PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Szertintem meg kurva szép lett az új Youtube.

Erre gondolok:
http://www.youtube.com/cosmicpanda

Dzsini
érdekes: a fõbb tenger alatti kábelek, amelyeken az internet utazik kontinensrõl kontinensre - az apró, pár gigabitesektõl kezdve a Csendes-Óceánon áthúzott néhány 7 terabitesig és a dél-amerikai 12 terabites tervezett vonalig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Tegnap-tegnapelõtt került ki a híroldalakra (ahogy a fordított, m-s.com is), több helyen arra tippeltek, hogy az újgenerációs tableteket (Windows 8-al) referenciaváltozatban a Sony fogja gyártani, és erre készülve jegyezték be.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Mehh http://whois.domaintools.com/sony-microsoft.com nézzétek ki jegyezte be a domaint.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
ez a tag mindig készen van 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

artschi
durva.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Guren
asszem ez befér a humor kategóriába, és nem azért, mert jó videó. szerintem nem számítottak rá, amikor elkezdték csinálni, hogy a team fortress 2 f2p lesz.

pxxl
megmosta a cicát és? <#eplus2><#idiota>
rossz az aki rosszra gondol 😄

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Ezek a karakter átnevezések még mindig viccesek 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
Azt hittem eddig is erre gondoltatok :o
Akkor nyilván elbeszéltünk egymás mellett.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
megnéztem én is...ahogy alattam is irták, ez nagyon gázul néz ki 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Jahogy az egésznek ilyen feketének kellene lennie, nekem csak a videók kerete volt az.

Ez így mégszarabb 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Eh már, ez az újra váltott, szerencsére van 1 link a régire. 😄

SzirmosSzisza
Mehh, nekem ezzel sikerült átváltani rá, ez tényleg wtf 😄 Nagyon rámennek a tablet / mobil vonalra.

Zomil
miért másnak is feketének kéne lennie? 😄
nekem is csak a videok kerete fekete 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
Érdekes, nekem nincs ott....

Mind1, sikerült visszaváltanom a régire ezzel a linkkkel

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

[HUN]FaTaL
Nekem ott van hogy x videos, azt lenyitod és kész (subscribe gomb mellett).

Nekem csak a flash tartalom lett fekete (a video lejátszó gombjai meg ilyesmi) és nem tudom, hogy miért jó, hogy ilyen okádék lett az egész. 😄

Metalmilitiakid
Nemtom, de ezt már én is beraktam egyszer XD Cod 4 rulez XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hegi90
nekem arra annyit mond, ha fölé viszem az egeret, hogy Subscribe to this channel. Ami elég érdekes egy olyan csatornánál, amire már fel vagyok iratkozva 😄. Így a gomb nem is csinál semmit ha rányomok.

SzirmosSzisza
Nekem még mindig ott van, van egy gomb a neve mellett és arra katt. Bár lehet nektek elõbb átváltott :/

Hegi90
Alapból tök egyszerûnek kellene lennie a használatának, ehhez képest még most sem tudom, hogy hogyan lehetne ebbõl az új dizájnból kihámozni a feltöltõ további videóit anélkül, hogy belenéznék a profiljába... (mint régen a videó fölött volt egy vízszintes lista)

Régebben ha egy olyan videót néztem, ami több részben volt fent, csak bele kattintottam a felsõ listába, és a második videó az egybõl a következõ rész volt (dátum szerint feltöltve ugye). Most meg ha nem dobja ki a suggested videók közé, akkor keresgélhetek percekig. Emellett sokkal erõforrás igényesebb az egész oldal.

Lyukasbogrács
google, gmail, google+, ezek után kell még mondanom valamit? <#smile>

[HUN]FaTaL
Nem tudom, de ez a fekete design ez hányás.

pxxl

All hail the double x!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Érdekes írás Pokemonról: http://cartoonoveranalyzations.com/2009/04/09/pokemon-explained/

Zomil
lol...tényleg elég gáz... 😄

és tényleg 😄
SzirmosSzisza
Fekete csík passzol majd az új globális kinézethez ^^

Amúgy meg wtf:

a youtube állandóan újít valamit... csak én vagyok olyan maradi, hogy felbassza az agyam? mi a bánatos macifaszért nem jó ahogy van? 😄
Hegi90
2szer elbasztad, és még szar is.<#idiota>

SzirmosSzisza
Fuck it: http://player.vimeo.com/video/25665948 😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
zomg

SzirmosSzisza
Z kijött iPadre, QQ

SzirmosSzisza
😄

😄
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

pxxl

All hail the double x!

artschi
😄DDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nohab
[HUN]FaTaL
Ritkán beszélek hanggal, de még egyszer sem volt problémám a hangminõséggel, ellentétben a WLMmel, ahol pocsék és mégis felzabálja az egész sávot.

GregSB
Én már több éve használok Skypeot, igaz csak a külföldön élõ rokonokkal kommunikálok rajta, de azért heti 1x-2x szoktam beszélni rajta, eddig semmi bajom nem volt vele, tökéletes a hangminõsége.

Haverokkal meg gmail/g+ chaten szoktam dumálni. Wlm écs fácse csetet azért nem használom, mert ha ezekbe fellépek, azonnal rámírnak 3-4en, és nem hagynak békén 😊 wlm-t szerinten már 2 éve nem használtam...

Büdös Bohóc
Kurvaszar a hangminõség, akadozik, elcsúszik, stb

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nem tudom, nektek mi a problémátok a skype-al. Több mint 1 éve napi 8 órában használom, és soha semmi gond nem volt vele, pedig chatelek, fájlokat küldök, és telefonálok rajta folyamatosan. A gépemet nem lassítja, nem fagy le, áttekinthetõ... legjobb IM platform szvsz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zeli
Ja, az idegesítõ. 😄 Nem lehet wampserver-rel együtt futtatni. De azt be lehet állítani a Skype-ban, hogy ne használja a 80-as portot.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zomil
öhm...nem használom egyik közösségi oldalt se és nem is nagyon akarom, az msn(wlm) böven elég...amugy is a legtöbb ismerösöm msn-t használ...
meg pl nem hiszem, h facebook chat-re be lehetne képet szurni ugy mint msn-be...
azt meg nemtom, h van-e benne olyan funkcio, h ha nem vagyok online akkor is lehet üzenetet küldeni és ha belépek megkapom 😊