PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem tudom hogy c64-en volt-e az kimaradt az életembõl, de 486-on ezt végigjátszottam :D
fasza <#taps>
N o N a m e
omg... amikor elkezdett az ollóval "vágni" itt a fülemnél, kirázott a hideg, majd amikor bekapcsolta a gépet, baszki leírhatatlan :D
Google a barátunk :)
Binaural Recording
GregSB
Nem igazán PC humor, de modjuk érdekelne ezt hogy lehet megvalósítani, és itt sok a kocka :D

Csak fülhallgatüval mûködik! Nem ijesztgetõs:

http://www.youtube.com/watch?v=V2VR9KSEh50

Úgy értem felújítva, "forradalmi játékmenet"ként újra eladva, világverseny élmezõnyben szerepelve... :)
pointer4
Mikor mentek ki ? :D
artschi
A háttérzenét hallva elkezdtem nosztalgiázni, hogy milyen muzsikákat is hallgattam anno... :)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

pxxl
<#mf1> joomla ftw

All hail the double x!

pxxl
azé, mert még nem éles az oldal, és egy index.html-t tölt be, nem az index.php-t :)

All hail the double x!

tutituti
toltam én is rendesen a szürke csodát,de ezzel én se találkoztam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Aquir
false

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szerintem nincs az a C64-en legalább 2-3 éven át aktívan játszó ember, aki ne látta volna. :)
Carlos
hehe

Þór vígi þessi rúnar

Fake. Lehet 6 vagyok, akár 60. Nem tudhatod. :))
berlinboy6329
Ez jaó volt..Tán bossok is voltak benne,ha jól tom.:P

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carlos
18-25 között... talán ezért. :)

Þór vígi þessi rúnar

Életemben nem láttam még ezt a játékot.
Carlos
Fú ezzel mennyit játszottam!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Újra divatba jönnek a C64es játékok?

http://www.youtube.com/v/IIq9zWXcwBI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Carlos
Web Developer 4 prezident...

Þór vígi þessi rúnar

kifli
a,úgy ha címlapra bökök mé ez jön fel:

budapestikarneval.hu
A weblap még nincs feltöltve.
[HUN]FaTaL
"Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Transitional!"

2 errors, van még mit javítani :DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
eléggé összecsapott munka, látszik h sokat sg-zel meló közben :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#idiota>
pxxl

All hail the double x!

#15282 :) :D
pxxl
egészségedre <#nevetes1>

All hail the double x!

Engem nem zavar, menüvel eljátszottam <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kifli
ingyenesen regeljél a refer linkemel ok? :D

Amúgy egész tûrhetõ lett. Mondjuk a bannerban a 2011-nél a betûtípus nem jó számhoz, a szöveg jó, de a 2011 olyan furán néz ki :D
pxxl
A belépés ingyenes! <#mf1>

All hail the double x!

Reklám <#banplz>

pxxl
<#unalmas> nám...:D

kész vagyok a a weboldallal, aztán kéne még csinálni ezt-azt, de haggyámááá'

All hail the double x!

kifli
Unatkozol meló közben? :D
pxxl
need

All hail the double x!

pxxl
<#buck>
Kinect + NES

http://www.youtube.com/v/8CTJL5lUjHg#&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All hail the double x!

pxxl
http://www.youtube.com/v/6EiGu1OyjQw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All hail the double x!

Dzsini
Valaki írjon az SG-re egy rövid cikket, hadd menjen ki a fõoldalra is - a fórumos spameléssel már voltak gondok itt nem túl rég (battlefield community site szavazás miatt).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
nice:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Calver
nálam a favorit #3, az 500$-os kábel (ami pont ugyanannyit ér, mint a 3$-os minõségileg) és a hozzá tartozó kis posztapok elmélkedés...

meg még egy másik ugyanonnan:
"These cables are easy to work with, attractive, and produce excellent video quality with no noticeable signal degradation. (I couldn't rate audio quality, for reasons explained below.) Equally importantly, the clips are solidly constructed, and even when my two year old ran through the room shrieking "zombies!" and tripped over the cable the connection remained snug. Kudos to Denon's engineers for paying attention to this oft-overlooked factor in cable design.

However, I wish that Denon's engineers had put as much effort into ensuring that their cables don't raise the dead, because this is an obvious product defect that greatly curtails my enjoyment of my home theater system. After installing the new cables I sat down to enjoy Jurassic Park (blu-ray), but by the time Dr. Grant was frightening the fat kid with the velociraptor claw I could no longer hear the speakers over the din of the walking dead beating on my front door and smashing my windows to eat the tasty, tasty brains of me and my family. I've had similar experiences with lower quality cables, but they at worst they raised the dead as slow, shuffling Romero-type zombies, while the Denon cables bring them back as the spry, vicious 28 Days Later type. Repeated tests with different movies all produced the same result (except for Howard The Duck, and who the hell wants to watch that?!), and also resulted in most of my family being infected or devoured. I expect better from high-end home theater equipment. Disappointing."

<#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Hegi90
elsõn befostam :D:D:D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Solten

Azt hiszem ez igy tul sok omlesztve... Rekeszizomgorcs.

Saor Alba

Calver
ha már #15310 ennyire bejött, ajánlom nektek ezt is <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Solten
asd:sdsadsf

Saor Alba

Piszkos  Fred
ezt csak az elõbb olvastam, best :D

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

kifli
"ért ilyen drága, mert termosznak is lehet használni, kurva sokáig melegen tartja a teát, ami jól jön természetfotósoknak a hideg téli hajnalokon... ezért ajánlott természetfotózáshoz különösen.
Meg a szarvasok is odajönnek megnézni, hogy papám, mekkora fasza obi! "

Ennek csak a vége jó :)
szarok be :ASDASDASDSAD