PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Hogy lehet ellenõrizni, hogy nekem is ilyet osztottak-e ki?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fura Alak
Jobb késõn, mint soha.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
letöltés után kipróbáltam a videóban lévõ Metroid prime-t mert érdekelt (máshol is láttam már) és most értem a végére, ez valami igenjó. olyan mint egy 2D-s játék, és nem tudom hogy a lövöldözés volt e beletuszkolva egy logikai-keresgélõs játékba, vagy fordítva :) Amennyire ismerem, az elõdje méltó folytatása 3d-s környezetben.
azért 2002-es grafikával egyes helyeken eléggé laggolt a dolphinnal:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kifli

bocsi
The Protector
bf4 topikból:)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lel:D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SzirmosSzisza

pxxl
vót? :D

http://www.youtube.com/v/SvhUznMr0us&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All hail the double x!

Fura Alak
Már csak egy RJ45 lengõaljzat kell a végére. :D

SzirmosSzisza

*_*

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

pxxl
Kockalínáknak UTP kábelbõl karkötõ :D
(most csináltam...)

All hail the double x!

közben meg itt megy a fejemben az eredeti szöveg, a jól megszokott magyar hanggal :D
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pajti

pajti

Aquir
azon tûnõdöm hogy vajon ez úgy is mûködtethetõ lesz majd mint az egér, vagy csak direkcionális lesz? (FPS szempontjából az elsõ jobb lenne)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
he? Eltûnnek a textúrák, és csak a fények maradnak meg? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

The Protector
Ps3-asként tudom,hogy a konzolos verzió tényleg így néz ki.Addig még tûrhetõ míg le nem bontják a nagy házat,utána úgy néz ki mint amikor színek nélkül mutatják a karaktereket a tervezés formájában.Olyan mintha leesett volna a hó.Kérésre csinálok ps3 as képeket.Nagyon-nagyon csúnya,viszont a játék jó,a hitreg pofás és tele only battlefield pillanatokkal.És amúgy fps-ben elég stabil,nagy fps dropok nem voltak de a 30fps-t csak a földet és eget nézve éri el.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SzirmosSzisza
:D

tommygear
LeWyTy
Hülyeség! nem így néz ki... csak PCn jobbak az effektek + élsimítás meg ilyenek.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Gyáááááá<#banplz> kurva roksztár mé nem adja ki?<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
RLY?!<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SzirmosSzisza
:D

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

pajti

pajti

<#hehe>

flashpointer
Most értettem meg igazán az egyik legnagyobb érvüket a konzolosoknak:
"Nem kell mindig új alkatrészeket venni mint a pc-be hogy ne szaggasson, hanem egyszer megveszed mindennel max fps-el játszol"

Emancipate yourself from mental slavement!

Ez igazi kép? :D Ez nagyon durva. Most ez tényleg igazi? Nem létezik, hogy ennyire szarul néz ki boxon.
Mingyárt jönnek a peasantek, hogy az xbox az 8 éves hardver meg stb...
Amúgy meg szerintem ez egy bug, ennyire azért nem ronda (csak kb bf 2 szint) :D

LeWyTy
Szerintem nincs megpiszkálva... csak néha megfárad a gép logikája és lassan tölti a környezetet... ez több játéknál is elõfordul néha.

Mint ahogy szerintem itt is: #290067

RelakS
én nem vagyok meggyõzõdve, hogy a boxos verzió nincs megpiszkálva

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
Miért érzem erõs túlzásnak? TÉny hogy konzolokon mindig egyszerûbb a grafika... de én próbáltam 360on és ahogy emlékszem nem így nézett ki.

LasDen
dehát a külcsín nem minden. biztos vagyok benne, hogy az innovatív levolution, és más hasonlóan értékes dolgok lakoznak a játékban :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

broman191
Ehhez kell igazán ütõs marketing miért vegyék az emberek boxra..."Best looking Xbox360 title ever! - Stevie Wonder". :D

SzirmosSzisza
trololo

SzirmosSzisza

Aquir
jól hangzik

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/WdhoFIRHckE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

flashpointer
Toborozzák, nem szülik.

Emancipate yourself from mental slavement!

Ja, HoMM-ban fura népek élnek, a vemhesség mindig pontosan egy hét, és teljes menetfelszerelésben jönnek világra. Nem lehet könnyû dolga a nõknek, ha vannak ott olyanok egyáltalán.
Lehet, hogy hímnõsek, mint a csigák, két paladin megszúrja egymást a hasán, és mindkettõ petéket rak.
De az is lehet, hogy osztódnak, de az nem valószínû, mert akkor egyre többnek kéne keletkezni.
Még elképzelhetõ a kaptárszerû szaporodás is, hogy minden kunyhóban van egy királynõ, ami hetente mindig pont x swordsman/arkangyal/stb. darab tojást rak, és kikelti.

De azt nem fogjuk megtudni soha, hogy ezek közül pontosan melyik.

hétfõnként tudsz új katonákat venni, vagyis annyi szaporodik :D
Bal alsó sarokban is ott van a mágusnál hogy +6, vagyis hétfõnként ennyit tudsz venni.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Dzsini
Mert mindig a hét elsõ napján (hétfõn) jöttek meg a felvehetõ seregek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

de miért?
Narxis
looool :D igaz

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.