35806
IWimv2m.jpg
  • GregSB
    John Carmack Facebook alkalmazott lett.

PC HUMOR 2.0
  • GregSB
    Pont hogy nem ez lesz a nagyokosok szerint. Csomó pénzt + embert fognak kapni hogy tökéletesre fejelsszék a gaming részét, amit maguktól sokkal lassabban / nehezebben tudtak volna elérni. Aztán ha ez megvan akkor fogják tovább fejleszteni mijt social platformot,
  • RYO21
    Grat, sikerült elbaszniuk a PC gaming jövőjét. Cukkerberg .!.
  • Jim Morrison
    Na végre leirtak, hogy miert is^^
    Carmacknak súgtak, azért ment át tuti.
    Remélem így gyorsabban dolgoznak majd az ocoluson, és a rá szánt tartalmakra, ami remélhetőleg nem facebookos játék lesz...
  • GregSB
    Mi a f.sz?

A kommentekben lévő gifek mindent visznek :))
    Jaj, a Fleiner:D
  • SzirmosSzisza
    http://phpfejlesztesmagyarorszag.tumblr.com/
  • Narxis
    Fiatalság bolondság. :/
  • Dzsini
    Attól eltekintve, hogy nagyon rosszul megfogalmazott kérdések vannak, kimaradtak válaszlehetőségek... nem tanulnak kérdőív készítés alapismereteket?

Mit válaszoljak ha nem használok közösségi oldalakat? Ha nem dolgozom a szakterületemen, vagy ha mégis igen, akkor hogy értelmezi azt a választ, hogy "2"? Mi a szakterületem? (enélkül gyakorlatilag értelmetlen a kérdés) Egy apró szövegmezőbe írjam be, hogy milyen egyéb oldalakat látogatok? Majd ők kiválogatják az ezerféle választ? Az online fórumos kérdések között megbújik egy facebookos kérdés. Az 5 fokozatú válaszadási lehetőséget akkor szokták használni, ha nem gond, hogy van középső fokozat: például mit jelent a "Különböző weboldalakon készített profiljaim hasonlóak." állításnál a "hamis" és "igaz" közötti félút?

És mindezt egy egyetemi kommunikáció tanszékről (ahol ezt tanítani kell), és úgy spammelve az összes topicba, ahogy az alapvető netikettnek még csak meg se próbálnak megfelelni.
  • Paranoiac #30379
    Apropó szabvál tárgyak... ME-MAKon tanultam 2 évet. Sajnos abba kellett hagynom egyéb okokból... De lényeg a lényeg: első félévemben felvettem egy szabvál tárgyat, mégpedig a Makroökonómiát. 2 kredit, nem kapcsolódik ahhoz, amit tanulnom kéne 4-7 kreditekért, tényleg csak egy tölteléktantárgy. Igen ám, de fiatal fejjel (2008) az első órán leb.ziztam a tanár urat (és ezen véleményemet azóta is fenntartom). Akkor, abban a rendszerben még sokszor elmehettem vizsgázni (ahogy hallom, most már körülményes 3-nál többször ezt megtenni), szám szerint 18-szor voltam. 110%-os vizsgágat írtam, mégsem kaptam meg a kettest soha. Sajnos amikor elhagytam az egyetemet, rá egy évre ő is elment... Fucklogic.
  • Paranoiac #30378
    Kitöltve.

Ez legalább egy értelmes kérdőív. Sok ismerősöm keres meg hasonlókkal, amikkel akár 15-20 perc is elmegy, de semmi értelmét nem látom. De azokat is kitöltöm, mert állítólag nekik ez "nagyon fontos"...

Mindegy, örülök hogy segíthettem! :)
  • Prézli
    Egyenes ugye ha abban a félévben végzed a tárgyat amikor úgymond kellene, "egyenesben van" az az ember aki kb semmilyen tárgyból nem bukott

Kereszt amikor elbukod mondjuk első félévben a matek1-et és másodikban is azt tanulod

Szabvál az pedig tényleg a szabadon választott, ezek nagyrészben kétkredites vicctantárgyak ahol lényegében elég a ketteshez, ha bejársz vagy év végén leadsz valamit (Lean szemlélet, Film élmény manipuláció, Tőzsdei spekuláció etc,

Annak nem sok értelme van a játékban, hogy a keresztet az egyenes követi, mert a ráépülések miatt a büdös életben nem jön az ember egyenesbe ha valamin elkaszálják, szabvál meg a kreditek miatt kell, mert ha nincs 30 félévente, akk átb@sznak fizetősre

BME im lovin it :D
  • wollnerd #30375
    Az 1. nekem való! :D Ugyanis én BGF-re járok! :D :D
  • RelakS
    egyenes? kereszt? meg ami utána van, és még megjegyezni sem tudtam? :D (talán szabvál ... szabadon választott?)
  • RYO21
    De azvagyok, csak nem Magyarországon. :D
  • n000rbi
    Ezek szerint még nem vagy/voltál egyetemista :)

ZártHelyi
    pótZártHelyi
    pótpótZártHelyi
    Vizsga
    UtóVizsga
    UtóUtóVizsga

stb. :)
  • RYO21
    Az első érdekesnek tűnik, csak semmit sem értek belőle. Nekem inkább valami vércsoportos játéknak tűnik. :D
  • SzirmosSzisza
    Elszaporodtak :D
    egyetemi élet, ez meg VIK-es :D
  • wollnerd #30369
    Flappy 2048 :DDD
  • hugopareiros
    "A felsorolásból nem hagyhatjuk ki a 4-et, ahol összesen négyszer négyes négyzet áll a rendelkezésünkre."

Aha 4x4-es...
  • wollnerd #30367
    Hírértékű lett ez a játék (is). :)
  • lord nihilus
    lel
  • DIESEL DOG #30365
    True story... :DD
  • akyyy
    nekem 10224 :D csak néha a sima piros vonat helyett a másodikat adja be, meg azt se tudom miért oda rakja le és nem máshova
  • RAZOR27
    3256, kiraktam a 3. kék mozdonyig, de olyan szarvashibával szopódtam be :S :D hatalmas
  • akyyy
    nekem ez a kedvencem. ez megfogott. piros nohabig tudtam eddig eljutni :D
  • Narxis
    mennyire igaz :DD
  • akyyy
  • LeWyTy
  • The Protector
  • Narxis
    looool
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/actualrecruiter
  • Jim Morrison
    milyen rendes ez a siri
  • wollnerd #30354
    :DDD
  • ldavid
    kommentek :D
  • SzirmosSzisza
    http://imgur.com/gallery/iJD8f
  • Pio
    VALVe doksifilmje a 2011es DOTA bajnokságról, szerintem ajánlott irodalom minden gamernek. :)

• SzirmosSzisza
    http://www.thefacialroom.com/
  • Aquir
  • Jim Morrison
    én azért veszek egyet, van benne pm, más nem kell.