PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
My name is Legion, for we are many.

w77d
ha megtérítik, akkor kevésbé szar az ügy az tény.
Ilyet akkor sem kéne mondjuk terjeszteni neten, mert megnézi a kis Ákoska, rendez egy lan partit ahol a többi fasza gyerekkel kiszemelik a kis pistikét, hogy biztos csal, kikúrják a gépét az ablakon, aztán megy a sírás amikor megérkezik pistike apukája és faszra húzza ákoskát meg a többit sorra, hogy ledolgozzák az okozott kárt...

dronkZero
Másik fele a dolognak az, hogy a feliratokból akár még azt is ki lehet olvasni, hogy megtérítették a kárt. (2000 dolcsit megért nekik a csíter megalázása) Az meg elég kevéssé tökös dolog. 😛

De tökmindegy, mert kamu az egész, nem csinálnak ilyet senkivel.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

w77d
max a kitiltás lehetett benne, az nem hiszem, hogy akkor anyagilag megkárosítunk bammeg 😄

SzirmosSzisza
Lehet benne volt lan party szabályzatában, hogy aki csal, az el se jöjjön 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

w77d
ha túl éli ha nem, akkor is garázdaság és gerinctelenség más értékében akármekkora kárt tenni. Más tulajdonához másnak semmi, de semmi köze nincs, nem hogy dobálni nem dobálhatja, de még emelgetni sem a tulaj beleegyezése nélkül. Azért ennyitõl igencsak szarrá tud menni a gép. Repednek benne a kártyák, a hûtõ törik meg stb...

dronkZero
Egyrészt nem igaz, másrészt egy földhözbaszást még túlél egy gép, legfeljebb a vinyó makkan meg. (Már ha rendesen össze van rakva, nem csak beszórva az alkatrészek a házba, mint a videón...)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

w77d
csalás ide vagy oda, de itt nagyobb bûn a garázdaság, ami már börtönnel büntetendõ. És amennyiben ez tényleg igaz sztori, tényleg börtönbe basznám két kancigány mellé a PC dobáló infantilis hülyegyereket.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

artschi
kell -.-

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RatBaG
az internyettel egyidõs kamu...

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
eredetileg egy lan party reklámja volt... de akkoriban még pterodactylok hátáról vadásztuk a mamutokat, szóval...

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza

Guren
kamuszagú

<#nyes><#nyes>
SzirmosSzisza

GregSB

Calver
amúgy az eladó szimplán visszatért a régi klasszikusokhoz <#idiota>

SzirmosSzisza
Nem értem a problémád ? Ki ne szeretne egy friss, megkímélt iPad dobozt karácsonyra ?

Calver
belefér a topic témájába?
mert ász <#gonosz1>

Solten
Aztaq... Ha valaki ezt meglátta/játszott vele 83-ban (!!!) tuti orgazmusa volt.

Saor Alba

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

1983   o__O

(és igen, ez csak az ötödrésze a teljes játékidõnek)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Solten
Csak hogy lássátok az Acer kijelzõ mennyire hájtek... <#alien>

Saor Alba

morcosqtya
Nálunk meg az ablak tudja az aero-t, és elég stabilan.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Beast Machine
Multitasking: ércsedmá 😄

...vágod?

komoly fícsör, az meg már csak hab a tortán hogy a kijelzõ leírásánál sorolják fel... 😄
Jim Morrison
na az zsiir, hasznos !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

koryne
Dude, wait, wut? <#fejvakaras>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Dzsini
legalább 10 éve (sõt, több is) már SI-ben számolnak a tárhelygyártók, utoljára a CD volt 650MiB, a DVD már 4.7GB (4.37Gi😎

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dj Faustus
"de azt gondolom te is gyanítod, hogy a marketinges számol 1000-el, nem az it-s 😊 ""
Meg a villamosmérnök/elektromûszerész/távközlési technikus.
Lásd: adatátvitelnél 1000 kbps = 1 Mbps (mert 1000 kHz = 1 MHz).

A marketinges meg csak kihasználta/kihasználja a kavarodást (meg hogy nem lépett idejében/kellõ határozottsággal a szabványokat létrehozó testület)..

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]FaTaL
GiB-ben számol csak GB-t ír mert az volt az elterjedt, hogy GigaBytenak hívták és 1024-el számoltak. Régen a HDD gyártók is így számolták.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Pedig egy mozdulat lenne átállítani "valódi" GB-re pl. a Windows kiírását, és máris az 1000 GB-s vinyó 1000 GB lenne, mínusz formázási hulladék (nyûgösöknek meg elrakni egy kapcsolót mondjuk a kiterjesztések elrejtése mellé, hogy tudjon GiB-ben is számolni).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
ez is tény, de szerintem amíg pl iskolában nem gibibájtoznak a kölköknek, addig az giga lesz, és mehet a morgás is, hogy meglopták a gyártók, mert a terás vinyó csak 950 giga.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Az IT-s pedig hibásan számol, ha a giga- prefixumot nem 1 milliárdnak veszi, mert az SI szerint ez a helyes (10^9), a GiB a nemzetközileg elfogadott, helyes neve a 2^30 byte-nak, csak errõl pl. a Windows meg az OSX nem hajlandó tudomást venni (a linuxok pedig igen).

RelakS
de azt gondolom te is gyanítod, hogy a marketinges számol 1000-el, nem az it-s 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
Meg a vinyók is 1 000 000 000 byte/GB és 1 000 000 000 000 byte/TB méretben készülnek. A geekek pedig hiába pörgetik a MiBi / GiBi és hasonló megnevezéseket, kutyát nem érdekli 😊

Fresh Duke
Sajnos mikor ráírják a DVD-re, hogy 4.7GB, az is 4.7*10^9 byte-ot jelent.

A heavy cost. I pay it gladly.

morcosqtya
Hmm.. legyõzted a polipot a kazamatában?
<#hawaii>

Dzsini
SG-nél 1000 byte a Kbyte, Windowséknál (is) 1024.

Régen a 4KB-os logokép is 4000 byte-ot jelentett.

SzirmosSzisza
D3-ban másik játékostól vehetsz majd, nem úgy mind S&F-ben. Ami amúgy is lett volna, csak 3. féllel, Blizz megcsinálta, hogy rajtuk keresztül legyen ez is 😊

Fasza játék

morcosqtya
Ez van Shakes & Fidget-ben is sajna.. 😞
Van aki egy jó tárgyért pörget a boltban 100-200 gombát is (kb 2500 Ft)..

"Valódi pénzzel mûködõ aukciósház lesz a Diablo 3ban"-hoz:

SzirmosSzisza
Tess, , van hosszabb is, de azt majd megkeresed te <#idiota>

FZoleee
(fasza játék sztem, jól el lehet vele szórakozni 😄)
Aquir
(újabb hb3 kisjáték: atome zombie smasher😊