PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Az út igen érdekesen megy 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

w77d
az szerintem a helyszínen van, a törmeléket is elrendezték körülötte..

a repülõdarabokat jó móka lehet összeszedni majd valahol máshol szétpakolni 😄D

#22120: a kamerás autót felsugározták az ufok.... 😄

w77d
második képen mit kell nézni?

SzirmosSzisza
Az volt igen 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az elsõ kép valami filmes kellék gyûjtemény ? 😄

SzirmosSzisza

Beast Machine
GOTY ALL YEAR

...vágod?

SzirmosSzisza
😄

😄 és lecserélték
ez kurvajó 😄DDD
SzirmosSzisza

Adaaam

everything's better with music

Hegi90
Az egyetlen dolog, amiért jó, hogy kijött ez a Siri, hogy ma már nem ciki ha a WP7-emhez beszélek <#idiota>

/gizda

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza

RAZOR27

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

na ez az... 😄 menekülnél, sikerül is, aztán neki a fának... 😄
Hegi90
de a fenyõ igen. <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aquir
Gyorsabban is tudsz menni - ha megnyomod az F gombot, Soha nem kap el 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
persze. Mert nem pónilót mondtál, ugye?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

egyszer sikerült megúszni hogy elkapjon! 😄 persze nem sokkal utána megint elõugrott és akkor már nem volt menekvés... 😄
Jön a tél,most a hegyek jönnek. Pacik pihennek. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

morcosqtya
Leszoktál a lovakról.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Aquir

[HUN]FaTaL
😄DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

morcosqtya

[HUN]FaTaL
Nem igazán PC Humor, de talán belefér. Pár éve már láttam mondjuk, de hátha van aki még nem:

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
A Wikin írják is, hogy a GE-s korábbi képek olyanok, amit a hely kezelõje engedélyezett, tehát szerintük már nem lehetnek problémásak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha valami új változtatás történt ezeken a helyeken, akkor megértem. De feltételezve, hogy ezek nem gyorsan változó építmények: Google Earth > Korábbi képek megtekintése, és máris ott van kitakarás nélkül.
nem sámli!
Hegi90
<#guluszem1>

Aquir
besz*rtam 😊

Dzsini
Nem humor kategória, de az ilyesmik még mindig lenyûgöznek:
.debris - 170 kilobájtos (!) demo

...még Amigás koromban imádtam az ilyesmiket nézegetni, számomra döbbenetes az a tudás, ami az ilyesmik mögött van.
(ugyanez a csapat készített még egy 96 kilobájtos FPS játékot is, .kkrieger néven, de az az oldalukról már nem elérhetõ)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Ühm.. ez olyasmi mint a
"Ha valamit nem tudsz, kérdezz meg engem nyugodtan, majd én megkérdezek valaki okosabbat!" 😊

vagy a pénztárosoknál a CBA-ban:
"Julikám! Itt vagy Julikám!? Nem? Na mindegy, Ancsa!! Ancsaaa!! Szólj már a Julinak, hogy hívja ide a Ferit!"

😊

Dzsini
Dad viszont kitartó volt, és lám, mûködik keresõként a Facebook is - pedig korábban a fia sem tudott errõl a funkcióról.

morcosqtya
Mióta van Facebook gyanítom, hogy a mai fiataloknak cikibb a fater/muter jelenléte és a kommentjei FB-n, mint anno nekünk volt ha csak nap végén értünk jöttek az iskolába vagy eljöttek az osztálykirándulásra stb... 😊)

morcosqtya
"Dad No."

<#nevetes1>

Dzsini
Mert az aktuális* állapot - kamerák helye, utak (kifutópályák), kerítések, alaprajz, hasonlók helye nem, vagy kevésbé leolvasható. Ha valaki valamit tervez, annak nem egy gombnyomásra van kéznél egy nagyjából pontos alaprajz, hanem munkát kell beleölnie.

*: már amennyire nagyjából hónapra-évre pontos a kép

HöfEE
Naja de ha pl. wikipédián fenn a lista hogy mi van éppen kitakarva akkor mi értelme?

😄DDDDD

SzirmosSzisza
Gondolom fontos csomópontok (olajfinomító meg alap 😄), passz. Máshol katonai létesítmények, ensz szákház, meg atomerõmûvek vannak 😄

LeWyTy
Mi értelme?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza

Solten
<#hehe>

Saor Alba