PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy én is éreztem elég határozottan...
Aquir
Földrengés van Gyõrben, mozgott a panelházunk, durva
egyébként tanították hogy a panelok esélyei jobbak a családi házakénál ez esetben, jobb a statikája

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gugliba írjátok be, hogy földrengés :O nyomatja a legújabb twiteket a témáról:

Lyukasbogrács
Ubuntu One, az is hasonló. (van hozzá Windows-os kliens is), de sose használtam még.

Hegi90
Microsoft Skydrive

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

FZoleee
egy kis off: tud valaki dropboxhoz hasonló oldalakat? :D
Hegi90
Miért szeretjük a Mass Effect 2-t :D:D:D:
http://www.youtube.com/v/V2Y2jjfQNr4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

protip2: ha firefoxot használsz Rehost Image addon és innentõl a képre jobbklikk és "Rehost image and copy to clipboard".
OFF, be is spoilerezem, mert nagyon az
A Majesty: Fantasy Kingdom Sim egy olyan játék volt, hogy nem sokan játszottak vele, de aki ezt megtette, az szinte biztos, sose felejti, annyira egyedi, ötletes, hangulatos darab volt. Épp ezért a Majesty 2-t már a megjelenése elõtt is nagyon sokan várták (fejlesztõ: Ino-Co, kiadó: Paradox), sokan voltunk a Paradox fórumán, ahol is a játék producere írt egy személyes hangvételû üzenetet, ahol arra kérte a fanokat, hogy aki csak teheti steamen vegye meg a játékot, mert nekik ez éri meg legjobban és cserébe ígérik, hogy nagyon oda fognak figyelni a steamesekre. Persze mindenki azt akarta, hogy minél nagyobb siker legyen a játék, ezért eleget is tettünk a kérésnek.
Aztán kijött a játék. Az egy dolog, hogy az orosz modell az volt, hogy a játék maga baromi olcsó normális dobozban is (oroszoknál szokott lenni "jewel box" kiadás, ami kábé annyi, hogy papírtokba behányva egy DVD, cserébe viszont negyedannyi, mint a dobozos) és van benne ingame shop a Paradox modell pedig az volt, hogy a játék teljes árú ÉS van benne ingame shop (csak azért nem volt a megjelenéstõl, mert a fejleztõk nem készültek el vele, ezért nem lehet ráfogni ugyan azt, mint a hoi3-as történetre). Az egy másik dolog, hogy jó Paradox szokáshoz híven ezt a játékot is 3-4 hónappal korábban adták ki, mint kellett volna és olyan égbekiáltó bugok voltak benne, hogy nem létezik, hogy 20 perc teszteléssel ne lehetett volna kiszúrni. De a fõ probléma az elsõ patchkor jött, ami napokat késett steamre, ami egy multi orientált játéknál gázos. Azt hittük csak véletlen, hisz az ígéret nem így szólt, de aztán egyre többet késtek a patchek, utóbb már heteket. Aztán jött a hideg zuhany, a kiegészítõk, az elsõ kiegészítõ ugyanis nem emlékszem pontosan, de legalább 1 hónapot késett a második és harmadik kiegészítõ pedig a mai napig nem kapható steamen és semmiféle hivatalos választ nem ad erre a Paradox. Szerencsére úgy tudom, hogy létezik megoldás arra, hogy a steam verzióval összekalapáljuk a más forrású kieget, de ezt én(és még nagyon sokan) már nem tapasztaltam meg, mert inkább hagytam a fenébe az egészet, ha egy cég ilyen pofátlanul cserben hagyja pont azokat, akik a cégnek akartak jót tenni az nálam túl van az eredeti játék vásárlásának hajlandósági határán, így is kiadtam akkori árfolyamon 13ezret az alapjátékért.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Calver
ollé

protip: url kimásol, imagerz-re felmegy (vagy máshova), mikor tallózni kell fájlnévhez bedobod URL-t, és ollé - nem kell manuálisan lementeni.
tukó verziója azoknak a képfeltöltõknek, amiknek URL is elég - de így is egyszerûbb, mint lementegetni.

"The trees move. Do you not see it?"

Hegi90

elõbbirõl nem tudok sokat, így nem kommentálnám.
utóbbiról meg valóban nem volt túl fair húzás...
gergely1991
Ha már BSOD :DDD

http://www.youtube.com/v/bm7JH1FT_yM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Amit a Majesty 2 kontra Steam témában megtettek azzal elérték, hogy nálam (és még nagyon sokaknál) kinullázzák az amúgy nagyon is pozitív képet.

A hoi3-nál pedig az milyen volt már, hogy a megjelenés napján fizetõs srpite pack meg dlc várta a játékosokat? :D Még az Activisionbõl is nehezen néznék ki ilyen pénzéhséget.
MR ME
:DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jim Morrison
he...he...he...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gurren
http://www.youtube.com/v/ddeD9XYjIEQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[HUN]FaTaL
respect <#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
"Én a PC gaming egyik legnagyobb úttörõjének tartom õket a Valve és a Blizzard mellett (ne kezdjetek el ezen vitázni, ez csak az én véleményem, thx)"

agreed <#eljen>

Saor Alba

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gergely1991
ASDAS:DSD:DSAS:SDASDA

Nem lenne rossz ötlet és csak egyszer kellene feltölteni:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MR ME
nem (dani)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jim Morrison
valaki vegye mar fel muxik e :D (tom)

[HUN]FaTaL
lol :DDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

<#taps>

mekkora biznisz már
pxxl

All hail the double x!

