PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha meg már MC: D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://imgur.com/a/XH1gS
Per Aspera Ad Inferi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
oké a zombik, meg a csaj aki bevizelt maga alá más sulyosabb eset, de a többi teljesen normális. 😊
Ez is csak egy hobbi, én mondjuk sosem öltöznék be, de pl. sztem igenis nagy dolog egy komoly jelmezt összerakni amiben sok munka van és nem a kölcsönzöböl veszed. 😊
Ez k.b olyan mintha azt mondanád, h akik pl. repülö modellt készitenek azok retardáltak.
De ez is csak ilyen megyar felfogás...itt még nem terjedt el eléggé a cosplay-ezés, de külföldön teljesen megszokott dolog.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért nem szorul pszichiátriai kezelésre, mert ha nem beszámítható, akkor megússza 3 év kényszerkezeléssel!
Így viszont valszeg életfogytot vagy tényleges életfogytot kap!
Þór vígi þessi rúnar
De van még egy csomó kép róla. hátha "kíváncsi" valaki 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

02:08-nál mondja is a riporter "te teljesen készen vagy" 😄 úgy legyez a csaj mintha befingott volna 😄
oké nem mindegyikük az, predator meg bobafet rendben van, de a többi <#zavart2>#zavart2>
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szvsz közülünk mindannyian játszunk / játszottunk már erõszakot tartalmazó játékkal, és valamiért mégsem hibbantunk meg. A gond az illetõ fejében van, a hír végérõl kiragadva: "A jelentés szerint pszichiátriai kezelésre jelenleg nem szorul."
Dehogynem... ilyen idõsen már bõven kellene bírni annyi ésszel hogy tudjon különbséget tenni a virtuális és valódi világ között... ha ez nem mûködik akkor ott súlyos pszichés problémák állnak fent amit kényszergyógykezeléssel orvosolni kellene felügyelet mellett, gyógyszerekkel, stb, nem beszélve a tag erõs mentálhigiénés gondjairól.
Bár én azt gondolom hogy egy ilyen emberbõl már sohasem lesz beszámítható, épp elméjû egyén...
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Még milyen jó, hogy még nem jött ki a Lucius mert akkor meg is úszta volna, ha abból merít ihletet 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"régóta gyilkos ösztön munkált benne, családtagjaitól elidegenedett, meggyûlölte õket, érzelmein pedig nem tudott úrrá lenni."
"hónapokig tervezte a gyilkosságokat."
Ez mind azért van mert a gép elõtt ült egész nap és játszott.
Véletlenül sem lehet fordítva az ok-okozat: t.i. esetleg éppen azért játszott sokat mivel elidegenedett már a külvilágtól, személyisége átalakult vagy régóta mentálhigiénés / személyiségzavaros beteg volt csak nem kezelték...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n