PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltudom képzelni ezt helyzetet hogy éppen kigyullad az iphone és tök közömbös arccal azt mondja rá uram ez csak meleg.. <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Pl: ha a telefon markolaszasa kozben elmegy a terero, az nem bug Holgyem / Uram, feature! <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Per Aspera Ad Inferi.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
elsõ 3 wavebe tökéletes de utána meg váltani kéne már,de akkorra meg nincs rá keret ugye.
persze ezt csak én látom így.mert eddig ezt tapasztaltam😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mondjuk sokféle megoldás van az biztos,már várom az új mapokat.
csak youtubeon néztem...
Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy egy doki+heavy kemény támogatásával egy demomannél meele spec 100%critel simán gyûjthetõ.Mi legalább is így toltuk ki a mpaokat legtöbbször.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Néha nem is értem miért mennek scouttal..
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- plusz posta
- ja és folyamatosan ki van fogyva a készlet
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szeptember 6, Amazon press event
Kindle Fire 2, és egy esetleges telefon?
Pénteken kezdõdik az IFA expó Berlingben, ahol bemutatja a Samsung a Win8-as tabletjét.
Szeptember 5.-én Nokia / Microsoft event, illetve ugyan ezen a napon fog bemutatni valamit a Motorola / Verizon páros is.
Szeptember 12.-én új iPhone meg iPodok, illetve Októberben jöhet az iPad Mini is.
Jó most geeknek lenni 😛