PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy én is éreztem elég határozottan...
egyébként tanították hogy a panelok esélyei jobbak a családi házakénál ez esetben, jobb a statikája
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aztán kijött a játék. Az egy dolog, hogy az orosz modell az volt, hogy a játék maga baromi olcsó normális dobozban is (oroszoknál szokott lenni "jewel box" kiadás, ami kábé annyi, hogy papírtokba behányva egy DVD, cserébe viszont negyedannyi, mint a dobozos) és van benne ingame shop a Paradox modell pedig az volt, hogy a játék teljes árú ÉS van benne ingame shop (csak azért nem volt a megjelenéstõl, mert a fejleztõk nem készültek el vele, ezért nem lehet ráfogni ugyan azt, mint a hoi3-as történetre). Az egy másik dolog, hogy jó Paradox szokáshoz híven ezt a játékot is 3-4 hónappal korábban adták ki, mint kellett volna és olyan égbekiáltó bugok voltak benne, hogy nem létezik, hogy 20 perc teszteléssel ne lehetett volna kiszúrni. De a fõ probléma az elsõ patchkor jött, ami napokat késett steamre, ami egy multi orientált játéknál gázos. Azt hittük csak véletlen, hisz az ígéret nem így szólt, de aztán egyre többet késtek a patchek, utóbb már heteket. Aztán jött a hideg zuhany, a kiegészítõk, az elsõ kiegészítõ ugyanis nem emlékszem pontosan, de legalább 1 hónapot késett a második és harmadik kiegészítõ pedig a mai napig nem kapható steamen és semmiféle hivatalos választ nem ad erre a Paradox. Szerencsére úgy tudom, hogy létezik megoldás arra, hogy a steam verzióval összekalapáljuk a más forrású kieget, de ezt én(és még nagyon sokan) már nem tapasztaltam meg, mert inkább hagytam a fenébe az egészet, ha egy cég ilyen pofátlanul cserben hagyja pont azokat, akik a cégnek akartak jót tenni az nálam túl van az eredeti játék vásárlásának hajlandósági határán, így is kiadtam akkori árfolyamon 13ezret az alapjátékért.
protip: url kimásol, imagerz-re felmegy (vagy máshova), mikor tallózni kell fájlnévhez bedobod URL-t, és ollé - nem kell manuálisan lementeni.
tukó verziója azoknak a képfeltöltõknek, amiknek URL is elég - de így is egyszerûbb, mint lementegetni.
"The trees move. Do you not see it?"
utóbbiról meg valóban nem volt túl fair húzás...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A hoi3-nál pedig az milyen volt már, hogy a megjelenés napján fizetõs srpite pack meg dlc várta a játékosokat? :D Még az Activisionbõl is nehezen néznék ki ilyen pénzéhséget.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
agreed <#eljen>#eljen>
Saor Alba

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem lenne rossz ötlet és csak egyszer kellene feltölteni:D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mi más lenne a túl korai kiadás hátterében, mint a kiadó? :)
másik kettõ meg csak linkben, hiába kurvajók, aki nem WoW-ozott soha, az nem fogja érteni <#rolleyes>#rolleyes> egynek ez, másodiknak meg a lockok iránti "szeretet" <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
ha jol tudom eleve márciusra volt igérve az egész...szoval vmi lehet a háttérben, h igy kiadták.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont az iszonyat nagy pozitivum, h 3. napja már a 3. patch-et adják ki, szoval legalább foglalkoznak a játékosokkal, de akkor is, ezt nem igy kellett volna kiadni föleg annak tudatában, h volt béta...
Haverokkal sajnos 3napja nem tudunk rendesen játszani, h állandona valaki crash-el a játékbol és futo játékba nem lehet visszalépni igy lehet kezdeni elölröl a pályát...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem mintha sokszor a gugli kéne (ami kell azt jószerivel megtalálom A magon. :D), de azért gáz...
az EU3
Sok játékfejlesztõ példát vehetne errõl a kiadóról, és errõl az emberrõl. Nagyon okos dolgokat mond, és nagyon kevés fejlesztõ ilyen õszinte a vevõihez. Szinte az egyetlen olyan cég, ami bízik a PC játékokban, mint piacban, és évrõl évre rohamosan növeli a bevételét. Mindezt úgy, hogy nem próbálja meg lehúzni a vásárlókat mindenféle köcsög módon (mikrotranzakciók, szétgányolt DRM, stb). Szóval kurva nagy respekt <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én a PC gaming egyik legnagyobb úttörõjének tartom õket a Valve és a Blizzard mellett (ne kezdjetek el ezen vitázni, ez csak az én véleményem, thx).
Sajnálom, hogy nem találom sehol magyar felirattal. Vagy legalább szöveges változatban.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azt hittem, hogy egy rendes játék, nem csak egy ilyen flash cucc... :D
Pandemic 2
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417