PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"Itt vannak a hátsó szobában a Thai kurvák, tudnál most te fizetni, ha már a legfiatalabb milliárdos vagy a Földön?"

LasDen
mintha sima fülhallgatóval ez nem lenne lehetséges...😄 amúgy meg biciklivel járok és mindig körültekintõ vagyok...😄
és ilyen, hogy felvágjak má...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rage47
ez mekkora fail😄
batman és tv2
Aquir
és ha esetleg mögüled vagy rossz irányból járdára jön egy autó, nem hallanád és puff? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
én az utcán is mindig fejhallgatót hordok zenehallgatáshoz.....elõször kicsit izé volt, de teljesen kényelmes mosmár (csak tegnap elromlott)....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Olyan van,de hát nyomja a fülemet az a baj vele, igaz valami 1000 forintos Gembird 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dronkZero
Persze, nagyon sok szar füles van, meg a rettentõ drágák közt is.
Hosszú távon az olyan tud kényelmes lenni, ami a fej tetején ül meg, nem pedig a fülön lóg, és olyan a párna kialakítása, hogy beleférjen a teljes fülkagyló. Mondjuk nyáron tényleg mindenképp meleg...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hosszú távon bssza a fülem :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MR ME
nameg azért nem kicsit kényelmesebb ha nincs rajta vmi a fejeden, fõleg nyáron...nekem spec herótom van mindenféle fejhallgatótól, nem is használom csak nagyritkán, szal nem egy hülye dolog ez

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

artschi
az már idejét múlt 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

dronkZero
"A szoba egyik felében zenét hallgathatunk, miközben a másik felében csend van."

Erre a fejhallgató nevezetû furmányos találmány is tökéletesen megfelel... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

GregSB
Németeknél bebukott az open source projekt.

"A pálfordulás indoklása szerint az asztali és hordozható kliensgépeken a linuxos migráció az elõzetes adatokkal szemben összességében mégsem eredményezett jelentõs kiadáscsökkenést. A mérleget a képzések, illetve például a szükséges nyomtató- és szkennerdriverek megírásának költségei rontották. De lényeges szempont volt az is, hogy az alkalmazottak egy része elégedetlen volt a hiányzó funkciók, a rosszabb kezelhetõség és a gyenge interoperabilitás miatt."

GregSB
Szerintem nincs ezzel semmi baj, ez is csak egy N+1-edik farsangi mulatság lesz, csak megolvagol egy ma népszerû mémet, a geekséget.

Ettõl függetlenül én szerintem kihagyom, öreg vagyok én már ezekhez 😄

Éljen a PC:

Múltkor már pedzegettük, hogy a geekség, mint olyan eléggé letért az eredeti ösvényrõl és úgy néz ki itt a bizonyíték.
A belépõ egy okostelefon, de ha fészbúkolsz nekik nyerhetsz mellé még egyet.
Belépés mellé almát osztanak és szerintük az a geek, aki twitterezik.
Egy másik oldalon pedig annak örül mindenki, hogy meglesz neki a Swarm Badge.

Keresztkérdés: akkor ezek szerint az összes 10-12 éves tinilány geek? Merthogy ez a leírás illik rájuk.

Én pedig azt hiszem így fészbúktalanul, twittertelenül, blogtalanul, 4square nélkül le is csúsztam a geekségrõl. Ráadásul még az se fontos, hogy presztízse legyen a telefonomnak, arról nem is beszélve, hogy számomra örömöt okoz az, ha néha kicsit "bosszankodhatok" a mûszaki eszközeim használata közben. Ez van.
Vegyetek egy macet, kapcsoljátok be, tegyetek be egy pendrive-ot, majd leválasztás nélkül húzzátok ki és megtudjátok... 😊

Na jó, lekaptam:

HöfEE
Én se.

LasDen
nem értem...😞

tutituti
FFFUUU-ból

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fec papa
Ez se mostani dolog, nem nagyon terjedt el eddig, gondolom drága, de én erre használom a headsettet. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

LasDen
és akkor zuckerberg lesz a borg királynõ??? 😄

gergely1991
😄DDDD
tipikus

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
baromi jo lehet ! azallat 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Zomil
érdekes cucc 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pxxl
Ultrahangos hangfalak - tökéletes hallucináció

A 30kHz-es spotlámpa fényként szûk sávban irányított hang alapból nem hallható, de amit megtörik valamilyen tereptárgyban, legyen az a fal, egy bútor vagy a fejünk az hallható lesz. Olyan mintha a fal zenélne (így pl. tökéletesen szimulálhatók a házimozi háttérsugárzói) vagy a fejünkben hallanánk valami belsõ hangot, amit egy méterrel arrébb lépve már nem hallunk. A szoba egyik felében zenét hallgathatunk, miközben a másik felében csend van.

