PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Azon kívül, hogy az alma pereli a samut, mert "hasonló" ikonokat használ? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Alsó 95-bõl van 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a régi, az ablakos logó nélkül (esetleg kis frissítéssel) teljesen jó lett volna, annak legalább volt stílusa
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Másodszor WoWosok között, akkor fele annyi ideig 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
All hail the double x!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egész párbeszédet Martinkától kezdve meg nem szúrom be mert asszem hónapok óta megy ott a flame. Igazából ez is vicces de nekem az tetszett, hogy egyesek ennyire szívükre veszik ha egy kis tizenéves leszólja a telefonjukat. 😊