PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
nekem az egyetlen gondom az, hogy amit megnéztem, vagy nem akarom megnézni, nem tudom kiXelni a listából.
ahol több videót töltöttek fel, le lehet nyitni.
amúgy a fõoldal tényleg fos, az elõzõ sokkal átláthatóbb volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
akkor lehet én vagyok a vak már ilyen késön, de itt sehol nem látom a barátaim által kedvelt/fav-ba rakott videokat. vagy mostmár fell kell iratkozni a csatornájukra nem elég felvenni barátnak?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ahol a feliratkozások is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
hol? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem tûnt el...az is ott van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Engem zavar, h most a feliratkozott csatornák feltöltött videoit 1-esével rakja ki, eddig legalább elöre került a legfrissebb és mellé a többi, régebbi sztem sokkal átláthatobb volt, mint igy. Meg a barátok video like-olása és fav-ba rakása teljesen eltünt.

LasDen
nekem tetszik...

Aquir
szerintük sosem az =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

<#eljen>

Guren
szerintem ez sokkal jobb, csak még szokatlan.

Zomil
YT megint alkotott...az elözö föoldal sztem sokkal átláthatobb volt 😊

Metalmilitiakid
a kommenteket olvasta valaki ? ott sem korlátozódik jobban az off mint SG n 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

zeli
lol

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Calver

a DE_Graveyard feliraton kb 5 percig röhögtem <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RelakS
csak egyénileg értelmezi a DNS-be kódolt CSS-t <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
Az explorer az valami elien?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mindjárt átváltok operára... 😄
morcosqtya
Hmm.. Safari-t telepíteném.. <#eplus2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

lpmaskmancick

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Büdös Bohóc
ja már elolvastam azóta 😄 röhögtem is sokat. Csak épphogy belenéztem mikor kérdeztem és nem néztem végig, hogy most mi a rákról is van szó.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Calver
a) a Greater Internet Fuckwad Theory bizonyítása (mintha szüksége lenne rá)
b) a legszórakoztatóbb mód, ahogy egy MMORPG-t játszani lehet
c) a PvP értelme

válaszd ki a neked szimpatikust.
a fenti link a tvtropes-ra vezet, mellékhatásokért felelõsséget nem vállalok.

Metalmilitiakid
Hogy szopassunk másokat online játékokban for dummies.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Büdös Bohóc
gecire nem értem miez

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
Ahh, Inglip

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
ja,úgy jó, köszi 😊

sonic syndicate
forbiddenes képnél a kiterjesztés mögé tegyél egy kérdõjelet, pl .jpg?

Calver
trainelés (avagy egy horda dög ráugrasztása unszimpatikusokra) mindig is vicces volt <#bohoc> SWG-ben nem egyszer játszottam azt, hogy ha valaki killt lopott elõlem, majd egy "bocs" helyett elküldött a halál faszára, kedves válaszként ráhúztam a fél bolygót, majd halottat tettettem karakteremmel... aztán ezt még olyan öt-tízszer... aztán törülközõt tettem a monitor alá h felszívja a kipotyogó könnyeket <#vigyor1>

LeWyTy
Most rosszat fogok álmodni<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
tököm...😄

RelakS
#22589 - 403 Forbidden
#22590 - csak egy "üres" hozzászólás 😄 (az adblock mutatja, hogy van ott valami youtube cucc, épp csak nem töltõdik be)

LasDen
ezen most jót nevettem...😄D

SzirmosSzisza
Ilyesmi infó van Chrome alatt ?

LasDen
tényleg geci....de a 4.-en is felnevettem...😄D

Calver
hogyan griefeljünk mesterfokon
#1 zseniális, és valami elképesztõen gonosz <#vigyor1>

RelakS
pedig az egyik kulcs jelenetben nagyon kell használni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor GLaDOS még ellenség, akkor hatástalanítani kell az ideggázt, azt meg mozgó platformra lõtt portállal, és azon átlógó lézerrel teszed

szabod
de játszottam, mondjuk ilyenre nem emlékszem. mindenesetre az elsõ részben még úgy volt, ahogy írtam.

Mente et Malleo

RelakS
ezek szerint nem játszottál a Portal2-vel

ott vannak olyan feladatok, ahol mozgó felületre kell portalt lõni

LasDen
sin city 2??? 😄

Zomil
😄

szabod
Ha mozog a felület amire a portalok nyitva vannak, akkor nem megszûnnek?

Mente et Malleo

LeWyTy
Mivel mind a 2 portálon egyszerre mész be ezért saját magaddal nyomod össze magad.

Guren
mintha egy photoshopolt képet nem lehetne lefényképezni <#idiota>

SzirmosSzisza
Lefedik a dolgokat <#idiota>

SzirmosSzisza
Photoshop vádak miatt lett szerintem így csinálva.

Guren
a printscreen manapság már nem menõ?