PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Alapból Vistas laptopomat én is frissítettem W7-re, és pl a Bluetooth Stackhez még a mai napig nem adtak ki W7 kompatibilis drivert. Vistasat feltelepítettem rá, de állandóan beszól, hogy nem tökéletesen kompatibilis, és bajok lehetnek a mûködéssel.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy ismerõsöm a gyári hûtõt szerelte le, mert nem volt neki elég, feszegetés közben a proci sarkát szépen letörte.. 😊)
Majd mit lehet tenni, szépen visszarakasztotta, jó erõsen felcsavarta a hûtõt, visszavitte a boltba, <Poker Face>: "hazavittem, de a gép nem indul az új procival.. garis, cseréljétek ki"
Kicserélték neki... 😊))
Aztán három napig imádkozott, hogy ne bontsák meg..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
<#banplz>#banplz> Szeretem az ilyen összeesküvéselméleteket.
Flash alapú tárolóknál alapvetõen korlátozott az írási folyamat, így halnak meg, de nem azért mert egy integer elérte a 0-t. 😄 A pendrive ha nem garis, akkor valószínûleg kuka.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha már itt vagyunk a témánál, valamelyikõtök biztosan többet tud errõl: 3 éves a Corsair Voyager-em, másolásnál lelassul kb 5-6000 kb/sec-rõl 2 kb/s-re (igen, KETTÕ! nem kétezer..) 😊
Kilehelte a lelkét? Formázásnál kifagyott a folyamat, majd reboot után újra lehetett mélyformázni.
Továbbra is lelassul.
Egy ismerõs szerint van ezekben egy számláló, ami X használat (írás) után direkt megöli a pendrive-ot, hogy vegyél újat... :-)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Most gyûjtenem kell úgy tûnik... 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."