PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vagy nem olyanra gondolsz?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
quake3-as múlt azért befigyel :D (defrag ugrálások)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
http://gaborszantai.co.uk/
Nem neztem a galeriakat eddig, mert reederben csak a kepek jonnek (szerencsere), de ettol fuggetlenul mi a baj azzal, ha valaki orul valaminek es boldog olyan aprosag miatt, akar egy telefon?
A vegehez:
Nagyon-nagyon keves magyarral tartok kapcsolatot Londonban, talan 20 is meresz szam lenne. Lakotarsaim, iskolatarsaim kozott szinte minden nemzet fiai/lanyai megfordultak, igy talan van kepem arrol, hogy adott dologhoz, szituaciohoz hogyan viszonyul egy masik nep sarja.
Termeszetesen feluletes, de azt hiszem a valami mindig tobb, mint a semmi:)
(a legrosszabb eddig az volt, hogy egy erdely magyar - sokaig nem tudtam - stylist lany sokaig csak angolul beszelt velunk, mert szegyelte, hogy magyar, romannak valotta inkabb magat, mert otthon es Londonban is csak rosszul jart azzal, hogy magyar, magyarokat ismer es magyaroknak dolgozott (tudom, ilyenek is barhol vannak, csak szar talalkozni ilyen peldakkal))
(a saját védelmünkre pedig: olvasd el azt hiszem az InFocus/BigPicture esküvõs (a készülõdés és az esemény) képsorai alatt a hozzászólásokat, van ott minden, minden országból. Azért, mert magyarból jóval nagyobb merítést látsz/értesz meg, attól még van depresszív-irigy-negatív-pesszimista ember bõségesen máshol is)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amugy kicsit kapcsolodik:
Tegnap voltunk Hyde Parkban nezni a Royal Weddinget, talan egymillio angol/brit/egyeb ember tarsasagaban es bevallom irigy voltam, amikor vegigneztem a felhotlenul boldog tomegen: sokan olyan ruhakat, kalapokat viseltek, amiert egy atlagos magyar iTeenager minimum infarktust kapna (holott divat teren a magyarok nagyjabol 1-2 evvel vannak lemaradva), egyutt enekeltek, zaszlot lengettek, mindenfele jelmezbe bujva hulyeskedtek egymassal.
En meg alltam ertetlenul es vigyorogtam hulyen. 3 es fel eve lakom Londonban, de ennyire meg nem ereztem idegennek magam, mint tegnap.
Amikor hazaertem es gyorsan atfutottam a magyar hireket/blogokat/forumokat, akkor rajottem, hogy miert: a magyarnal depresszivebb, irigyebb, negativabb, pesszimistabb nemzet szerintem nincs a vilagon.
Az egesz RW-vel kapcsolatban mindenhol a fikazas, a negativumok kiemelese vagy eppen a valosag elferditese, mikozben a hatterinformaciokkal nagyjabol egyik medium vagy kommentelo sem volt tisztaban.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ajánlom az oldal alján a 2 videót :D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
#17774-#17777: pár meccs Quake 3 megy a legjobban reggeli ébredéshez, gyorsan felfrissül tõle az ember <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TÉK
Régebben whiskey-s teával kezdtem minden napot (csak módjával).. most már csak tea / kávé / kóla, minden ami koffein... :)
Na igen, nem árt a pótló könyvet korábban megrendelni/megvenni mint ahogy elmegy a net..
#17770: az is egy megoldás.. :)