PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem 1.1A-m volt, most LaserMouse 6000 van, mindkettõvel megvagyok elégedve. Valahogy a logi sosem jött be, persze minõségi csak furcsa.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az mx510-et meg anyum még mindig használja a laptopjával, egyedül a görgöjét kell néha kitakaritani, pedig már elég régi darab 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
All hail the double x!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Függõknek jó arra az 1-2 órára amit távol töltenek a gépüktõl (WC, vendégség), egyébként alkalmatlan komoly használatra.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ilyen tartalmas, innovatív CES rég nem volt amúgy szerintem...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de doglozunk rajta 😄
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

2,5 perc, 5. elobb meglett mint a 4. 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tényleg nem nehéz😄
A tányért a rögzítõ rúdhoz(nem tudom a nevét😄) aztán a fejet kell ráerõsíteni majd a vezetéket amolyan beltéri LNB dugójába eztán forgatjuk az antennát a megfelelõ pozícióba (sajnos itt már találgatás kérdése ha nincs egy jó mérõeszközünk).
Sajnos a mûholdas kapcsolat adatforgalma igen lassú(ha jól tudom max olyan 1-10 gigás) a vezetékeshez képes(ez meg lehet akár 100 is pl.:optikaival,de lehet hogy tévedek).Meg függ a vételi lehetõségtõl is (pl.:interferencia,idõjárás,mûhold távolsága stb.).Ezért nem hiszem hogy szórakozásra találták ki...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
AMúgy ubunt telepítés nem egy nagy feladat.
Ráadásul beépített progi van hogy leszedd a neked kellõ cuccokat, amiket azután frissít is rendszeresen 😄
Szerintem linuxal az a baj, hogy sokan félnek tõle, meg van egy pár dolog, amikor hozzá kell nyúlni a terminalhoz, de ezt meg lehet szokni, és már tudni fogja az ember. (Amúgy én is win7-et használok 😊)
Ja és annyit hozzá, hogy a kiesések legnagyobb hányadát ítéletidõre lehet fogni, a mûholdas vétel (az azon megszokott rádió-frekvenciák fizikai tulajdonságából fakadóan) meg egy kisebb-nagyobb záportól is már szarakszik, szóval elég nagy kamszöveg ez tõlük úgy érzem.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"E hozzáféréstípusnak így ott van leginkább piaca, ahol fontos a net, de más széles sávú technológia egyáltalán nem vagy csak korlátokkal elérhetõ. Az RG Networks szerint ma Magyarországon százegynéhány olyan település és közel 9000 olyan településrész van, ahol vagy semmiféle vezetékes internetes infrastruktúra nincs, vagy rendkívül alacsony a lefedettségi arány. A mobilszolgáltatók 3G-hálózati térképein is vannak fehér foltok – összességében az e területeken lakók, az itt mûködõ cégek, szervezetek számára jelenthet megoldást a Vannet."
"...vannak kihívást jelentõ környezetbe települt vállalkozások: mint például egy, a Mecsekben mûködõ festékgyár, erdészettel, vadászattal foglalkozó cégek, benzinkutak, vidéki települési önkormányzatok, melyek a teleházaikba telepítettek mûholdas internetet, meg a Cserkész Szövetség. A mûholdas netet a cég back-up kapcsolatként is ajánlja: olyan területeken, ahol fontos a folyamatos hozzáférés, az elsõdleges hálózat kiesése esetén bevethetõ a mûhold.
És persze a mûholdas internet nem áll meg az országhatárokon: az Astra 3B lefedi egész Európát és Észak-Afrika egy kis részét. Így ha valaki e térségben utazgat sokat, jól járhat ezzel a megoldással, igaz, ehhez nem árt egy, a szatellitet automatikusan megkeresõ, motoros antenna sem, ami szintén nem olcsó."