PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

apropó intel 😄 új pólóm 😊

LasDen
nah...akkor jöhetnek a 'pózolj az egereddel' képek......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]FaTaL

😊

http://goo.gl/gd6Zi5

nekem ilyen

FZoleee

nekem ilyen 😄
Jim Morrison
ugyanez mas gyartotol mas mintaval mas specifikaciokkal

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gurren
ugyanez fehérben

Aquir
FPS-ezek. Jól rá lehet fogni oldalról!! 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem fps-ezek, nem vagyok grafikus sem, így meg vagyok elégedve a noname szar egeremmel is. 😄 bill. dettó.
LeWyTy
pedig a g700 jó<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

HöfEE
Logitechnek vannak jó cuccai, de egérbõl nekem is csak Microsoft!

[HUN]FaTaL
Nem egészen. 😊 Csak gyártott egereket az MSnek (pl. a habu).

Nekem 1.1A-m volt, most LaserMouse 6000 van, mindkettõvel megvagyok elégedve. Valahogy a logi sosem jött be, persze minõségi csak furcsa.

kifli
razer = microsoft 😊
[HUN]FaTaL
Microsoft rulz 😊

kifli
g9 + steelseries qck pad 😊
Zomil
Nekem mx510-em volt sokáig, aztán 4éve vettem g5-öt, elég szépen birja a nyuzást, alig kopott, pedig azért elég sokat használom. Kábel sincs megtörve semmi gond.
Az mx510-et meg anyum még mindig használja a laptopjával, egyedül a görgöjét kell néha kitakaritani, pedig már elég régi darab 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pxxl
én is. 😊 mx1000 a megjelenése óta megvan, és hibátlan. jó ok, kicsit elkopott már, meg hiányzik 1 teflontalp, de am semmi baja 😊

All hail the double x!

Zomil
Én inkább logitech párti vagyok, bár egyedül az egereim logitech-ek, de azokkal meg vagyok elégedve. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HöfEE
Én nem használok razer termékeket, de haverok körében nagy divat volt egy ideig, aztán amikor pár hónap alatt szétkoptak az egérpadok miközben az én steelpadem olyan volt mint újkorában, aztán mikor az összes diamondbacknek széttört a kábele, na akkor már nekik is feltûnt, hogy egy csöppet túlárazza a termékeit a nagy razer.

hát nem tudom, én razer egeret, billentyûzetet használok több mint 5 éve, és nem volt még rá panaszom, és cserélnem se kellett hiba miatt...

pxxl
mondjuk ezzel a rohadt jól néz ki dologgal nem értek egyet 😄

All hail the double x!

HöfEE
Ezzel csak az a baj mint az összes többi Razer termékkel, rohadt jól néz ki, iszonyat drága, és semmire se jó.

Dzsini
fogtak egy Optimus billentyûzetet, és alá tettek az Atom procis semmiséget Win7-el - túl sok játékot nem fog elhúzni ez így... plusz egy ekkora képernyõn öröm játszani bármivel, amit 15+ colra terveztek.
Függõknek jó arra az 1-2 órára amit távol töltenek a gépüktõl (WC, vendégség), egyébként alkalmatlan komoly használatra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GIEF!!!!!!!!!!!!!!!! szerelmes lettem belé!!!! 😄😄😄😄 ha nem lesz 800e ft fölött, akkor lehet beszerzek egy ilyet ^^

Rage47
nekem ilyen kell
Még egy érdekesség a CESrõl. A Motorola se szarral gurigázik. O_O
Ilyen tartalmas, innovatív CES rég nem volt amúgy szerintem...

Zomil
csak érdekesség, bár tuti nem apropénz lesz 😄DD

MR ME
megesik néha 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
jah. SL szarta szét a saját topikját így, aztán segítség gyanánt én is belefutottam ebbe véletlenül, meg láttam még 1-2 ilyet, aki esztelenül lenyúlta a rossz forrást 😄

All hail the double x!

Dzsini
máskor futottam már ilyesmibe (saját topicok közt), St tudott ott is segíteni, mert elkavarja a submit kódot átíráskor... vagy csak mi vagyunk ügyetlenek 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
jah, kicsit elbénázta a dolgot, a komplett sg-hu forráskódot (az én topikommal együtt) berakta bannerbe <#idiota><#taps>
de doglozunk rajta 😄

All hail the double x!

