PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem kötöttem én bele senkibe, csak leírtam h ez annyira nem volt nagy probléma, kicsit felfújod a dolgokat, relaaaaaaaaaaax ;)
de ha megnézed látod is h az elsõ mondat is a poénra reagált, majd mint kiegészítésképpen odaírtam h azért nem kell meglincselni szegényt, itt nem a belekötésrõl volt szó, hanem h túl érzékeny a piciny lelked :) de ha ettõl jobb lesz akkor bocsánatot kérek, nem feléd irányúlt a mondat, semmiféle támadást nem akartam feléd eszközölni vele :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kulának megjött biztos.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha nekem nem hiszel higgy a számoknak, azok nem hazudnak!!!!

Kössünk bele, mert attól jobb lesz nekünk.
Csak megdöbbent, hogy még ebbe is bele lehet kötni...
De valószínûleg úgy van ahogy Dzsini mondta: nem a tartalom a lényeg hanem hogy be lehessen szólni. Ennyi.
Tegye akinek jól esik. Érezze jól magát ettõl.
"Lázadnak a Viet-Kong-ok? Maaajd én megmutatom nekik!"
A végtelen jószándék és szeretet világa az internet.
Egyetértek, mindenki máshoz ért, de ez egy PC HUMOR topic, ennek okán írtam le ezt a megtörtént vidám és szellemes kis helyzetkomikumot.
#16181: :D Ezt már láttam régebben akkor is jót röhögtem :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
@ Hellomarci
am nem kell ilyenen csodálkozni, nem mindenki utp kábellel a seggében született és ért mindenhez
Munkatárs a rendszergazdának:
- Gyuri, kéne egy UTP kábel.
- Rendben, de mi a gond?
- A másik nem jó.
- Mi a baj vele?
- Lassú a netem, így minél rövidebb UTP kábel kellene, fél méternél nem hosszabb, van?
- Gondolod attól gyorsabb lesz? :-))
- Hát persze, logikus!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár