PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nagyon penge
SzirmosSzisza
there, i fixed it

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
csak koncentrál 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
nem morcos, komoly, koncentrál
LasDen
having good time...azt morcosan néz...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
"jó érzés" + kép -> asszociálj? 😊   gondolom több nincs benne

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
nem értem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

magyart még nem láttam
Hegi90
feels good man

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
Látod? Befolyással vagy az Internetre.
Pillangó effektus.
:-)
Most mondja valaki hogy sg-zni idöpocsékolás és a kauzális láncolat csak illúzió...
<#eplus2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

egyik komment:

*starts app*

*takes 2 minutes to load*

*checks hotel*

*soldout*

*about to hit the ground*

"FFFFFFUUUUUUUU!"

<#nevetes1>

SzirmosSzisza
Google elsõ találat volt 😄

Büdös Bohóc
loál ezt a képet én csináltam még 2-3 éve vagy hogy 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Aquir
jó a látkép a tenger felett

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

a grammar nazi is hibázott: alulról a 8. sorban "quesiton" (persze ez inkább gépelési hiba)

Guren

jazzy
Ez a learned vs learnt érdekes dolog.
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
lol

háttérsztori: megjelent redditen róla valami, aztán mindenki trollkodásból felpontozta, jelenleg talán 3. helyen áll 😄

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
Rendes volt, a please elõtt a végén még kellett volna egy vesszõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
<#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
még jó hogy csak 2 perces 😄
Lyukasbogrács
az interneten találtam

Zomil
akad 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Egyre többen, hígul a szakma. 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

tutituti
meghaltam!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Eltés prog szakon vannak nõk ? 😄

Hehe 😄 ELTE IK Programozóavató... 😄 Hol találtad, azt megtudhatom? Ismerem akirõl a kép van, és megmutatnám neki 😄

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lyukasbogrács
hát persze!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem, így találtam

Jim Morrison
lool 😄 te csináltad legalább? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lyukasbogrács

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
Aquir
reakcióm: "omg"

asysoft
10.4 elõttieket én sem tudom, csak a Cheetah-t, mert ott ironikusnak tartom a névválasztást - ahogy olvastam elég sok kritikát kapott többek között a teljesítménye miatt is, emiatt tán nem is véletlen, hogy ingyenes volt a 10.1...

/*WTF?!*/

Dzsini
Köszi a javítást - én csak annyit tudtam, hogy volt Gepárd az OSX-ek között, de hogy mikor milyen néven jelentek meg, azt nem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

asysoft
Mivel MacBookról van szó, emiatt biztos nem - X86-osból az elsõ (publikus?) verzió a 10.4 Tiger volt, PowerPC-s notebookokat iBooknak (illetve MBP elõdjét PowerBooknak) hívták.

/*WTF?!*/

Hegi90
ha jól tudom, a srác zongorázik is mellette, abban a szakmában meg nem egyedi, ha valakinek így jár a keze 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
(bár nagyon nem valószínû, mert ingyenesen frissül 10.1-re legalább)

SzirmosSzisza
Keze külön életet él 😄