PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Van ilyen maszat eszköz, azt használd legközelebb <#idiota>#idiota>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nem sokat játszottam a játékkal, de határozottan olyan emlékeim voltak, hogy teljesen egybefüggõ az alsó interfész.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De akkor mi? 😊
Meg most -favoltam a topikot, ami nem állítom, hogy tartós lesz, de meglátjuk. Nekem az ilyen "XY-t tilos bántani" megmozdulások nem bejövõsek, pláne, hogy XY tegnap masszívan k*rvaanyázott, ami szerintem nem megengedhetõ semmilyen magára valamit is adó fórumon.
Persze a moderátorok döntenek ilyen ügyekben, szóval nem vitatkozom a dologgal.
Ezek szerint e két oszlopos PC Humor tagunk is bántotta XY-t?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mirõl maradtam le?

Kedvencem volt...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lehet mondani, hogy korán kezdi. 😊 A flashjátékokat már maga kapcsolgatja, el van mentve neki a link, rákattint, betölti, kiválasztja, ami tetszik, és már nyomja is. Fejére húzza a fejhallgatót, mert úgy látta 😊
Saor Alba