PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ennyire elvakult híveket szoktak szektákat alkotni.
Na ezért írtam azt, láthatóan átvitt értelemben.
dixitque deus fiat lux
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
elkepzelem, ahogy felszemu Jack felmaszik a spanyol aranyszallito fregattra, lemasolja sunyiban az aranyermeket es visszauszik a hajojara, majd buszken terjeszti, hogy a kalozok nem lopnak...
vagy 2007-ben a McLaren/Ferrari botrany is csak piracy volt, hiszen az eredeti dokumentum megmaradt Maranelloban?
(erdemes megnezni a piracy jelenteset, minden formaja buntetendo, eppugy a szabadalom, mint a jogbitorlas - en sem vagyok angyal, de legalabb nem hitegetem magam, hogy ez mekkora jofejseg)
http://gaborszantai.co.uk/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amúgy hatos lista, azért nem fért rá mind (mondjuk Settlers 3 tényleg kellett volna), na meg a másodiknál úgysem lehet senki kreatívabb <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
van benne pár nagyon ötletes, a #1 meg szimplán ördögi <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"

mpg-bõl pedig mp3
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- kikapcsolod a monitort.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
xy: szal nem is tudom használni
fiú: Ma mi a baj?
lány: Hát telóra szeretnék rárakni egy videót csak a telóm nem játsza le az avi-t. De átírtam 3gp-re és úgyse.
fiú: De hogy?
lány: Hát fogtam és átneveztem.😛
fiú: neeeeeeeeeeeee XD
hallod ez olyan mintha egy kalácsnak azt mondanád h muffin!!
lány: jaah
Robi üzenete:
Ezt csak húzogatni lehet elõre hátra, vagy nagyobbítani is lehet?
Szamár üzenete:
Te még mindig a Facebook-os bélyegképedrõl beszélsz, vagy már a farkadról?
Robi üzenete: Baszódj!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem értem egyébként ez az Epül vs Win miért robbant ki ekkora vitákat. Komolyan hisztek benne hogy még, hogy neg tudjátok gyõzni a másikat (pláne az után, hogy mindig ugyanazok az emberek között megy a vita 😊
"Hogy mi történt egyébként kedd és csütörtök között? A Skynet valószínûleg frissítette az operációs rendszert, telepítette az új hardvercsatolókat, vagy csak megpróbálta uninstalálni az Itunest."
<#idiota>#idiota>
Saor Alba
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://gaborszantai.co.uk/
Neked fail, nincs odaírva, hogy warez vagy valami, csak download. Itunes-ról vagy steamrõl is download 😄
Amúgy eredeti játékaim 99%-a steames, vagy más digitális formában van meg 😊
Ez azt jelenti, hogy 2db dobozos játékom van: Gears of War és Arma II.
Steamen 44db játék
Egyéb meg: LFS, TDU2, 5db frozenbyte játék...