PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ilyen, hogy felvágjak má...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
batman és tv2
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hosszú távon az olyan tud kényelmes lenni, ami a fej tetején ül meg, nem pedig a fülön lóg, és olyan a párna kialakítása, hogy beleférjen a teljes fülkagyló. Mondjuk nyáron tényleg mindenképp meleg...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Erre a fejhallgató nevezetû furmányos találmány is tökéletesen megfelel... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A pálfordulás indoklása szerint az asztali és hordozható kliensgépeken a linuxos migráció az elõzetes adatokkal szemben összességében mégsem eredményezett jelentõs kiadáscsökkenést. A mérleget a képzések, illetve például a szükséges nyomtató- és szkennerdriverek megírásának költségei rontották. De lényeges szempont volt az is, hogy az alkalmazottak egy része elégedetlen volt a hiányzó funkciók, a rosszabb kezelhetõség és a gyenge interoperabilitás miatt."
Ettõl függetlenül én szerintem kihagyom, öreg vagyok én már ezekhez 😄

A belépõ egy okostelefon, de ha fészbúkolsz nekik nyerhetsz mellé még egyet.
Belépés mellé almát osztanak és szerintük az a geek, aki twitterezik.
Egy másik oldalon pedig annak örül mindenki, hogy meglesz neki a Swarm Badge.
Keresztkérdés: akkor ezek szerint az összes 10-12 éves tinilány geek? Merthogy ez a leírás illik rájuk.
Én pedig azt hiszem így fészbúktalanul, twittertelenül, blogtalanul, 4square nélkül le is csúsztam a geekségrõl. Ráadásul még az se fontos, hogy presztízse legyen a telefonomnak, arról nem is beszélve, hogy számomra örömöt okoz az, ha néha kicsit "bosszankodhatok" a mûszaki eszközeim használata közben. Ez van.
Na jó, lekaptam:

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
tipikus
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A 30kHz-es spotlámpa fényként szûk sávban irányított hang alapból nem hallható, de amit megtörik valamilyen tereptárgyban, legyen az a fal, egy bútor vagy a fejünk az hallható lesz. Olyan mintha a fal zenélne (így pl. tökéletesen szimulálhatók a házimozi háttérsugárzói) vagy a fejünkben hallanánk valami belsõ hangot, amit egy méterrel arrébb lépve már nem hallunk. A szoba egyik felében zenét hallgathatunk, miközben a másik felében csend van.

All hail the double x!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"I heard that Sandy B. broke your heart and wanted to let you know that I'm here for you. Oh, and I have a cousin from Llano, Texas I'd like to introduce you to soon--I think you two will really hit it off!
XOXO,
AMD Fusion APU"
Saor Alba
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Zomil: nálam mindkettõvel. 😄 És még a Panzer Generallal.
A Hearts of Iron gépszíj viszont nem kapott el annyira.
"NO MORE TURNS! NO MORE TURNS! NO MORE TURNS!" 😄DDDDDD
(civ5-re nehezen, mivel el sem fut a gépemen. civ4-et próbálgattam nem egyszer, de sosem fogott meg úgy igazán...)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
#15800: nem ritka az ilyen nála ráadásul😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(str 1500 körül, con 3000, dex 1400, int 1200, cha 3000, több varázslat már 500. szint felett, 26. fejezet vége)
plusz indítottam mellé egy Runeloremastert, ahol kicsit értelmesebb karaktergenerálással (maximális erõ, minimális minden egyéb) már 61. szint, és lényegesen gyorsabban fejlõdik 😄
(str 2500, többi 500 alatt, varázslatok 250. szint körül, 16. fejezet)
(és így ketten majdnem 15 megát elfoglalnak a gép memóriájából)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Anno amikor internetrõl még nem is hallotunk, 386-on SimFarm-mal elvoltunk. Akciójátékokkal szemben én is a "fejlesztõs" stratégiákat, rpg-ket kedvelem, jelenleg is.
Nem tudtam magamban hová rakni ezt a farmville-t (révén, hogy nincs facebook profilom), de ha fejlõdni lehet benne akkor visszavonom az elõzõt.
Jöjjenek a lvl 23.-as retkek meg répák!!! 😊))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
zseniális timesink és folyamatosan fejlõdik valami, halad elõre valamilyen progressz-csík, szebb pixeleket kapsz a karakteredre/kertedbe, nagyobb számok lesznek az adatlapodon, satöbbi.
A wowtól kezdve a travianon át a farmville-ig ez az összes ilyennek a mozgatórugója.
Persze a "hozzáadott érték" nem mindegyiknél ugyan az.