PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. lehet akkor tényleg nem is volt szükség felülírni és pont azért mûködik
2. talán mert írásvédett a fájl?...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
mintha hasonló gondot nálam az oldott volna meg.
"The trees move. Do you not see it?"

Minden ugyanaz másképpen.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
vagy, ha nagyon menö akarok lenni:
/thread
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Mi az amikor a disznóknak megállás nélkül jön a moslék?
-Szünetmentes táp.
<#idiota>#idiota>
Akkor PDA birtokos vendégmunkás
hólapátoló bazmeg.. 😊)))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De rendben, ezen túl szigorúan csak PÉCÉS vicceket írok, melyekben személyi számítógépek és emberek lesznek.
vagy semmit
<#kuss>#kuss>
Ezért magyaráztam.
Ellenérv:
Ismersz egy rohadtul jó IT-s viccet?
Na. Most menj el a mamádhoz és meséld el neki.
Nem érti?
Akkor SZAR VICC!!
(ironia off)
Hegi nem merült el annyira a PDA-kban, (egyébként érdekli, meg van is neki ha jól rémlik.. 😊) másik topicból) ezért nem volt képben.
Ettõl egy vicc lehet jó, csak rétegvicc.
A legtöbb itteni poénból már a munkatársaim vagy anyám, de a legtöbb haverom is csak a névelõket meg a kötõszavakat értené...
De az egyetemistának a fogalom nomád értelmében nincs köze a PDA-khoz. Mellesleg a "poén" is olyan fos, hogy nemigaz.
Sry 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyetemistát hívja az anyja:
- Van itthon csirke, mit fõzzek belõle kisfiam?
- Pálinkát anya, pálinkát.
* * *
"mit fõzzek"
FÕZÉS: konyhában étel készítése általában forró víz segítségével. Étel készül.
ROM-FÕZÉS:
Pda-ra házilag átalakított ROM programozás. Szakzsargonban, PDA-s berkekben "fõzés"-nek hívják.
szerk.: ez egy nagyon fos vicc.
Kicsit össze lett b...va a szerkesztéssel..
akkor újra:
PDA vicc:
Egyetemistát felhívja az anyja:
- Kisfiam mit fõzzek hétvégére?
- ROM-ot anya, ROM-ot.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
és csak apple cuccokkal lenne kombatibilis :/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ez lett volna a youtube-ból, ha az apple veszi meg

"„2^n-t”. (n= 1-tõl n-1-ig)"
Ez szerintetek egészen pontosan mit is akar jelenteni? Hogy lehet egy ismeretlen önmagánál kisebb?
Lehet, hogy egy új alapokra épülõ matematikai rendszert is kitalált az illetõ?
Lehet, hogy õ forrai? 😊