PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát persze. Addig egyszerû, aztán, ha valami nem mûködik, na akkor jön a szopás...
http://goo.gl/gd6Zi5
csak aztán gondoltam, h megkérdezni teljesen felesleges ugyse jön értelmes válasz és láss csodát tényleg nem 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
El is lehet hülyéskedni, még a komoly dolgokat is.
-s így, most is volt tõle egy Oltári_nagy
ZsebZsöTeeeMem ...
Tiszta SperMama is lettem tõle.
btw néha elég idegesítõ
All hail the double x!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A Win/Lin fájlneveknél a; Kis-/Nagybetûs eltérésekre !
-addig, amíg csak 8_karakteres lehetett
E_név hossza, még érthetõ is volt;
_de most, már 64_biten ?!
Tartok tõle, hogy; Lesz néhány(-száz!) meglepetésben részed ! (?)
(-engem má'; az UHU_1.0 óta: "Szivatnak_Anyám_Stop" )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem arra való...
Oké, vannak olyan próbálkozások, mint az ubuntu, de ahhoz, hogy egy oprendszert felhasználóbaráttá és (fõleg!) mindennel kompatibilissé tegyenek k*rva sok pénz kell az pedig sajnos tetszik vagy nem, jelen koncepció mellett úgyse lesz rá lesz.
Itt egy szerver market share csak hogy lássátok, hogy attól még k*rvára van létjogosultsága a linuxnak:

na meg persze az is hátráltatja, hogy kb mindent win-re írnak 😞 am faszás lenne a linux.
All hail the double x!
Valahol olvastam, hogy volt egy teszt, hogy mit könnyebb megtanulni, Linuxot vagy Windowst és Linux nyert, bár amiatt tényleg para, hogy mindenhol (jó, USA-ban több a Mac) Windows van :/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
All hail the double x!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(-valami oka azér' csak lehet; a Linux ilyen: anti-Tér_hódításának ?!)
Nagyon jó játék lehetne, ha egyre több idõt hagyna. Már a negyediknél is inkább mázli volt, hogy kiszúrtam 10 sec alatt, arra legalább fél percet kéne hagyni de talán még többet.
10 seces idõlimittel sajnos az elsõ 3 triviális pályán túl marad a mázlifaktor vagy a screenshotolás.
Nincs az a cpp guru, aki 10 sec alatt fejben debugol 1 oldalnyi kódot ráadásul az 5. pályán még fordítási/futási hiba sincs feltüntetve, szóval bárhol lehet a gond. 10 sec alatt végig se lehet futni a sorokon szemmel. Aki azt mondja, hogy de õ tényleg, annak csak mázlija volt, mint nekem a 4-esen. Bár ott azért volt egy futási hiba mankónak, tudni lehetett, hogy nem a szintaktika hibát kell keresni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az abszolút beszt 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://isitmondayyet.org/
http://isitchristmas.com/
http://pentekvan.hu/
és így tovább...
(plusz hasznos is lehet, mert mögé lehet tenni ezt-azt - levelezõszerver, belsõ oldalak, stb.)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vagy tudja valaki hogy kell egy weboldalra ilyet tenni?