PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
true...true...

Þór vígi þessi rúnar

Mennyire igaz :D

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lyukasbogrács

Zomil
uristen... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HappyHunter
Esetleg egy reggeli szendvics Kratos stílusban ?

http://www.youtube.com/v/yyuz4IB6Pbc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asszem pár oldallal hátrább volt ugyanitt.

Be happy. :) Running!

Zomil
nah igen van 1-2 játék amit én is sajnálok, h nem jött pc-re :(
pl. az uj mortal kombat nem tünik rossznak :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
nagyon jók
"Konzol", de miért? Ilyen cuccoktól bûn megfosztani a PC-seket. :)
Ezért a készítõk a haláluk után tuti, hogy kapnak egy-két pofont Hádésztól az alvilágban. Hupsz, most jut eszembe, õt is megölte Kratosz. :)
Alapvetõen stratégiai játékok szerelmese vagyok, de youtube-ról végignéztem a God of War 3-at és mûfaj ide vagy oda, ez az elsõ igazán nyomós érvem a konzolvásárlás mellett.

Amúgy elég jelentõs játékról van ám szó, szóval nem én vagyok az egyetlen ember a Földön, akinek tetszik, két egészestés dokumentumfilm is készült róla, adtak ki regényt, képregényt, készül elvileg egy mozifilm is a Universal Studios mûhelyében.
Játékból nem tudom lesz-e több rész (persze van 2 rész PSPre és egy Java ME-s is), nem igazán maradt isten, akit megölhetne Kratosz. :) Bár lehet kap egy spinoffot és elhajózik mondjuk skandináv isteneket kaszabolni. :)
Itt egy "fregmúvi" az utolsó részbõl, Poszeidón szemtelen lesz, Héliosz elveszti a fejét, Hermész lábatlankodik, Kronosznak a körmére néznek és hasonló izgi dolgok történnek benne. :)

http://www.youtube.com/v/SE2go-xa4Uo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB&hd=1
LasDen
akkó azé nem ismerem me konzol...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Konzolos hentesjáték-trilógia (God of War) szimpatikus fõszereplõje, szabadidejében isteneket darabol miszlikbe

http://www.youtube.com/v/URbWFzlUleo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
ez a kratos kicsoda, micsoda???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

artschi
igaz

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lmgtfy.com

tutituti
Melyik az az oldal ami olyan mintha google lenne csak te beírod az adott szöveget az egér rámegy automatice a keresés gombra és kidobja a találatokat?Végül is akinek linkeled kioktatod vele.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

GregSB
Gamecenter integrációt bele, és jöhetnek az Achievementek! :D

10 miatyánknál "Prayer rookie" ácsit akarok ánlockolni! :D

katolikus egyház, azt azért tedd hozzá, nem mindegy. róluk van szó a cikkben.
koryne
Mondjuk pont, hogy lanpartyra jó ennyi konzol egy helyen :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

artschi
Nem olvastam el cikket (el kellett volna), csak a cím alapján reagáltam, ez igaz. Viszont az meg félrevezetõ szerintem. De legközelebb elolvasom a cikket :)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Te el is olvastad a cikket? :)

"Az egyház közleménye kiemeli, hogy az alkalmazás ugyan segít abban, hogy szembenézzünk a bûneinkkel és a lelkiismeretünkkel, de a bûnök alól feloldozást csak pap adhat, így a telefonos gyónás semmiképpen nem helyettesítheti a személyeset."
artschi
Hát nem tudom, de akkor legalizálni lehetne ez alapján akár a keresztelést/házasságkötést/stb. iphone-on keresztül...

Ha meg nem csinál ilyesmiket akkor azzal támadják, hogy megragadt a múltban, modernizálódni kéne. Épp passzolna ide a Bëlga egyik száma... :)
artschi
OFF
Számomra itt vesztette el az egyház az amúgy sem nagy népszerûségét...
ON

Jófélék! :) A többi ITT

GregSB

Itt is bepróbálkozok, mert emlékeim szerint itt volt linkelve:

Valaki be tudná linkelni azt a videót, amiben egy iroda dolgozói énekelnek (illetve egy csávó elsõsorban, ha jól emlékszem), kitör az "anarchia", az ének közben felmásznak az emeletre és elkezdik lehajigálni a számítógépeket a háztetõrõl?
naja, kim ir szen mindig rátesz egy lapáttal ezekre a képsorokra :D
Fec papa
Én a szövegen röhögök "Ezeknek a Mac-mestereknek mindenre van egy külön applekációjuk." meg az a hülye avatar mellette. :D

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Solten
Az America's 10 most wanted -en rohogtem a legtobbet emlekeim szerint... :DDD

Saor Alba

Zomil
elsöre 12 :)

Dzsini
"20-26 kozott gyorsul egyett, 40-nel mar csak 1 luk marad, 44-ig jutottam.
Az elso alkalommal 8-ig, ez mondjuk a 10. jatekalkalom. Alaklmankent 5 perc, ugye ;)"
forrás

én 22-ig bírtam anno (elég lassú a gépem, így elõnyben vagyok)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

13 másodjára
elsõre 8
pxxl
JÁCCÁÁÁÁS eddig lvl7 :D

All hail the double x!

Dzsini
A reklámkampány részeként használták, mondjuk köztérre kipakolva.

Mirejó, hogy ennyi konzol van egyhelyen? Mert ha PC-k lennének, akkor még érteném is. Jó lehetne lanpartyra, :D

pxxl
kockabunker :)

All hail the double x!

Dzsini

Eladó egy konténer az eBay-en - 4,5 milliós áron...
azért ennyi, mert van benne pár dolog:

Nyolc 42 colos Samsung lcd hdtv
Nyolc Xbox360
Egy Netgear szerver
Légkondi
Egy csomó replika fegyver, lõszeres láda, álcaháló és hasonló díszletek
Minden konzolhoz egy-egy Gears of War 2, Forza 2, és Tom Clancys Vegas 2

forrás

pxxl

All hail the double x!

I.C.ram
Baromi erõltetett egy fos volt már. Annyira nem hiányzik.
nemhogy átadná tirexinek <#idiota>
MR ME
sajnálom :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

GregSB
<#idiota>

pxxl
Julian Assange a WikiLeaks fõszerkesztõje

All hail the double x!

És milyen nagyon akarták töröltetni egyesek...
Hogy még véletlenül se legyen olyanról szó a magyar wikipédiában, ami nincs benne minden egyes lexikonban is. :S
Ki az elsõ figura?

Lyukasbogrács
yor winner? áj ár vinner maderfaker :D van egy M. F. Árpád beütése

gergely1991
Hogy is írta anno:
"Rossz játékok,voltak vannak lesznek"

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)