Dzsini
a friss házigazdi a pc-s játékok jövõje topicok akaratán kívül kicsit "meghekkelte"

pxxl
bugos lett a zezsgém 😄

All hail the double x!

MR ME
😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

HoMM humor

pxxl

All hail the double x!

Jim Morrison
nemrossz 😄

2,5 perc, 5. elobb meglett mint a 4. 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
nem is a sebességgel van gond (linkeltem 18-ban egy részletesebb cikket, ott vissza lehet lapozni), hanem a válaszidõvel - 700-1800ms. A sebesség 4/0,5 megabit, az bõven a használható kategória, fõleg, mert a központból tömörítés meg egyéb mókák is mennek.

gergely1991
"1 óra alatt sikerült beüzemelnünk egy rendszert"
Tényleg nem nehéz😄
A tányért a rögzítõ rúdhoz(nem tudom a nevét😄) aztán a fejet kell ráerõsíteni majd a vezetéket amolyan beltéri LNB dugójába eztán forgatjuk az antennát a megfelelõ pozícióba (sajnos itt már találgatás kérdése ha nincs egy jó mérõeszközünk).
Sajnos a mûholdas kapcsolat adatforgalma igen lassú(ha jól tudom max olyan 1-10 gigás) a vezetékeshez képes(ez meg lehet akár 100 is pl.:optikaival,de lehet hogy tévedek).Meg függ a vételi lehetõségtõl is (pl.:interferencia,idõjárás,mûhold távolsága stb.).Ezért nem hiszem hogy szórakozásra találták ki...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

kifli
linuxot még telepíteni sem kell a használathoz
AMúgy ubunt telepítés nem egy nagy feladat.
Ráadásul beépített progi van hogy leszedd a neked kellõ cuccokat, amiket azután frissít is rendszeresen 😄

Szerintem linuxal az a baj, hogy sokan félnek tõle, meg van egy pár dolog, amikor hozzá kell nyúlni a terminalhoz, de ezt meg lehet szokni, és már tudni fogja az ember. (Amúgy én is win7-et használok 😊)
pxxl
jah a tányéros digi is letérdelt a hóesésben :/

All hail the double x!

Büdös Bohóc
"...ahol fontos a folyamatos hozzáférés, az elsõdleges hálózat kiesése esetén bevethetõ a mûhold."

Ja és annyit hozzá, hogy a kiesések legnagyobb hányadát ítéletidõre lehet fogni, a mûholdas vétel (az azon megszokott rádió-frekvenciák fizikai tulajdonságából fakadóan) meg egy kisebb-nagyobb záportól is már szarakszik, szóval elég nagy kamszöveg ez tõlük úgy érzem.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

jóvan-jóvan, leesett közben... 😄
Dzsini
ezért
"E hozzáféréstípusnak így ott van leginkább piaca, ahol fontos a net, de más széles sávú technológia egyáltalán nem vagy csak korlátokkal elérhetõ. Az RG Networks szerint ma Magyarországon százegynéhány olyan település és közel 9000 olyan településrész van, ahol vagy semmiféle vezetékes internetes infrastruktúra nincs, vagy rendkívül alacsony a lefedettségi arány. A mobilszolgáltatók 3G-hálózati térképein is vannak fehér foltok – összességében az e területeken lakók, az itt mûködõ cégek, szervezetek számára jelenthet megoldást a Vannet."

"...vannak kihívást jelentõ környezetbe települt vállalkozások: mint például egy, a Mecsekben mûködõ festékgyár, erdészettel, vadászattal foglalkozó cégek, benzinkutak, vidéki települési önkormányzatok, melyek a teleházaikba telepítettek mûholdas internetet, meg a Cserkész Szövetség. A mûholdas netet a cég back-up kapcsolatként is ajánlja: olyan területeken, ahol fontos a folyamatos hozzáférés, az elsõdleges hálózat kiesése esetén bevethetõ a mûhold.

És persze a mûholdas internet nem áll meg az országhatárokon: az Astra 3B lefedi egész Európát és Észak-Afrika egy kis részét. Így ha valaki e térségben utazgat sokat, jól járhat ezzel a megoldással, igaz, ehhez nem árt egy, a szatellitet automatikusan megkeresõ, motoros antenna sem, ami szintén nem olcsó."