35806
IWimv2m.jpg
  • Dzsini
    Vallási hovatartozást továbbra is figyelmen kívül hagyva:
  • Dzsini
  • Hegi90
    nem mindegy?
  • Dzsini
    A képregény weboldaláról: "I know that this comic might not be consistent with various views, but please take it as it is intended—as a lighthearted tribute to a great man."
  • efti
    umm...nem budhista volt?
  • Dzsini
  • pxxl
    hogymit?
  • RYO21
    Így működik. Köszönöm!
  • SzirmosSzisza
  • plu604
  • RatBaG #21963
  • Hegi90
    bázzeg :D:D:D
  • Hegi90

• sonic syndicate
    esetleg még

In Chrome under Options (the wrench) go to Default Search -> Manage

In the new window fill in the boxes as follows:

Name: Google.XX
    Keyword: Google.XX
    URL: http://www.google.XX/search?q=%s
    ** where XX is the specified country, in my case I used .ca for Canada
  • sonic syndicate
    elvileg google.com/ncr
  • Büdös Bohóc
    sehogy - nem mindegy?
  • Jim Morrison
    nem ez ma tűnt fel. nem is az egész szöveget dobja fel javaslatnak hanem csak egy részét. ha megint belebotlok elmondom hogyan.
  • RYO21
    Gugliról jut eszembe, nem lehet valahogy a chromeban beállítani, hogy a google.com-ra menjen ha ezt a címet írom be, és ne az adott ország google kezdőlapjára?
  • geo91
    nem a google instantra gondolsz? azt ki lehet kapcsolni a beállításoknál.
  • Büdös Bohóc
    "vagy mióta van ez, hogy mondjuk csak az éppen gépelt szóhoz ad ki javaslatot?" - nem vágom teljesen mire célzol, az on-the-fly találat kiadásra, ami kb 1 éve már megy?
  • Jim Morrison
    Ja láttátok az új gugli fejleszetést? vagy mióta van ez, hogy mondjuk csak az éppen gépelt szóhoz ad ki javaslatot? pl beiirsz egy címet, utána meg meg az évadot akkor az évadra dob ki ajánlatot.
  • SzirmosSzisza
    Dehogy

• Jim Morrison
    ez morbid nem ? D: :D
  • morcosqtya
    4S
    "4 Steve" (for Steve)?
    :)

• SzirmosSzisza
  • Dzsini
  • SzirmosSzisza
    1:30-tól az a mi animációnk :DDD
  • Solten
  • sonic syndicate
    ...és amy winehouse halálakor is
  • Dzsini
  • ba32107
    Ez azért már röhejes
  • Büdös Bohóc
    Michael Jackson halálakor is dettó
  • Jim Morrison
    ugyan ez volt a véleményem ryan dunn halálakor. Vagy talán nem is az akkor mindenhol a RIP et látni, hanem szerintem nagyon felfújták a halálát, úgyértem végiggörgettem fb on és láttam mindenki kiirta, mikor többségük nem is tudta miket csinált, de ha a másik ki is iirja akkor ő is. Most azt azért sem iirom le, mi a véleményem pontosan az egészről (arról hogy hogyan halt meg...)
  • Aquir
    Ezért még nem is annyira néznének meg, mint a törülközőért :) Bár nem mindig hordom, van használatra szemüvegem is, yay. Bár igen hülyén nézne ki sok ilyen ember :)
  • Dzsini
    Törölköző-nap mellé lesz feketegarbó-nap is? :) Mindkettő ilyen hirtelen felindulással kezdődött.
  • pxxl
    Steve Jobs-nap október 14-én
  • Rage47
    na pont erre gondoltam én is, a fórumokat olvasgatva
  • Dzsini
    Van benne valami, én próbálom is elkerülni a sablonokat, és az érdekesebb részvétnyilvánító képeket, képsorokat ide hozni.
  • Büdös Bohóc
    Szerintem egy kicsit ízléstelen a tonnányi RIPezés mindenhol (kezd kb. felidegesíteni mindig, ha ezt látom), mert ez egy olyan hanyagul odadobott valami. Ráadásul még csak nem is anyanyelven, ez erősíti pont azt, hogy kurvára leszarod mi van és csak úgy odadobsz valamit, "mert kell". Ha nem tudtok annyit mondani, hogy "nyugodjon békében" (ami ugyanúgy sablon, de valahogy mégis úgy érzem sokkal szebb), vagy ezt még netalántán felülmúlni, akkor inkább ne is írjatok semmit. Tisztelet a képeket berakóknak (bár ma láttam már valahol egy eléggé ízléstelen képet, amire ugyanúgy sajnálkoztak, közben pofán lehetett volna kb. baszni az illetőt érte).
  • Zomil