PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zeli
Ja, az idegesítõ. 😄 Nem lehet wampserver-rel együtt futtatni. De azt be lehet állítani a Skype-ban, hogy ne használja a 80-as portot.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zomil
öhm...nem használom egyik közösségi oldalt se és nem is nagyon akarom, az msn(wlm) böven elég...amugy is a legtöbb ismerösöm msn-t használ...
meg pl nem hiszem, h facebook chat-re be lehetne képet szurni ugy mint msn-be...
azt meg nemtom, h van-e benne olyan funkcio, h ha nem vagyok online akkor is lehet üzenetet küldeni és ha belépek megkapom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Fáccse chat ? G+ ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
jah, csak nincs másik értelmes kliens ami tudja hibátlanul azokat a funkciokat amiket a wlm is tud...igy marad ez...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
nem a faszt. ugyanolyan szar.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

RelakS
pl hogy nem egyszer láttam belassulni irgalmatlanul a gépemet. A Skype lezabált valami 30-40% processzoridõt O_O kilõttem, helyreállt a rend. Véletlenszerûen jelentkezik.

Az üzenetküldõ része meg valahogy nem tudom... Pl mindig nehezen találom meg, hogy épp hol az új üzenet 😄 (Persze, ha a beszélgetésben állok, akkor nem gond, csak egy frissen indultnál) Lehet, hogy csak azért, mert az MSN-hez vagyok szokva, bár régebben az is jobb volt szerintem.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Néha az apacs nem megy miatta, mert tiltja a 80as portot <#buck>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Mi a gond skypeal? Mindig mûködik, nem zabálja a ramot, nincs olyan, hogy nyígja van és nem tudsz belépni vagy épp nem mennek át az üzenetek, nem fagy szarrá a kliens sem.

Bár az új verzió óta nincs gondom a wlmmel sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

RelakS
Mert a szkájp olyan jó :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lotr geek humor 😄DDDDDD

Hegi90
biliárdos 😄DDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
Akkor egy kis válogatás:

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
true ...

tutituti
miranda,trillian.
msn-t gyûlöltem.Aztán sokáig skype-oltunk,majd ventri és mmost TS.MSN-en kéthavonta egyszer vagyok.minden másra ts.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Solten
<#idiota> <#vigyor>

Saor Alba

Dzsini
Passz, én akkoriban a Trilliant használtam (még nem volt fizetõs minden normális funkciója), azzal nem volt gond egyszerre ICQ+IRC+AIM+akármin fent lenni

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Calver
ICQ, a memóriazabáló rohadék <#bohoc>

MSN-nek kb annyi elõnye volt akkortájt vele szemben, h tudott PC speaker-rel vinnyogni, ami számomra nagyon kellemes volt... de persze kivették a genyók valamikor 2006(?) tájékán <#ticking>

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
Fúj de utáltam azt a szart, de nem volt más. 😄

Fresh Duke
Offért nem osztana ki neki valami bant?

A heavy cost. I pay it gladly.

dronkZero
Döntés kérdése, nem képességé.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Carlos
Meg is lett az eredménye a nyomatékosításnak, a kötõszavaknak, stb.
Normálisan is el lehet magyarázni ugyanazt, ha erre képtelen vagy az elég gáz...

Þór vígi þessi rúnar

dronkZero
Csak a kommunikáció. Egyébként meg ezek csak szavak. Teljesen önkényes a csoportosításuk, hogy mi számít "csúnyának" meg mi nem. Néha pontosabban kifejezi a mondanivalót, idõnként nyomatékosítás, máskor csak kötõszó. Ezen rugózni elég nagy szarrágás. Persze mondhattam volna azt is, hogy felesleges idõpocsékolás, de pont errõl a jelentéstöbbletrõl beszélek.

Carlos
Káromkodás nélkül semmi sem megy?

Þór vígi þessi rúnar

dronkZero
És? Akkor mi van? Szokj hozzá, meg nyasgem.

dronkZero
Használja a faszom... 😄 Ott van a profiladatok közt, de javaslom, próbálj meg rajta elérni! Ha sikerült, szólj! 😛
Amikor ide regisztráltam, már akkor sem használtam, de akkor még létezett. Sõt, szerintem máig be tudok vele jelentkezni, és megvannak a kontaktjaim. De a fasznak, tényleg? Minek? Böngészõ alapon is mûködik minden, amire az IM programok valók, akkor mifasznak egy külön program rá?

Fresh Duke
Én.
Skypeot is használok, de mivel 2x annyit eszik, és kb 1 ismerõsöm használja, ezért full felesleg. Mellesleg, most már az is az MS-é.

A heavy cost. I pay it gladly.

Felhasználói szokások kérdése, én meg például fácséra regisztráltam, de minek, sose lépek be, MSNen viszont online vagyok, aki akar ott elér. És elõtte ICQ volt itt is, illetve a mIRC is ment tízezerrel, néhány IRCre még mostanában is felnézek.
Carlos
szintén...meg meló miatt skype.

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Igazából MSN-t kb nem is használom (Pidgin auto startol, aztán online vagyok egész nap) csak fáccse chat 😊

Carlos
Nekem is megvan, ha nem törölték a röpke 10 év alatt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Nekem is megvan még az ottani regisztrációm 😊 (sõt, pár amerikai ismerõs miatt AIM-es is van)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Emberünk még mindig ICQ-t használ... LoL...(mármint Zero)

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
ráadásul már évek óta Windows Live Messengernek (WLM) hívják 😊

De évekkel korábban a csevegõprogram = ICQ volt a divat, csak akkor itt még páran a csattogós falepkét tologatták 😊

Carlos
azért te is elég nagy proli paraszt vagy... <#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
Én, mert az ismerõseim nem hajlandóak Skypeot használni, az alternatív kliensek meg mind szarok.

SzirmosSzisza
Én ... bár konkrétan nem tudom mire gondolt, magára a programra vagy a szolgáltatásra.

Dzsini
külföldön meg a PirateBay, és ez nem most kezdõdött, mert a gumicsizma angol nyelvterületen Wellington (az egyik gyártó nyomán), a zsebkendõ Kleenex, a fájdalomcsillapító az aszpirin (Aspirin), a hõtárolós edény a termosz (Thermos), a hordozható kis magnó a Walkman, és így tovább...

@dronkZero: köze nincs a kommunizmushoz 😊
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_generic_and_genericized_trademarks

dronkZero
Fõleg, hogy ki a faszom használ még olyat..?

dronkZero
Tipikus proli szokás, a kommunizmusban gyökerezik. Amikor egy terméknek egyetlen gyártója volt, és az országban más márkájú árut nem is lehetett kapni. Kommunizmus elmúlt, faszláma prolik megmaradtak. Ilyen ez.

Guren
inkább az im=msn idegesítõ. fõleg azért, mert kb. az az egyik legfosabb csevegõprogram.

[HUN]FaTaL
És PC = Windows és keresõ = google etc.

pxxl
ugyanúgy ahogy a képmanipulálás=ps

All hail the double x!

azért az vicc már, hogy sokaknak a torrent=ncore
ez szerintem ez szar szerintem...
pxxl

All hail the double x!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Ki az, aki letölt egyáltalán ennyi szemetet?