PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+
ez olyan 3-4 perctõl kezd nagyon átláthatatlanná válni :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
vagy ez warez lenne? Én úgy tudtam, hogy az ID ingyenessé tette az összes Quake-et a 3tól visszamenõleg, ehhez képest a Steamen 7,5 euró az elsõ rész
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És az az igazság, hogy sajna nem csak a fiatalok.
Ilyesmiket kéne tanítani a számtek órákon nem a dos parancsokat meg a hogyan használjuk Wordot/Excelt.
Þór vígi þessi rúnar

ilyen szem-kéz koordinációval elmehetne a gyerek agysebésznek <#idiota>#idiota>
btw HBD Hegi!
"The trees move. Do you not see it?"
magyar a srác
kép: <#idiota>#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Az integetõ tömeg mint unit egy tank? (Kipu)"
Þór vígi þessi rúnar
- tehát tényleg a katonából készült a kengurumodell, de rögtön felismerték a hibát (lehetõséget), és poénból hagyták benne a fegyverkezelést, ráadásul szép színes strandlabdákat lõttek :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Néhány objektum-orientált programkód újra felhasználása komoly
fejtörést okozott az ausztrál fegyveres erõk vezetõinek. Miután a
repülésszimulátorokat egyre többször használták a pilóták helikopter
légiharc gyakorlására, a programozók komoly energiát fektettek a
helyszínek valósághûségének fokozásába, a tájak részletes
kidolgozásába. Jelen esetben az Északi Területek egy helyszínén a
kenguruk részletes ábrázolását is fontosnak tartották (mivel a
kenguruk pánikszerû menekülése elárulja a harci helikopterek
helyzetét). A Védelmi Tudományok és Technológiák Hivatalának
Szárazföldi Mûveletek és Szimulációk részlege részletesen eligazította
a programozókat a kenguruk mozgásáról és a helikopterekre adott
válaszreakcióikról.
Mivel a programozók minél egyszerûbben akarták a feladatot megoldani,
ezért átalakították az ellenséges katonák mozgásszimulációját
tartalmazó objektumot, kicserélték a katona képét a kenguruéra és
megnövelték a mozgási sebességét.
Egyszer aztán amerikai pilóták érkeztek látogatóba. Az ausztrál pilóta
- bizonyítani akarván repülési tudását - alacsonyan elhúzott egy
csapat virtuális kenguru felett.
Az állatok pánikszerû menekülésbe kezdtek, ahogy az megjósolható volt.
Ám a pilóták mélységes megdöbbenésére, az egyik hegy oldalán feltûntek
a pánikszerûen menekülõ erszényesek és néhány vállról indítható
Stinger légvédelmi rakétával szétlõtték a mit sem sejtõ helikoptert.
(Mivel a kenguruk objektumából a rutinos programozók elfelejtették
kitörölni a katonák fegyverzetére vonatkozó részeket.)
Az eredmény? A megzavarodott programozók ezután jobban figyeltek az
objektum-orientált programkódjaikban az objektumok tulajdonságainak
definícióira, az amerikaiak pedig jobban tisztelték az ausztrál
állatvilágot, mint korábban.
A kiképzõk ettõl a pillanattól megtiltották a pilótáknak, hogy a
kengurukat molesztálják gépeikkel.
(A fenti iromány ténylegesen megjelent az ausztrál Védelmi Tudományok
és Technológiák Hivatalának kiadványában, 1999 június 15-én)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azért leírom a problémámat -> Szeretném újra tenni a gépemet amiben van egy 500 gigás merevlemez ez 2 db egyenlõ nagyságú kötetre van osztva (mindkét kötet 250 giga)
Az egyik adat a másik meg amin az oprendszer van..
Az adatot szeretném áttenni 350 gigára ezzel érthetõdõen az oprendszerét 150re... Szeretném tudni hogy ez lehetséges e adat vesztés nélkül(Hogy az adat részen minden megmaradhat e??)
És ha igen pontosan hogy kell ezt végrehajtaní?
VÁlaszotokat elõre is köszönöm !
Mindenkinek Boldog új évet kívánok így elõre :)
Eleve jobban is szeretem az olyan dolgokat, amik nem attól félelmetesek, hogy ijesztgetnek, hanem folyamatos, nyomasztó hangulat, feszültség van bennük. Talán ezért is szeretem jobban az írott horrort a filmeknél/játékoknál.
Zomil, persze, elnézést, poénból írtam, amit írtam, tökéletesen meg tudom érteni, ha valakinek nagyon bejött a játék, egyáltalán nem volt rossz darab. Inkább úgy mondom, hogy engem nem fogott meg.
Undyig-al játszottam, de nekem nagyon fapados volt, még jobban mint anno az Alone in the Dark..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hangulata utánozhatatlan.. (bevallom csak a filmet láttam, de elismerésem nekik)
De játékoktól (ezt is beleértve) nem szokott sikerülni. Talán a FEAR elsõ részének 1-2 jelenetétõl meg talán az Undyingtól, de lehet keverem a címeket. Pedig direkt este, sötétben szoktam játszani velük, hátha.
és egyáltalán nem egy visitozos video miatt lett agyonhype-olva...arra nem gondoltál, h esetleg tényleg jó a játék?
De tudom, te vagy mr. tökösgyerek aki semmitöl sem ilyed meg...
Akkor majd ide:

Amikor már csak egy feszítõvasad meg radarod van és keresed a zombikat v Õk téged az már ijesztõbb, van benne kihívás.. challenge accepted.
Amikor meg egy kibaszott olajlámpással mész a sötétben, kis fényrádiuszban és jön mindenféle ijesztõ szar akkor beszarsz.
És ezért jó az Amnesia, míg a többi nem.
dióhéjban.