PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.11. 18:34:33
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kedvenc rész, amikor a közönségről valaki bekiabál a CEOnak, hogy rúgja ki, mire közli, hogy ő a legjobb embere, képzeljék milyen lehet a többi... :)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.06. 21:12:39
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoilerben, mert 18+
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vagyis a szolgáltatás maga hozta az ígértet -> lejárató cikk/szerző nem aludt sokat a cikk publikálása előtt.
De talán mindegy is, csak tegnap néztem meg egy ilyen újságírós filmet, és amint megláttam ezt a cikket egyből ráharaptam..^^
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.04.29. 19:28:12
Legegyszerűbb ezt úgy szemlélteni, hogy van egy 10 sávos út, amin szállítani szeretnél, ha egy olyan kamionokat használsz amik 4 sávot foglalnak a 10 ből több adatot tudsz vinni egyszerre, viszont ha nagyobb a forgalom, akkor jobban jársz egy olyan kamionnal ami csak 2 sávot foglal le az autópályából.
Megeshet, hogy egy csatornaváltás is elegendő lett volna, bár többségében ez is automatikusra van állítva.
Sufnituningolt 30 megabit
Egyszer csak úgy döntöttek, hogy a rézdrót helyére behúzzák az üvegszálat, hogy felpörögjön a korábban lomha hozzáférés, de a sebesség az ígért 30 Mbps helyett kollégánknál csak 5 Mbps lett. Az ember azt gondolná, hogy egy zsírúj hálózaton mindent tökéletesen beállít a Telekom, de a wifi beállításait házilag kellett megbuherálni, hogy jó legyen a letöltési sebesség.
Talán leterhelte a berendezést, hogy túl sokat vacillált a frekvenciakiosztáson - a wifinél ugyanis megadható, hogy milyen széles csatornákat osszon ki a hotspot, ami ez esetben 20/40 MHz-re volt állítva. Amikor elvettük a hotspottól a döntés lehetőségét, és fixen 20 MHz-es kiosztást állítottunk be, noha a szűkebb sávot választottuk, rögtön elindult a bitfolyam. Azóta stabilan 30 megabit mérhető a lákás bármely pontján.
Most nem tudom, hogy en vagyok e a hulye/nem ertem jol, de most tenyleg az egyik ujsagiro 'user errorja' miatt lehoznak egy ilyen cikket? Nem tudom hogy sirjak vagy nevessek. Javitsatok ki ha tevedek, de ezek szerint nem a szolgaltato miatt volt 5mbps... tudom, gorgessek at... de most nem egy facebook likeolos xy.eu oldalrol beszelunk.
Csak hogy legyen kép is: game of thrones s06e01 spoiler:

<#idiota>#idiota>