PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
google buzz-t lelõtték már nem??
inkább a google+ a kérdéses hogy meddig szenvednek vele
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DMZ
<#vigyor3>

A Cleverbotról nem is beszélve. Mondjuk az legalább csak pár napig volt itt sláger. Mondjuk azért volt 1-2 jópofa, de messze nem az volt a jellemzõ.
Dzsini
Nembaj, rá lehet tenni egy nagy vízjelet, és akinek mégis tetszik, ingyen reklámozza az oldalt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
azok legalább viccesek voltak (az elején legalábbis), de ezeken nevetni sem tudok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
jajj Istenem már kezdõdnek ezek a kamu szarok is, mint amikor kamu sms szövegeket beraktak és "JAJJ ELGÉPELTE AZ AUTO SZÖVEGKIEGÉSZÍTÕ LOL XD", miközben olyan kifejezésekre javított, amiket a dictionary nem is tartalmaz kb. ilyesmi...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Solten

Saor Alba

És akkor már a Battlefield 4 se maradjon ki:

http://www.youtube.com/v/mV-gnh1En6E&version=3
a videó ugyan már volt, de itt még több érdekességet lehet olvasni a készültérõl

Visszalõ a 170 milliós Battlefield 3 szimulátor!
SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/3Sk7cOqB9Dk&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

w77d
XD

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/3ryfF9ttK5c&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

benõmenõ
spy elõtti ember feje felett, meg gondolom a kés akar lenni a "varázspálca"
Ezen most mit kell nézni?

SzirmosSzisza
Vingardium Leviosa

SzirmosSzisza
Nem szaroztak, odaszögeztek 1 biciklit azt csá :D

Jim Morrison
http://www.youtube.com/v/oX4dp1F171w&version=3

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Azok, de így is bõven megéri :)

Dzsini
De, és ha megnézed a részleteket, nincs is ára a csomagban. lásd itt

Tartalmazott tételek:
Grand Theft Auto Megjelent N/A
Grand Theft Auto 2 N/A
Grand Theft Auto 3 9,99€ -66% 3,39€
Grand Theft Auto IV 29,99€ -66% 10,19€
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City 20,99€ -66% 7,13€
Grand Theft Auto: San Andreas 9,99€ -66% 3,39€
Grand Theft Auto: Vice City 9,99€ -66% 3,39€
Egyedi ár: 29,99€
Ár csomagban: -22,50€
Korlátozott ideig érvényes: 7,49€

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
Na de várjunk csak,a GTA és a GTA2 nem lett már azóta ingyenes?:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tutituti
így van most is.Giftként el lehet adni/ajándékozni

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

sonic syndicate
régen úgy volt, hogy ha már megvolt valami, akkor a másikat giftként kaptad meg, és átküldhetted másnak, nem tudom, ebben mennyit változtattak

SzirmosSzisza
Nem lesz semmi. Viszont elvileg ezen a packen nincs DRM, szal akárhányszor telepítheted majd.

a GTA4teljes csomag már megvan úgy fél éve, ha megveszem a teljes GTA csomagot akkor a 12,49bõl levonja a már megvett 13,59-em ? :D

vagy meglesz kétszer a GTA4 és a kiegészítõk ? :O
az úgy nagyon hasznos lenne.. :DD

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tutituti
meg is vettem egész pack-ot.már jön lefelé a GTA elsõ része:DD
elég terjedelmes.40Gb az egész csomag egyben.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hegi90
gta 4 megfõzi a gépemet, de lehet meg kéne venni :s

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Ez is olyan, hogy nem kell, de könyörgöm ez bszott olcsó :D (mármint a 2.)

Dzsini
http://www.youtube.com/v/rWNTvDgQv90&version=3

Dzsini

asysoft

Nyandroid<#idiota> Így hajnali ~2-kor ütött.

/*WTF?!*/

Solten
:DDD

Saor Alba

RAZOR27
nekem is külön kell, bár nekem van programozás órám, sõt egy egész nap a héten, csak olyankor a tesiterembe nézzük a csajokat xD majd vizsgán meg jól rábaszok jippijáé :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

morcosqtya
Ha volt már, sorry!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LasDen

gergely1991
"Sajnos" erre fele nem igazán volt lehetõség.:(
Alapok,adatbázis,táblázat,szöveg/prezentációszerkesztés,ezek voltak benne.Ezért kénytelen vagyok külön betanulni a programozást.:(

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
Lehet, hogy az de rohadt könnyû, nekem anno progon kívül minden hibátlan volt, ami kicsit kapufa abból a szempontból, hogy infó karra mentem, de evvan <#idiota>

Hegi90
"sajnos"

ha akarsz tehetsz infóalapot is, ott programozás van.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gergely1991
*érettségin

gergely1991
De sajnos érettségi ez követelmény.:D

[HUN]FaTaL
Ilyen szarságokat nem oktatnak az ELTE-IK-n (illetve felveheti valaki ha nagyon akarja a TTKról). Ráadásul ott nem rajzolsz osztálydiagramokat. :D

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza

gergely1991
Excel,Access <#idiota>

Guren
http://www.youtube.com/v/Ua5qh40x4KA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB&hd=1

[HUN]FaTaL
Prog tech?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

<#nevetes1>

Nekünk annó ezekbõl kellett osztálydiagramot rajzolni:

"
A fizikusok lehetnek mérnökök, akiknek nincs PHD-juk, illetve kutatók, akiknek van. Mind kutatóintézetekben dolgoznak (amennyiben nem munkanélküliek), ahol lehetnek gyakornok, alkalmazott, illetve vezetõ beosztásban (utóbbi csak kutató lehet). A fizikusok barátkoznak egymással, és mindegyik nyilvántartja a barátai listáját. Sokszor lehurrogják egymást, feltéve, hogy a lehurrogott fizikus beosztása nem magasabb, mint az övé, és nem szerepel a barátai listájában. Ugyan a fizikusok mind kockák, a kutatóknak van egy elfajult változata, az õrült zseni. Az õrült zseni csak kutatókkal barátkozik, akkor is lehurrogja a másikat, ha a barátja és akkor is, ha magasabb a beosztása. A fizikusok beszédeket mondanak a többieknek, az õrült zsenik pedig néha átverik a barátaikat, ekkor mindig használják a "bazinga" szót.
"

"
Egy bürokratikus cégben alkalmazottak dolgoznak, akik lehetnek menedzserek, ügyvivõk, illetve informatikusok. Az alkalmazottak számítógépen dolgoznak, ami elromolhat. Ha a számítógép elromlik, akkor az ügyvivõk és a menedzserek hívják az informatikusokat. Az informatikusok elõbb megkérdezik,
hogy „próbálta-e már újraindítani”, és ha igennel válaszolnak, akkor felveszik a gépet a javítandók listájába, kivéve, ha az alkalmazott dögös, mert akkor azonnal indulnak javítani. A lista igazából egy prioritásos sor,
az ügyvivõk gépeit csak akkor javítják, ha minden menedzser gép ki van javítva. A listából az informatikusok egyenként veszik elõ a gépeket, és megpróbálják megjavítani, az ügyvivõket le is üvöltik, amiért elrontották a gépet (kivéve, ha az ügyvivõ dögös), viszont a menedzserek az informatikusokat üvöltik le, amiért elromlott a gépük.
"
SzirmosSzisza
Nekünk gimiben volt biológián Csubakka meg Piroska mindig, alig vártuk a dogát a szaporodás témakörbõl <#hehe>