PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
jóak. :D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

LasDen
az utolsó még mindig elbaszott....oda egy új monitor kéne nem régi...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GregSB
Lehet vótmá ezek közül valamelyik itt.... de lesz@rom :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jaja, meg mintha abban is valami tegra lett volna, azt mondták, hogy arra jó kb, hogy wp7-re lehet fejleszteni alatta (vagyis régebben, most már inkább rendes telón :D)

Még egy kis Apple mára.

http://www.youtube.com/v/BW37nPzpAwY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Dzsini
igen, USA only - amúgy lehet még kapni - bár ha venni szeretnék IP alapján nem enged a boltba :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Inkább az a probléma hogy csak az USAban árulják (ha még árulják, mert gyakorlatilag a zune hd felülete ugyanaz mint a wp7é így lehet hogy megszüntették).

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil
Én ilyenröl nem hallottam :O

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

OFF: Zunet úgy tudom csak Microsoft fejlesztõk vehetnek, emiatt nem is csoda, hogy senki se vesz :D

Solten

Saor Alba

GregSB
A legjobb Bll Gates monológja :)))

a vége fele már szinte hiányoltam az umpalumpákat, de aztán csak megjelentek :DDD
Zomil
ez hatalmas :DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
tehát (ahogy mint mindenki), egyensúlyba hozza az ember magát az aktuális helyzetekre reagálva, és ilyenkor megítélésben az egyik oldalra billen

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1948362&fullscreen=1

MR ME
OMG
nem kötöttem én bele senkibe, csak leírtam h ez annyira nem volt nagy probléma, kicsit felfújod a dolgokat, relaaaaaaaaaaax ;)

de ha megnézed látod is h az elsõ mondat is a poénra reagált, majd mint kiegészítésképpen odaírtam h azért nem kell meglincselni szegényt, itt nem a belekötésrõl volt szó, hanem h túl érzékeny a piciny lelked :) de ha ettõl jobb lesz akkor bocsánatot kérek, nem feléd irányúlt a mondat, semmiféle támadást nem akartam feléd eszközölni vele :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dzsini
múlt héten belefutottam, két pályával küzdöttem komolyabban, nagyon jól megvalósított játék (bár másik blogon a hozzászólók hiányolták a kalapács vagy fûrész toolt)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Ez hibás, a játékban nem is Sig puska van a kezében!!!

Nem te voltál morcos szvsz. Ez pc humor, az ilyen poénok itt alapok.
Kulának megjött biztos.

pxxl
morcosqtya
Lehet. Kicsit morcos voltam tegnap.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
És mivan a betûkkel a képletben? Azok simán hazudhatnak :)
Aquir
szerintem nem volt offensive, lehet (túl) komolyan volt véve:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ez a kép egy baromság!

Ha nekem nem hiszel higgy a számoknak, azok nem hazudnak!!!!

morcosqtya
Itt egy kép.
Kössünk bele, mert attól jobb lesz nekünk.

morcosqtya
Egyszerû: nem értem miért engem talált meg ezzel, soha nem szólok a Mac vs. Pc és egyéb értelmetlen flame-ekbe, mert nem ezért járok ide. Vitával sem fárasztom itt magam, ez meg egy teljesen hétköznapi humoros post volt, semmiben nem volt jobb vagy rosszabb mint egy kép, vagy egy video, vagy egy Super Mario-s pulóver, vagy egy vicces geek pendrive stb stb.
Csak megdöbbent, hogy még ebbe is bele lehet kötni...
De valószínûleg úgy van ahogy Dzsini mondta: nem a tartalom a lényeg hanem hogy be lehessen szólni. Ennyi.

Tegye akinek jól esik. Érezze jól magát ettõl.

Aquir
tehát most épp csak elõtérbe helyezted az ebbõl fakadó vidámságot. egyébként is az ember azt az oldalát mutatja, amivel egyensúlyba hozza magát (az aktuális helyzetekre reagálva), másrészt aki így szólt a történetedhez, az csak másodsorban vetette neked azt a második mondatot:) (ez a hozzászólás pedig szintén neutrális)

:DDDDDDDDD
morcosqtya
Az bassza meg, ki is kötöm mindjárt.. :))

"Lázadnak a Viet-Kong-ok? Maaajd én megmutatom nekik!"

Dzsini
Az az alapelv, hogy legyen kinek beszólni - ha te beírsz egy vicceset, akkor neked azzal, hogy megvédik a történet szereplõjét, ha te szólalsz meg, akkor neked, mert milyen dolog már, hogy nem tudod :)

A végtelen jószándék és szeretet világa az internet.

morcosqtya
"Numbers don't lie!" :)

morcosqtya
Kicsit kétélûnek érzem ezt a fajta retorikát.. amikor valaki nem ért valamit akkor lelámázzuk, de ha egy ilyet ide beírok, akkor védjük, mert nem mindenki ért hozzá, stb.
Egyetértek, mindenki máshoz ért, de ez egy PC HUMOR topic, ennek okán írtam le ezt a megtörtént vidám és szellemes kis helyzetkomikumot.

[HUN]FaTaL
Az nem jó, messzebre visz, mint az infra, lassabb..

#16181: :D Ezt már láttam régebben akkor is jót röhögtem :D

MR ME
naneee :DDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
és a bluetooth? :D

LoDMaSt
Fõleg, ha használ hozzá wifi sprayt! :D

http://www.j-walk.com/other/wifispray/

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
De a leggyorsabb az infra, ott sincs kábel és közel van nagyon. :D

MR ME
wifivel méggyorsabb mert ott kábel sincs

am nem kell ilyenen csodálkozni, nem mindenki utp kábellel a seggében született és ért mindenhez

Carlos
<#shakehead>

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
<#wilting>

morcosqtya
Real events:

Munkatárs a rendszergazdának:
- Gyuri, kéne egy UTP kábel.
- Rendben, de mi a gond?
- A másik nem jó.
- Mi a baj vele?
- Lassú a netem, így minél rövidebb UTP kábel kellene, fél méternél nem hosszabb, van?
- Gondolod attól gyorsabb lesz? :-))
- Hát persze, logikus!

LasDen
ennyi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kifli
a villa közt van egy usb csati ;)
Lyukasbogrács
és bluetooth-on keresztül lehet rá zenét tölteni? :D

kifli
nem kell töltõt cipelned :D
Aquir
koncepció. pár percig töltheted konnektorban :)

HöfEE
Hát azért türelmes lehetett ezt végigcsinálni :D De tényleg érdekes, jó videó.

Tényleg nagyon érdekes, köszönet a videóért!