi90
ha a címsorban nyomok egy tabot, akkor kiveszi a kurzort onnan :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ha beírod, hogy Youtube/Facebook és nyomsz Tab-ot akkor ott kereshetsz, sõõt, pl még hosszupuskara is megy.

Firefox, URL Alias addon és olyan címsorba írható kulcsszavakat, kulcskifejezéseket hoztok létre, amilyeneket jónak láttok. :)
Aquir

Solten
Zuhanyzas kozben sem lehetetlen a forumozas:

Saor Alba

Hegi90
tudtam

[HUN]FaTaL
Minden oldalnál mûködött nekem, a google mapsot kivéve, de azt is be lehet lõni :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir
van minél nem mûködött
kulcsszóval keresõ-hozzáadást érintve a másik böngészõ szerencsére is tud ilyesmit

[HUN]FaTaL
És FFben is :D Amúgy chromeban is lehet csak a keresõk között kell testreszabni az egészet és szar.

Dzsini
Tudtad, hogy az Operában évek óta megvan a lehetõség, hogy bármelyik keresõt kulcsszóval ellátva tudj címsorból keresni ott?

Hegi90
Tudtátok, hogy ha a chrome "url sávjába" (minek is nevezik ezt pontosan) beírod, hogy "hu. valami", akkor feldobja lehetõségként a keresést a magyar wikipédiában? Ugyanígy mûködik az angollal.

Rage47
jó a logód:D
Rowlend
Hatalmas hibbant kocka dinoszaurusz :D

GET OVER HERE!

Hibbant kocka vagyok<#fejvakaras>

http://gaborszantai.co.uk/

Piszkos  Fred
:DDD

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

lold

LeWyTy
<#ijedt>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Solten

Saor Alba

Hihetõ vagy nem a W3Schools statisztikái szerint is jelenleg ez a legelterjedtebb felbontás a világon.
[HUN]FaTaL
Igen, ez is teljességgel hihetõ :D

[HUN]FaTaL
van benne beépített tartalomszûrõ (képek) meg noads userjs (vagy 11 alphahoz extension) a css reklámokhoz

LeWyTy
Áááá <#nevetes2>
Az enyém nincs is a listán 2048x1152

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

w77d
én saját magamnak vagyok a szülei....

DJ RX7
opera alá van valami adblock plus féleség amiben egyszerûen tilthatom a reklámokat?

:3

Zomil
Én hatalmas hibbant vagyok :(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Solten
Imadtam a Firefoxot, csak idovel szepen belassult, mar az IE8 is gyorsabb nala... :/ (illetve a konkurensek fejlesztgettek). Az Opera is tetszik, gyors, egesz jol testreszabhato, klassz browser.

Saor Alba