PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Basszus, nézd már meg közelebrõl. A GTA "kép" egy youtube videó gyök 2 bitrátával 240p-ben.
Elavultak a konzolok, de ennyire azért nem. A GTA V ha jól tudom 720p-ben fut konzolon, szóval ezt a képet valami barlangi troll paintelhette össze.
LeWyTy
Hát nem. De épp errõl beszéltem... örülök hogy nem értetted.
Pong-1976
Minecraft-2009

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nyilván, de akkor a Pong is jó példa...

LeWyTy
A minecraft arra szolgált példának hogy nem kell egetrengetõ külsõ hogy jó is legyen az a játék.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem, a Minecraft azért iszonyat szar példa, mert azt egyetlen csóka készítette a szabadidejében ingyen, nem egy párszáz fõs cég 265 millió dollárból.

A-kategóriás játékot A-kategóriás játékkal érdemes összehasonlítani. Indie cuccok nem egy súlycsoport.

Igen, és pont ezért szar a konzol, mert vagy grafikád van, vagy fizikád, vagy AI-d, vagy játékmeneted.

Meg ezért mondjuk, hogy a szarfos konzolok visszafogják a fejlõdést. Ha nem lenne konzol, akkor 2013-ban 2005-ös grafikával igencsak ciki lenne már kiadni egy A+ kategóriás játékot.

LeWyTy
A minecraft egy pont hogy jó hasonlat arra a mit mondtam... egy sandbox, viszonylag új játék jó játékélménnyel még ha a kinézete gagyi is... az már teljesen más hogy a szar java alap miatt megeszi a gépedet reggelire.

LeWyTy
A konzol ami futtatja a (nextgen) játékot majdnem olyan idõs mint a másik játék... mit vársz? csodát? Ahhoz a pár textúrához meg polygonhoz képest azért a gta5 elég sok más dologra kell koncentráljon mint a modellek vagy a textúra.... egyébként is... ha jól emlékszem a GTA4 is legutoljára töltötte be rendesen a textúrákat... és szerintem ez a kép is töltés közben vagy után készült.

SzirmosSzisza
Minecraft az pont rossz összehasonlítási alap, mert randa, de cserébe rohadt magas a gépigénye.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
nem fair egy 10 éves játékot összehsaonlítani, egy mai játékkal, ami egy 8 éves konzolon fut?

pc-n nextgenen valószínûleg szebb lesz...
LeWyTy
A 10 éves képen a környezet szinte üres... csak a textúrák részletesebbek.
A konzolokon az elsõ amit visszavesznek a teljesítmény növelése érdekében az a textúra.
Kíváncsi lennék full textúrával mi lenne a vélemény a GTA5rõl... mer akkor látszódna mennyire lowpoly szar volt ehhez képest a MaxPayne2
Majd a Nextgen konzolokon vagy PCn kell max beállításon öszehasonlítani ezeket.(mert így nem fair)
-Én úgy vagyok vele hogy éppen leszarom a grafikát ha jó a játék... van elég sok ami nem épp a legszebb de többen játszottak már vele mint az összes GTAval együtt... MINECRAFT

Calver
...és ennyi volt a Touch ID.

teljesen ugyanazzal a technikával, amivel sok-sok éve is feltörhetõek voltak a hiper-szuper ujjlenyomat-olvasók. ki hitte volna...

"The trees move. Do you not see it?"

Nem tudom, te hol hagytad a szemed...

Fura Alak
Szebb????

Sokkal kevesebb object (tárgy), kevesebb textúra. Szerintem nem volt szebb.

kifli
dehát a felsõ 10 éves kép, ami egy öregebb játékból van, mint a jelenlegi konzolok, miért szebb?
LeWyTy
Akkor még inkább! (rossz dátumot találtam xD)

NYOLC éves a jelenlegi konzolgeneráció.

benőmenő
Youtube lol
Egyébként attól, hogy az alsón foshúgy 240p-ben van jóval részletgazdagabb a felsõ képnél. Az megint más kérdés, hogyan viszonyúl egy modolt GTA4-hez, vagy a várható PC-s verzióhoz képest.
LeWyTy
Mit kéne nézni?
Egy konzol mindíg csak konzol marad.
A PC sokkal jobban dolgozik.
Meg egy nextgen játék egy 3-4 éves konzolon miért nézne ki szépen?

pajti

nehéz is megtanulni a római számokat.
amúgy szerintem fake az egész.
Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

broman191
Close enough! <#nevetes1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Narxis
looooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti
loHL xD

Narxis
Bonne Nuit BB = Good Night Baby

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SzirmosSzisza
ipad custom launcher

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
viszont jó videókat csinál 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

flashpointer
bye 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Narxis
loool mekkora nerd

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Mi még sok sok éve tartottunk a kerületi mûvházban számítógépes (fõleg c64 és amiga) karácsonyt, eljöttek a Gurusok is, és aki néhányunkat el tudott verni az Amigás Mortal Kombat 2-ben, az kapott (volna) tõlük ajándékot. 😊

Pedig sokan próbálkoztak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
😄

LasDen
GTA 5 $800 millió 1 nap alatt...O_o

SzirmosSzisza
Csak, hogy legyen itt is cica besuvasztjuk ide ezt a képet 😄

"Upgrade with zero downtime"

SzirmosSzisza
Reddit is megõrült 😄

LasDen
ahhoz képest tele van fosva az oldalam gta-val 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

melyik volt az az oldal ahol ilyen "geek" meg "programozó" viccek voltak fent 9GAG szerûen?

Narxis
omg

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hegi90
occasional sudden exit from his chair to do a quick ten pushups. He explained this last one as "Compiler found error in code. This is punishment".

😄DDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
Levágott ujjal nem fog mûködni.

"What we now know is that the iPhone’s Touch ID fingerprint sensor uses radio frequency scanning to detect the sub-epidermal layers of your skin, a dynamic that requires the owner of the finger to be alive and attached to the finger being used."

hõérzékelõs? mert akkor néhány mp a mikróban és annyi... 😄
sonic syndicate
úgy tudom, csak az agy hal meg 1-2 perc alatt, de a többi testrész elél akár órákig is, pl ha levágod a lábad, akkor azt 1-2 órával késõbb is vissza tudják varrni és nem nagyon lesz baja...mint a múltkor a hapsi karja beszorult a mezõgazdasági gépbe, majd a karját a csomagtartóba téve befurikázott a kórházva, hogy tegyék vissza