PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
:D

pxxl
http://www.youtube.com/v/b35lVlAu_B8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All hail the double x!

Lyukasbogrács

Egyszer régen láttam egy képet, amin nagyjából az volt a szöveg angolul, hogy "Jajjj ne, a wikipédia nem elérhetõ! A világ átlagos IQja 50 pontot zuhant!".

Tényleg Dzsini, megkereshetnéd ezt a képet, igazi kihívás egy ilyen veteránnak, mint Te! ;-)
Monnyuk a venti fémházával lesz egy kis gond, de télleg karácsony elõtti vasárnap fogunk sokat szívni :D

w77d
a floppyt, a végére marad a wincsi XD

Pepsi Twist
mit kell elfüstölni elõször? :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

pxxl
humorosból

All hail the double x!

hát ezek kurvajók :)
pointer4
Úgy hogy annál sincs 2gb-os file limit :D
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

En azon csodalkoznek, ha valojaban nem dzsinn:)

http://gaborszantai.co.uk/

Becsülendõ, nem lenne rá energiám.

Zomil
Én olyat még nem láttam amire ne tudta volna a választ legyen az akármilyen téma :DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
nagyjából fele-fele.

leginkább csak nem értem, ha oda van írva, hogy ISO9660 L3-ról van szó, akkor egyáltalán hogy kerül szóba az UDF?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ezeket te fejbõl vágod, vagy utána nézel?
Egyik se egészséges, csak érdekel. :-D

Dzsini
Nem, az iso9660 level 3-ra. Az UDF az a ISO/IEC 13346 szabvány, annak OSX 10.5 óta teljeskörû támogatása van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pointer4
UDF-re gondol?
pxxl
<#banplz>

All hail the double x!

Höhh, pinát lehet belõle hajtogatni? :-)

pxxl
jah tökjó :D

All hail the double x!

Carlos
gyurmázható egér?

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
Miért oltaná? Nem írhatja oda, hogy Mac-en megy, amikor nem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl

All hail the double x!

pxxl
jah a linux oltja a mac-et :D elfelejtettem odaírni :D

All hail the double x!

Hegi90
?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

pxxl
lol :D
http://www.youtube.com/v/cgLsscwVTvc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All hail the double x!

pxxl
idegesítõ hogy a technikát tudom, csak összehangolni nehéz. am 11 méter kereken.

All hail the double x!

Rage47
6.8
Zomil
térden csuszva 21méternél tartok, de igy nem olyan izgi :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

-2m :-)

pxxl
ez egy háttérkép, angolul wallpaper. többit rakd össze magad :D

All hail the double x!

fussatok <#idiota> (nekem 5+ méter sikerült)
??

Naja ! -hát ilyen is lett ez az új_Bináris_Logika:

Feltörjem, vagy
Ne_törjem ?!
-a 768 pedig Páros Szám(-Láló) volt, tehát:
Fel-Törtem! -így kaphatott belõle már mindenki Csak_Egy Primitív; Áltörtet.

Bexter
<#eljen>

http://bexter.hu Szép Fényeket!

pxxl
<#zavart2><#nevetes1>

All hail the double x!

artschi
csávó hogy kiugrott az ágyból :DDDDDDdd

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
aztán lassan több lesz a körítés, mint a védendõ adat :)

Hozzácsapnak még pár bitet és megint csak tovább tart majd :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
Én tudom, tanultam ilyesmit :) (még az RSA algoritmus felépítését is)
A cikk pedig (ha megnézed a dátumot) elég régi. De azt mutatja, hogy a brute force a mai számítókapacitás (botnetek) jelenlétével és folyamatos növekedésével továbbra is hatékony tud lenni, még ilyen esetekben is.

Polinom idejû megoldás majd talán egyszer kiderül, hogy van-e, jelenleg tudom, hogy nincs.

SMARTASS MODE ON

Amirõl a cikk szól, az egyáltalán nem egy hatékony megoldó algoritmus, hanem egész egyszerûen arról szól, hogy NP (nem polinom idejû, lassabb) algoritmussal, kábé brute force stílusban folyamatosan ellenõrizni kell, hogy a jelenlegi szellemhálózatok mennyi idõ alatt tudnának RSA kódokat feltörni és ennek függvényében kell feljebb és feljebb vinni az ajánlott szintet.

A kulcsszó abban, amit írtam a "hatékony" vagy ha úgy jobban tetszik polinom idõ alatt futó (P-s) algoritmus találása.

Pont az RSA miatt szokták mondani, hogy ha valaha valaki a P=NP problémára IGAZ bizonyítást ad, akkor gyorsan vegye át a Nobelt érte, amíg még lehet, mert jó eséllyel rövid idõn belül összeomlik a világgazdaság... Nem csoda, hogy a P=NP milleniumi probléma lett és 1 milla jár a megfejtésért.

A cikk amúgy ott is téved, hogy n=1024 egyáltalán nem határ, sõt már most is az az ajánlás, hogy komolyabb cégek és 2015-nél tovább titkosítandó adatok esetén n=2048-at használjanak.
Dzsini
egyszer már sikerült :)

a kvantumos móka már megint más kérdés, de az egyelõre a scifi kategóriája.

Azt rebesgetik, hogy aki talál az RSA eljárás visszafejtésére hatékony algoritmust (vagy aki feltalálja a kvantumszámítógépet :D ), az lesz a világ ura! <#guluszem1>
TommyC
Persze, ez érthetõ (emberi) hozzáállás.
De ha létrejött (létrehoztuk, mi emberek) egy állam, amiben vannak különbözõ funkciókkal bíró szervek, akkor nem lenne-e kötelességünk hinni benne? Nem azért hoztuk létre? Ha nem így mûködik akkor nem kéne rajta változtatni?

Amit írtál, szerintem lehetséges kéne, hogy legyen.

De lehet, hogy menthetetlenül idealista vagyok (:

dixitque deus fiat lux

Hegi90
#13657-re írta

Hidd el, egyetlen reptér rendszere vagy tõzsdehálózat se egy publikus, bárki számára szép loginképernyõvel elérhetõ oldalon keresztül üzemel, amit pillanatok alatt lebéníthatnak DoS támadással akárkik. :)
Egészen biztos, hogy a banknak, amit támadnak is saját belsõ rendszere van, ezzel az egésszel legfeljebb a webes felületüket tették elérhetetlenné.
A paypalnál pedig még ennyire se voltak képesek.

Persze nem arról van szó, hogy ne tudnák ahhoz értõ emberek megtenni azt, amit mondasz. Állítólag Észak Koreában például a katonai akadémián külön zajlik hackeroktatás. ;-)