PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább a google+ a kérdéses hogy meddig szenvednek vele
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Visszalõ a 170 milliós Battlefield 3 szimulátor!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tartalmazott tételek:
Grand Theft Auto Megjelent N/A
Grand Theft Auto 2 N/A
Grand Theft Auto 3 9,99€ -66% 3,39€
Grand Theft Auto IV 29,99€ -66% 10,19€
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City 20,99€ -66% 7,13€
Grand Theft Auto: San Andreas 9,99€ -66% 3,39€
Grand Theft Auto: Vice City 9,99€ -66% 3,39€
Egyedi ár: 29,99€
Ár csomagban: -22,50€
Korlátozott ideig érvényes: 7,49€
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
vagy meglesz kétszer a GTA4 és a kiegészítõk ? :O
az úgy nagyon hasznos lenne.. :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
elég terjedelmes.40Gb az egész csomag egyben.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Alapok,adatbázis,táblázat,szöveg/prezentációszerkesztés,ezek voltak benne.Ezért kénytelen vagyok külön betanulni a programozást.:(
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ha akarsz tehetsz infóalapot is, ott programozás van.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://goo.gl/gd6Zi5
"
A fizikusok lehetnek mérnökök, akiknek nincs PHD-juk, illetve kutatók, akiknek van. Mind kutatóintézetekben dolgoznak (amennyiben nem munkanélküliek), ahol lehetnek gyakornok, alkalmazott, illetve vezetõ beosztásban (utóbbi csak kutató lehet). A fizikusok barátkoznak egymással, és mindegyik nyilvántartja a barátai listáját. Sokszor lehurrogják egymást, feltéve, hogy a lehurrogott fizikus beosztása nem magasabb, mint az övé, és nem szerepel a barátai listájában. Ugyan a fizikusok mind kockák, a kutatóknak van egy elfajult változata, az õrült zseni. Az õrült zseni csak kutatókkal barátkozik, akkor is lehurrogja a másikat, ha a barátja és akkor is, ha magasabb a beosztása. A fizikusok beszédeket mondanak a többieknek, az õrült zsenik pedig néha átverik a barátaikat, ekkor mindig használják a "bazinga" szót.
"
"
Egy bürokratikus cégben alkalmazottak dolgoznak, akik lehetnek menedzserek, ügyvivõk, illetve informatikusok. Az alkalmazottak számítógépen dolgoznak, ami elromolhat. Ha a számítógép elromlik, akkor az ügyvivõk és a menedzserek hívják az informatikusokat. Az informatikusok elõbb megkérdezik,
hogy „próbálta-e már újraindítani”, és ha igennel válaszolnak, akkor felveszik a gépet a javítandók listájába, kivéve, ha az alkalmazott dögös, mert akkor azonnal indulnak javítani. A lista igazából egy prioritásos sor,
az ügyvivõk gépeit csak akkor javítják, ha minden menedzser gép ki van javítva. A listából az informatikusok egyenként veszik elõ a gépeket, és megpróbálják megjavítani, az ügyvivõket le is üvöltik, amiért elrontották a gépet (kivéve, ha az ügyvivõ dögös), viszont a menedzserek az informatikusokat üvöltik le, amiért elromlott a gépük.
"