PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
talán ha megadod a minimális tiszteletet, addig kussolj szépen fiacskám

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
Fiatalabb koromban mennyire szerettem ezeket a KJK könyveket 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mert a te gyerekmunkás társalgásod aztán kurvára PC humor, ugye?

Mi lenne, ha inkább foglalkoznál a magad dolgával, skippelnéd a hozzászólásokat, amik nem érdekelnek, és nem próbálnál úgy tenni, mintha tiéd lenne a hely?

Hegi90
Watch out...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

artschi
zsííííííííííííír, imádtam õket, köszi a linket!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hegi90
attól még volt, kérdezd meg a nagyszüleid.

Dzsini
Nekem van, csak a világ van benne (népek, lények, kontinensek, stb.) - a könyvek által leírt világot kerekítették ki.
itt van (és egyébként a weboldalon az összes KJK könyv, plusz a magyarul meg nem jelent kötetek fordításai)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Mákos Lecsó
I.C.ram
Magyarország kb a 2 vagy 3. ország volt a világon, aki betiltotta a gyerekmunkát az 1800-as években. Szóval max illegálisan.
LEszarjuk.

Hegi90
PC Humor

Hm, hát az is lehet. Igazából nem volt nálam a könyv, nem olvastam, csak átlapoztam, és amikor évekkel késõbb MAGUS-ozni kezdtünk, akkor ugrott be, hogy valami hasonló volt a Titán is, mint a MAGUS alapkönyv. De valóban, karakterosztályok, játékmechanika még csak nem is rémlik...

Akkor ismét elnézést, hogy hülyeségeket beszéltem... 😊

Dzsini
A Titán nem volt szerepjáték könyv, csak egy világleírás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ja, egyébként a faszt Watson, Jackson inkább. És ezt is õ írta. 😄 Nem ma volt a kezemben ilyesmi, én kérek elnézést.

Emlékszem, amikor ezek mentek a haveri körben (lehettünk vagy 10 évesek), és az egyik haver megkapta a Titán szerepjáték alapkönyvet, akkor kurvára nem értettük, mit is kéne azzal csinálni, nem nagyon fogtuk fel a szerepjátékot, mint koncepciót. 😊

Én azokat is szerettek, de a KJV sorozat nálam a favorit 😄 Mondjuk az utolsó része sajnos nincs meg, szóval sose tudtam befejezni 😞

benőmenő
Óhhh! 12. szülinapomra kaptam egyet, de kb. a 10.-15. lapozás utánig a mai napig nem jutottam <#idiota>
Én! Ott van Kharé, a Csapdák Kikötõvárosa! 😄

De ez már eléggé a lapozgatós cuccok fénykorának vége volt, Watson és Livingstone könyvei sokkal elterjedtebbek voltak.

Csak hogy nosztalgiázzunk, ez nem igazán PC, de erre ki emlékszik? 😊

RAZOR27
nemtom mit rontottam el xD akkor link Skyrim: 2012

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

rájöttem utána, hogy js, de gondolom nem mindenkinek esik le a dolog
Mobilon is lehet nézni, ott nincs blackout

Dzsini
Az is jó, a lényeg, hogy a lefedõ script ne fusson le 😊

Aquir
vagy nyomja meg gyorsan a stop-gombot, a szöveg nem bánja😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
Egy sima sript, kapcsold le a lapon a JS futtatást és használhatod.

f*szom a wikipédiás sötétségbe -.-
az elsõ képen visítva röhögök 😄
VALVe

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

RelakS
TotalHalibut 😊 <#eljen>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sonic syndicate

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ates84
Az Half Life 3 ott a háttérben?

