PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl

All hail the double x!

tommygear
nem humor, de érdekes

bizonyára... <#action>
LasDen
te vagy.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lyukasbogrács
sose volt komoly dolog

[HUN]FaTaL
"Telepítettél már Linuxot valaha ? Egyszerû az egész mint a bot."

Hát persze. Addig egyszerû, aztán, ha valami nem mûködik, na akkor jön a szopás...

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil
akárhányszor látom egy hsz-ét, mindig ez a kérdés merül fel bennem...
csak aztán gondoltam, h megkérdezni teljesen felesleges ugyse jön értelmes válasz és láss csodát tényleg nem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

vagy alreg...
pxxl

All hail the double x!

-igazatok van!
El is lehet hülyéskedni, még a komoly dolgokat is.
-s így, most is volt tõle egy Oltári_nagy
ZsebZsöTeeeMem ...

Tiszta SperMama is lettem tõle.

Lyukasbogrács
lehet autista, vagy zavarodott elméjû

Fõleg amikor ténylegesen érdekel is a válasza és ki kell silabizálni 😄

pxxl
jah, ez a heppije, gondolom erre izgul aztán jeh 😄

btw néha elég idegesítõ

All hail the double x!

Hiába beszélsz neki, én már kb 1 éve rendszeresen kérdezem tõle de nem válaszol

Büdös Bohóc
te direkt használsz mindenféle szóközt, underscoret, zárójelet meg kérdõjel felkiáltójelet mindenféle zárójelekben együtt kombinálva?...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hegi90
Usaban max a high-end pc-knel nagyobb a market share, egybkt 10%ra teheto az arany.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

-íme, álljon itt Neked most, csak egy piti példám:
A Win/Lin fájlneveknél a; Kis-/Nagybetûs eltérésekre !

-addig, amíg csak 8_karakteres lehetett
E_név hossza, még érthetõ is volt;
_de most, már 64_biten ?!

daeemoon
Merthogy? 😊

Heeejjj "Mr.Daeemoon" !
Tartok tõle, hogy; Lesz néhány(-száz!) meglepetésben részed ! (?)

(-engem má'; az UHU_1.0 óta: "Szivatnak_Anyám_Stop" )

Dugnád, tuknád, tuxnád? 😄
daeemoon
Én leginkább azért fontolgatom, mivel terveim közt szerepel vállalkozást indítani, oda meg célszerû lenne egy ingyenes oprendszert használni, mivel amire akarok fejleszteni, azoknak megvan a Linuxos környezete. Fõleg ha csak egy egyszerû szövegszerkesztõ kell 😊

Én is így voltam, aztán kijött a Win7 és azóta dúl a láv <#love11>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Felejtsétek el ezt a "linuxot az egységsugarú felhasználónak!" marhaságot.
Nem arra való...
Oké, vannak olyan próbálkozások, mint az ubuntu, de ahhoz, hogy egy oprendszert felhasználóbaráttá és (fõleg!) mindennel kompatibilissé tegyenek k*rva sok pénz kell az pedig sajnos tetszik vagy nem, jelen koncepció mellett úgyse lesz rá lesz.

Itt egy szerver market share csak hogy lássátok, hogy attól még k*rvára van létjogosultsága a linuxnak:

daeemoon
<#buck> Valahogy ilyen választ vártam xD

pxxl
külsõ nem téma azon lehet segíteni 😄

All hail the double x!

daeemoon
Én is fontolgatom a Linuxra áttérést, mivel játszani már nem igen játszok, minden mást meg tud a Linux. Csak pár megszokott program hiányozna, meg a megszokott külsõ 😊

pxxl
persze, van otthon mindig egy ubuntu dvd-n, ha esetleg behalna a rendszer 😄
na meg persze az is hátráltatja, hogy kb mindent win-re írnak 😞 am faszás lenne a linux.

All hail the double x!

Telepítettél már Linuxot valaha ? Egyszerû az egész mint a bot.
Valahol olvastam, hogy volt egy teszt, hogy mit könnyebb megtanulni, Linuxot vagy Windowst és Linux nyert, bár amiatt tényleg para, hogy mindenhol (jó, USA-ban több a Mac) Windows van :/

takysoft
ja, általában egyéb unix alapú oprendszerek nagyobb teret hódítanak, mivel van mögöttük pénz... ilyen pl az android vagy a Mac OS

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pxxl
azé mer a linux nem "fehasználóbarát". win7 pl berakod, ötöt kattintasz, autómatikusan feltelepül, és 20 perc után tudsz netezni, játszani stb. xp-k meg a hõskorbol maradtak, akik lusták/félnek átállni, vagy elszarják, mert nem kell 😄

All hail the double x!

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A 2010-es évben így "bazseváltunk":

(-valami oka azér' csak lehet; a Linux ilyen: anti-Tér_hódításának ?!)

Elsõ 4 meglett elsõre ötödiknél 2×10 sec alatt nem lett meg, többször nem futottam neki elõröl, kiscreenshotolásal nem bajlódtam.
Nagyon jó játék lehetne, ha egyre több idõt hagyna. Már a negyediknél is inkább mázli volt, hogy kiszúrtam 10 sec alatt, arra legalább fél percet kéne hagyni de talán még többet.
10 seces idõlimittel sajnos az elsõ 3 triviális pályán túl marad a mázlifaktor vagy a screenshotolás.
Nincs az a cpp guru, aki 10 sec alatt fejben debugol 1 oldalnyi kódot ráadásul az 5. pályán még fordítási/futási hiba sincs feltüntetve, szóval bárhol lehet a gond. 10 sec alatt végig se lehet futni a sorokon szemmel. Aki azt mondja, hogy de õ tényleg, annak csak mázlija volt, mint nekem a 4-esen. Bár ott azért volt egy futási hiba mankónak, tudni lehetett, hogy nem a szintaktika hibát kell keresni.
:-DDD

Aquir
ZOMBOCOM

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
köszi (Cat 02-nek és neked is), nem tudtam a közös elnevezést

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez a "mém" amúgy single-serving sites néven fut, a linken lehet találni rengeteget.

Az abszolút beszt 😄
Flash lassítót éri használni ? :%

Google single serving site -> sokan

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
mert néhány sör ára egy évre, és jó móka 😊

http://isitmondayyet.org/
http://isitchristmas.com/
http://pentekvan.hu/

és így tovább...

(plusz hasznos is lehet, mert mögé lehet tenni ezt-azt - levelezõszerver, belsõ oldalak, stb.)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ki a franc vesz ilyenekért meg egy domaint?

Dzsini
például ilyesmit - legalább van benne valami látható JS 😊

Úristen, mit akarsz vizsgálni? :-DDDDDD

Zomil
szvsz tüzfal/virusirto észlelné 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Max Java-val, esetleg Flash-sel tudom elképzelni, Google rá, Java eject tray

Zomil
öhm, sztem ezt csak ugy lehet, ha vmi programot felraksz a gépére.

kifli
valaki tud olyan weboldalt, amit ha megnyit valaki kinyílik a dvd? 😄
Vagy tudja valaki hogy kell egy weboldalra ilyet tenni?
Calver
2012-12-21 11:11:11

ha kinyomod js-t akkor láthatod.

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
2012.december 24-én 12.00-kor lesz vége a világnak??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár