PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Tekintve, hogy eredetileg teljesen ingyenes lett volna, nem kell ettõl tartani /melvin 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Igen, már tájékoztattak róla 😊 De elsõre beillett digitális legonak is 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Ez nem Minecraft, hanem a WoW-ból kivették a "ködöt" és látszik a teljes térkép.

Ha meg már MC: D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
😄

All hail the double x!

RatBaG
ez nem minecraft (a korábbi kép óta folyton meincraftnak mondanám...)
http://imgur.com/a/XH1gS

Per Aspera Ad Inferi.

gergely1991
Ezen már 5 perce röhögök..ASDAS😄AD:AD:ADA😄ADASASD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Régi figurákkal jobb lenne szerintem.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini

Dzsini
Félelmetes, hogy egy digitális LEGO mit kihoz az emberekbõl, én a nem rég itt is szereplõ tudományos számológéptõl ájultam el.

Narxis
<#wow1> ez szép

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
innen van 😊 - program készíti a térképet, nem kézzel gyártott.

Narxis
Azeroth?:o

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Büdös Bohóc
kész 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LasDen
SOpa helyett itt a CIspa...tessék megõrülni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
😄DDDDDDDD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
A Microsoft sem akar lemaradni...

Zomil
vagy csak simán egy kérdöjel a végére? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Ideges, mert lógok neki 56 millióval :c

Elõzõ havi fizumat megkaptam és sörre is telt belõle.
Büdös Bohóc
megjött a havi? Battlefield topikban is látom brillírozol.

F5 nem ért semmit! Rámentem az url mezõbe és enter! Úgy már behozta! És te vagy informatikus? Te vagy programozó te senki?
SzirmosSzisza
Csak linkben, ha nem jó akkor F5 halom!

Zomil
miért is?
oké a zombik, meg a csaj aki bevizelt maga alá más sulyosabb eset, de a többi teljesen normális. 😊
Ez is csak egy hobbi, én mondjuk sosem öltöznék be, de pl. sztem igenis nagy dolog egy komoly jelmezt összerakni amiben sok munka van és nem a kölcsönzöböl veszed. 😊

Ez k.b olyan mintha azt mondanád, h akik pl. repülö modellt készitenek azok retardáltak.

De ez is csak ilyen megyar felfogás...itt még nem terjedt el eléggé a cosplay-ezés, de külföldön teljesen megszokott dolog.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
HOPPHOPP!!!
Azért nem szorul pszichiátriai kezelésre, mert ha nem beszámítható, akkor megússza 3 év kényszerkezeléssel!
Így viszont valszeg életfogytot vagy tényleges életfogytot kap!

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Igen, kint van a rendezvényeken is (Lollipop chainsaw vagy mi a játék neve.

De van még egy csomó kép róla. hátha "kíváncsi" valaki 😄

Metalmilitiakid
Ez annak a zombis láncfûrészes csajnak a cosplaye ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

pamparampa
01:38-tõl.most állj a tükör elé és mondd hogy nem retardáltak.
02:08-nál mondja is a riporter "te teljesen készen vagy" 😄 úgy legyez a csaj mintha befingott volna 😄
oké nem mindegyikük az, predator meg bobafet rendben van, de a többi <#zavart2>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Hegi90
ok, a zombik kajak retardok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
mert van hobbijuk? -.-

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ökör média... kenjük rá az erõszakos juj de rossz videojátékokra... omg...

Szvsz közülünk mindannyian játszunk / játszottunk már erõszakot tartalmazó játékkal, és valamiért mégsem hibbantunk meg. A gond az illetõ fejében van, a hír végérõl kiragadva: "A jelentés szerint pszichiátriai kezelésre jelenleg nem szorul."

Dehogynem... ilyen idõsen már bõven kellene bírni annyi ésszel hogy tudjon különbséget tenni a virtuális és valódi világ között... ha ez nem mûködik akkor ott súlyos pszichés problémák állnak fent amit kényszergyógykezeléssel orvosolni kellene felügyelet mellett, gyógyszerekkel, stb, nem beszélve a tag erõs mentálhigiénés gondjairól.

Bár én azt gondolom hogy egy ilyen emberbõl már sohasem lesz beszámítható, épp elméjû egyén...
pamparampa
ezek mekkora retardáltak<#zavart2>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Metalmilitiakid
Igen én is így vagyok vele. Nemtom megmondani mióta játszom lövöldözõs gyilkolós hentelõs játékkal, de még megütni sem ütök meg senkit (pedig sok megérdemelné) nemhogy kiírtom a családom. Itt az egész fordítva volt, annyi, hogy ihletet merített sztem a játékokból.
Még milyen jó, hogy még nem jött ki a Lucius mert akkor meg is úszta volna, ha abból merít ihletet 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morcosqtya
Fõcímbe, vastagon, egyék csak a népek!!

"régóta gyilkos ösztön munkált benne, családtagjaitól elidegenedett, meggyûlölte õket, érzelmein pedig nem tudott úrrá lenni."
"hónapokig tervezte a gyilkosságokat."

Ez mind azért van mert a gép elõtt ült egész nap és játszott.
Véletlenül sem lehet fordítva az ok-okozat: t.i. esetleg éppen azért játszott sokat mivel elidegenedett már a külvilágtól, személyisége átalakult vagy régóta mentálhigiénés / személyiségzavaros beteg volt csak nem kezelték...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hegi90
jaj

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem hazudtak a szülõk...télapó létezik!
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
<#nevetes1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Metalmilitiakid
Mostanában már kezdenek egész jókat gyártani.

pxxl

All hail the double x!

Asrock alaplap, meddig fog mûködni még? 😄