PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elavultak a konzolok, de ennyire azért nem. A GTA V ha jól tudom 720p-ben fut konzolon, szóval ezt a képet valami barlangi troll paintelhette össze.
Pong-1976
Minecraft-2009
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A-kategóriás játékot A-kategóriás játékkal érdemes összehasonlítani. Indie cuccok nem egy súlycsoport.
Meg ezért mondjuk, hogy a szarfos konzolok visszafogják a fejlõdést. Ha nem lenne konzol, akkor 2013-ban 2005-ös grafikával igencsak ciki lenne már kiadni egy A+ kategóriás játékot.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
pc-n nextgenen valószínûleg szebb lesz...
A konzolokon az elsõ amit visszavesznek a teljesítmény növelése érdekében az a textúra.
Kíváncsi lennék full textúrával mi lenne a vélemény a GTA5rõl... mer akkor látszódna mennyire lowpoly szar volt ehhez képest a MaxPayne2
Majd a Nextgen konzolokon vagy PCn kell max beállításon öszehasonlítani ezeket.(mert így nem fair)
-Én úgy vagyok vele hogy éppen leszarom a grafikát ha jó a játék... van elég sok ami nem épp a legszebb de többen játszottak már vele mint az összes GTAval együtt... MINECRAFT
teljesen ugyanazzal a technikával, amivel sok-sok éve is feltörhetõek voltak a hiper-szuper ujjlenyomat-olvasók. ki hitte volna...
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként attól, hogy az alsón foshúgy 240p-ben van jóval részletgazdagabb a felsõ képnél. Az megint más kérdés, hogyan viszonyúl egy modolt GTA4-hez, vagy a várható PC-s verzióhoz képest.
Egy konzol mindíg csak konzol marad.
A PC sokkal jobban dolgozik.
Meg egy nextgen játék egy 3-4 éves konzolon miért nézne ki szépen?
amúgy szerintem fake az egész.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pedig sokan próbálkoztak 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Upgrade with zero downtime"

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
😄DDDDDDD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"What we now know is that the iPhone’s Touch ID fingerprint sensor uses radio frequency scanning to detect the sub-epidermal layers of your skin, a dynamic that requires the owner of the finger to be alive and attached to the finger being used."