PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Rossz játékok,voltak vannak lesznek"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy már rég éreztem, hogy vége lesz sajna.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A mai napon megszûnt a "magyar AVGN", a rosszpcjátékok videósorozat.
Nem gyõztél meg, de szép lenne, ha így lenne. :-)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én szeretek nonprofit tevékenységekben részt venni. Csináltam már elég sok mindent és szoktam mostanában is. Beszélgetés öregekkel, idõsek tanítása számítógépkezelésre, játszás árva gyerekekkel, ruha- és élelmiszerosztás katasztrófa sújtotta területen, közösségi játszótér építése, szemétszedés, satöbbi, egy szóval tényleg elég sok ilyen jellegû dolgot csináltam és higgyétek el, megvan az a réteg, amelyik totálisan másképp áll ezekhez a dolgokhoz és legalább annyi örömét leli abban, hogy ha vesz 10ezer forintért társasjátékokat és odaadja az árva gyerekeknek és játszik is velük, mint abban, ha magának vesz valami videójátékot 10ezerért és azzal játszik.
De persze itt is megjelennek a haszonlesõk, akik miatt aztán az emberek többsége bizalmatlan az egész rendszerrel szemben.
Ez leginkább az adománygyûjtésre igaz, azt tényleg egyszer csináltam és soha többet, az emberek úgy szólnak hozzád, mint egy darab sz*rhoz, mert azt hiszik valami szemét csaló vagy, hisz vannak szemét csaló adománygyûjtõk és persze egyszerûbb kollektív ítéletet hozni, mint nyitottnak lenni.
Nyilván hasonlóan "színes" a torrentezés hátterében állók palettája is. Mondjuk õszintén szólva szerintem akik ezt pénzért csinálják, azok nem trackerekkel szórakoznak, hanem smswarezzel. Szóval én továbbra is reálisnak érzem azt, hogy a torrentezés háttéerében elég sok olyan ember van, akik hobbiból és/vagy meggyõzõdésbõl csinálják.
A pénz áldozása a célra minden nonprofit dolognál vízválasztó, ezt én is tapasztaltam. Én se szívesen költöttem semmire pénzt, de volt olyan is, aki totál szegényes volt, kopott ruhákat hordott mégis mindig vitt a nénihez, akihez beszélgetni járt valami kaját, mert a néni még csóróbb volt.
Azt is fontosnak tartom megjegyezni, hogy fiatalként, amíg az embernek nincs önálló keresete és a havi párezres zsebpénzbõl meg a karácsonyi ajándékokból él nehezen gondol bele abba, hogy mi van akkor, ha valakinek minden hónapban becsúszik a rezsi/kaja/ruhapénz mellé pénzesebb meló esetén akár egy ötjegyû összeg és esetleg nincs családja, amire költhetné. Nyilván azok, akik még wowból is törtszerveren játszanak, mert a havi 3ezer forint az sok nem fognak torrenttrackert üzemeltetni.
Mai világban semmi sincs ingyen, miért pont ez lenne?
Abban szinte biztos vagyok, hogy van valami a háttérben, csak nem tudom mi.
Én nem a reklámra tippelnék, mert abból nagyon sok kéne, hogy a megfelelõ mennyiségû bevételük legyen.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"
Kedves felhasználók!
Elérkezett a pillanat, hogy a segítségeteket kérjük. Valószínûleg mindenki tudja, hogy az oldal fenntartása költséges. Ezen okból kifolyólag az utóbbi idõben egyre több reklám jelent meg az oldalon, hogy költségeinket fedezni tudjuk. Esztétikai okokból azonban nem lenne célravezetõ még több reklám elhelyezése, ezért döntöttünk úgy, hogy hozzátok fordulunk.
Amennyiben lehetõséged van rá, kérjük támogasd az oldalt.
Köszönjük!
"
manapság senki nem csinál semit ingyen, kemény pénzeket zsebelnek õk be csak mi nem tudunk róla...vegyük alapúl csak az h ncore 1000 szerverét elviték majd 1 hónap se kellett és lett új, milliós kiadásokért valszeg, ne gondolja senki azt h emögött nincs kereslet és csak zsebpénzbõl szórakozásból mennek ezek a trackerek
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mire van a pénz azon felül, hogy ellásd magad és az esetleges családodat, félretegyél valamicskét, ha nem hobbira? 😊
Ha pedig már nem tudja/akarja finanszírozni, akkor vagy bezár az adott oldal vagy támogatási rendszer indul.
Például az egyik torrentoldalon ott van felül egy csík az aktuális támogatásról és közölték, ha valamikor hó végéig nem megy fel 100%ra, akkor bezár az oldal, mert idõt szívesen szánnak rá, de pénzt sajnos nem áll módjukban.
Nekem ez furi, bár lehet. Valami csak van mögötte...
A nagy torrent szájtokon nem sok reklám van, (aszfalton konkrétan egy sincs)abból nem hiszem, hogy telne fejlesztésre, meg üzemeltetésre.
Persze vannak olyan oldalak, amiken 25 reklámbannerre jut egy torrent vagy már a regisztrációért is három SMSt kell küldeni, na azok pénzért csinálják.
Olyan sok ember van itt. :-)
Árulja már el valaki, hogy miért éri meg valakinek/kiknek üzemeltetni egy tarckert?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nekem net nelkul sem a telefonalas, sem a fenykepezogep, sem a jatekok, se a zenelejatszo nem mukodik...😞
http://gaborszantai.co.uk/