Büdös Bohóc
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU agyilag felkúrt ez mindig

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Az a valami a Paradox... ;-)
Mi más lenne a túl korai kiadás hátterében, mint a kiadó? :)
Calver

másik kettõ meg csak linkben, hiába kurvajók, aki nem WoW-ozott soha, az nem fogja érteni <#rolleyes> egynek ez, másodiknak meg a lockok iránti "szeretet" <#hawaii>

Calver

Zomil
Hát igazábol az egész project vmi egyetemi versenyre készült amit megnyertek és azt vitték tovább, persze az csak nagyon halványan hasonlit már erre. Mondjuk a töke biztos meglesz, mert elsö napon 30ezret adtak el belöle és azota is a top1-en van a steam listában...jó kérdés, h miért kellett ezt igy kiadni :)
ha jol tudom eleve márciusra volt igérve az egész...szoval vmi lehet a háttérben, h igy kiadták.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
nyilván ha ilyen gyakran adnak ki hozzá patchet akkor hamar ki lesznek javítva ezek a dolgok. Valszeg a fejlesztõk kifutottak már a megszabott határidõbõl (esetleg a rendelkezésre álló tõkébõl), ez indokolhatta, hogy félkészen adták ki. Elvégre nem valami neves fejlesztõ teamrõl van szó: weboldaluk alapján ez az egyetlen játékuk <#idiota>

Zomil
Mondjuk nem tudom, h legujabb kiadásuk a Magickánál a készitök v a kiadó hibája, h a multiplayer full bugosan jött ki teli hatalmas hibákkal...Amugy a játék többi része jó, csak a multi co-op ami a játék lenne full használhatatlan...vki letesztelte és ahhoz, h 4ember lagmentesen tudjon játszani 3megás feltöltés kéne...aha...meg rengeteg butaság van benne, olyan dolgok miatt crash-el amit csak rendesen meg kellett volna irni...pl. ha meghalsz és utána véletlen elnyomod a spell-t magadra, akkor ugye instant crash...azért meg lehetett volna ugy irni, h ilyen dolgok miatt ne instant crash legyen, megvan már a lehetöség hozzá....

Viszont az iszonyat nagy pozitivum, h 3. napja már a 3. patch-et adják ki, szoval legalább foglalkoznak a játékosokkal, de akkor is, ezt nem igy kellett volna kiadni föleg annak tudatában, h volt béta...

Haverokkal sajnos 3napja nem tudunk rendesen játszani, h állandona valaki crash-el a játékbol és futo játékba nem lehet visszalépni igy lehet kezdeni elölröl a pályát...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

://

nem mintha sokszor a gugli kéne (ami kell azt jószerivel megtalálom A magon. :D), de azért gáz...
Calver

köszi, de mondom, hogy nem érdekel steam-en. :D kevés olyan játék van amire tervezet beruházni, az az a kettõ amit már leírtam, akkor azokat már megveszem rendesen dobozostul. :D ha már pénz adok érte, szeretem ha kézzelfogható.
Hegi90
még pár óráig 4€ btw
az EU3

kedvenc játékaimat õk csinálták: hoi2, eu3, ezeket meg is fogom venni, csak mostanában nem igazán bõvelkedem felesleges lóvéban. (steam-en tudom van marhaolcsóért, de az olyan mint ha letölteném... inkább majd megveszem dobozosan.)
Hegi90
CEO of Paradox Interactive (Gametrailers interjú)

Sok játékfejlesztõ példát vehetne errõl a kiadóról, és errõl az emberrõl. Nagyon okos dolgokat mond, és nagyon kevés fejlesztõ ilyen õszinte a vevõihez. Szinte az egyetlen olyan cég, ami bízik a PC játékokban, mint piacban, és évrõl évre rohamosan növeli a bevételét. Mindezt úgy, hogy nem próbálja meg lehúzni a vásárlókat mindenféle köcsög módon (mikrotranzakciók, szétgányolt DRM, stb). Szóval kurva nagy respekt <#eljen><#eljen>

Én a PC gaming egyik legnagyobb úttörõjének tartom õket a Valve és a Blizzard mellett (ne kezdjetek el ezen vitázni, ez csak az én véleményem, thx).

Sajnálom, hogy nem találom sehol magyar felirattal. Vagy legalább szöveges változatban.

LasDen
de annál jobb...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszi <#eljen>

azt hittem, hogy egy rendes játék, nem csak egy ilyen flash cucc... :D
Metalmilitiakid
régen mennyit toltam ezt :D
Pandemic 2

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LasDen
Pandemic II

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mi??? :OO
Metalmilitiakid
lool a crazy monkey s betegség fejlesztõs játék :D az nagyon durva :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LasDen