LasDen
a szopából sosem elég....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kifli
behánytam a topikjába is
<#eljen>
Solten

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Solten

Saor Alba

A nagy multik (EA, Sony, Nintendo) csak nemrég hátráltak ki (rossznyelvek szerint az Anonymous fenyegetése hatására), az Activision Blizzard pedig egyáltalán nem foglalt állást az ügyben.
ITT VAN a jelenleg is támogatók listája.
A GoDaddy sztorija vicces volt, beálltak a tervezet mellé, mire hirtelen több, mint 20ezren bontottak szerzõdést velük, úgyhogy jobbnak látták mégis kihátrálni. 😄

...eközben a Valve-nál:

Hegi90
A spanyolokat és íreket meg is fenyegették keményen.

Solten
"Hogy a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártójának számító Foxconn üzemeiben nyugati szemmel nézve embertelen körülmények között dolgoznak éhbérért kínai munkások százezrei"

Hat ja, nagy ujdonsag, az Apple, Lenovo, Sony, stb, stb, nagy ivben sz@rik az egeszre, lenyeg nekik az olcso termeles es a minel nagyobb profit. Vajon miert gyartat mindenki Kinaban? Ha nagyon raalnak az emberi jogokra a Foxconn elkoltozteti a gyarat egy meg csorobb orszagba vagy valasztanak a megrendelok egy olcsobb bergyartot.

Saor Alba

Zomil
ugy tudom, szinte az összes nagy feljelsztö a sopa ellen volt, az rps(rockpapershotgun) körbekérdezett szinte mindenkit és nem emlékszem, h bárki is mellette állt volna 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ott a pont, szerintem is ez a lényeg.

Gyakorlatilag arról van szó, hogy egy totálisan képlékeny törvényt alkotnának, aminél a vak is látja, hogy a lényege nem az illegális tartalmak elzárása, hanem az internet "szabadságának" korlátozása. A hangsúly azon van, hogy kormányrendeletre ki lehet tiltani oldalakat. Persze "begyszó nem élnének vissza vele", de azért az ördög nem alszik.

A hangsúly pedig tényleg a precedens értéken lenne, ha a Szabadság Hazájában átmenne egy ilyen törvény akkor onnantól kábé bárhol elõhúzhatnák a kalapból és máris egy új, kormányok által cenzúrázott internetet kapnánk.

Amúgy az EUban nincs efféle közös rend, úgy tudom, hogy például Olaszországban már van egy hasonló rendelkezés, onnan már csak proxyn lehet kilátogatni a kalózöbölbe. 😊

Hidd el Zero 7th, ha nem ez lenne a helyzet nem állt volna ki például az Epic Games teljes mellszélességgel a tervezet ellen (pedig ugye állítólag pont értük készült). de láttam SOPA ellenes videót a Frozenbyte fejlesztõitõl is. Holnap pedig egy napra elsötétül a wikipedia.
Rage47
a videók jobbak, mint a játék 😄

Hegi90

ám szegényebb országokban nem ritka a gyerekmunka, lásd még Indiában, de ~60 évvel ezelõtt itthon is gyakori volt. Talán ez jobb, minthogy éhen haljon a családjuk.

Ferdeszemûeknél köztudomásúlag ez van. Alapvetõen egy túlhájpolt szarnak tartom az Apple-t, úgyhogy eszemben sincs védeni, de gyakorlatilag az összes hardvergyár a távol-keleten van, és ugyanez megy mindenhol.

Ja, hogy ez az Apple imidzsének nagyobb pofon, mint másnak? Kizárólag a fanboyokat érdekli, azok meg úgysem vehetõk emberszámba...

Gyerekmunkával készülnek az iPhone-ok - utolsó bekezdés, szép
Ja, akkor majd aggódjunk akkor. Az EU határozottan elutasította a dolgot.

Dzsini
Itt a félelem - az Egyesült Államokon kívül - leginkább azzal van, hogy ha ezt "a legnagyobb demokrácia" és "a szólásszabadság hazája" bevezeti és mûködteti, akkor ez alapot ad arra, hogy bárhol máshol is bevezessék gyakorlatilag ellenállás nélkül.