All hail the double x!

én akkor untam meg véglegesen, mikor már csak attól függött a fejlõdés, hogy másoktól kellett alapanyagot kuncsorogni... semmi más nem volt az adatlapokon, csak küggyé ilyet, küggyé olyat. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Solten
A vicces AMD-s sracok... <#whatever> <#alien>

"I heard that Sandy B. broke your heart and wanted to let you know that I'm here for you. Oh, and I have a cousin from Llano, Texas I'd like to introduce you to soon--I think you two will really hit it off!
XOXO,
AMD Fusion APU"

Saor Alba

Zomil
lol ezt nem ismertem ez is jó 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

engem meg pont az kapott el. 😛 meg ami az utóbbi idõben méginkább az az eu3 httt.
Itt az elõzmény is. 😊

Zomil: nálam mindkettõvel. 😄 És még a Panzer Generallal.
A Hearts of Iron gépszíj viszont nem kapott el annyira.
Zomil
Szeretem a Civ-et, de ilyen inkább Heroes 3-al fordult elö...csak még1 kör és kilépek... 😄

aztakurva 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"NO MORE TURNS! NO MORE TURNS! NO MORE TURNS!" 😄DDDDDD

(civ5-re nehezen, mivel el sem fut a gépemen. civ4-et próbálgattam nem egyszer, de sosem fogott meg úgy igazán...)
Bár mint azt nemrég megtudhattuk, nem szereted a civet, de azért itt egy kapcsolódó videó, hátha rászoksz. 😊

gergely1991
Én ezt az egészet ignoráltam ezért nem váltam függõvé (én biztos nem, de más biztos jól járt volna lsd advert) 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
meg még néhány közösségi hálózattal is kb így van...

MR ME
nekem sikerûlt elsõre abbahagyni, butaság az egész 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LasDen
gyenge az akaratod....

kibaszott addiktív, én eddig háromszor szoktam rá vissza, negyedszerre is letiltottam, immáron hónapok óta nem játszottam vele. büszke vagyok magamra. 😊 😄
gergely1991
mert magamat is kínzom <#gunyos1>

#15800: nem ritka az ilyen nála ráadásul😊

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
...bár valami miatt most nem akar bejönni a PQ honlap 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
perceken belül meglépi a 68. szintet 😊
(str 1500 körül, con 3000, dex 1400, int 1200, cha 3000, több varázslat már 500. szint felett, 26. fejezet vége)

plusz indítottam mellé egy Runeloremastert, ahol kicsit értelmesebb karaktergenerálással (maximális erõ, minimális minden egyéb) már 61. szint, és lényegesen gyorsabban fejlõdik 😄
(str 2500, többi 500 alatt, varázslatok 250. szint körül, 16. fejezet)

(és így ketten majdnem 15 megát elfoglalnak a gép memóriájából)

morcosqtya
Hanyadik szintû a robotmonkod? 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Ja, hogy így fejlõdni is lehet.. így már világos, én is játszom hasonlóval jelenleg is (rpg), csupán az volt számomra érdekes, hogy "divatos" lehet még a kerttel és (mg.)gazdálkodással kapcsolatos közösségi játék, valamint, hogy ennyira túl van hype-olva.. (csapból is ez a farmville folyik, vagy ott a hír amikor pl. a kismama elhanyagolta és felrázta a gyereket miatta, mert sírt és nem tudott koncentrálni a termesztésre.. 😊 )

Anno amikor internetrõl még nem is hallotunk, 386-on SimFarm-mal elvoltunk. Akciójátékokkal szemben én is a "fejlesztõs" stratégiákat, rpg-ket kedvelem, jelenleg is.
Nem tudtam magamban hová rakni ezt a farmville-t (révén, hogy nincs facebook profilom), de ha fejlõdni lehet benne akkor visszavonom az elõzõt.

Jöjjenek a lvl 23.-as retkek meg répák!!! 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hol tartasz? 😊
Dzsini
és sehol sincs egyik se a progress questhez képest 😊

Azért, amiért az összes MMORPG és böngészõs játék:
zseniális timesink és folyamatosan fejlõdik valami, halad elõre valamilyen progressz-csík, szebb pixeleket kapsz a karakteredre/kertedbe, nagyobb számok lesznek az adatlapodon, satöbbi.
A wowtól kezdve a travianon át a farmville-ig ez az összes ilyennek a mozgatórugója.
Persze a "hozzáadott érték" nem mindegyiknél ugyan az.