PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47

<#taps>
SzirmosSzisza
kínos?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nohab
BirgirPall videóját nem törölték viszont. Lehet ezt még nem fedezték fel. 😄 (meg a címet egy jelzõvel megtoldotta)

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Köszi!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
link?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Szerintem hatalmas, hogy behúztak egy ilyet 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
Nerd3 is pont ma rakott fel videót errõl. Borzasztó, hogy milyen hülye fejlesztõk vannak...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

artschi
A y2k-ról ez ugrott be 😄DD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

pajti

GregSB
Egy kis nosztalgia:

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Látom BF4-ben is a realizmusra törekedtek 😄

mousee
meg alap c&c+covert op kieg, meg tiberian sun, meg total annihilation (hajóóóóók...nagy bumm 😄), meg sztárwórsz részer, phantom menace, transzport tájkún (openTTD alapkellék 😄), a nagy balhé, screamer2, morrowind, quake2, unreal tournament (magyarul aprított), SOF, half-life, és még millió olyan gém, amibe gyermekkorom óráit fecséreltem 😄

Tényleg, kinek mi volt a favorit P2-3 korszakból?

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

PLaci
Düne 2 & Imperiam Galactica FTW! 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mousee
Szerintem ez élményfüggõ. Nálam pl az ageof2, IG2, knights&merchants égett be a tudatalattiba. Meg a nerwork q rally. Meg a road rash. Meg az NFS3 😊 És az örök kiölhetetlen pedig a pizza syncicate 😊 Meg igazából szerintem még tudnék sorolni párat így a P2-3 korszakból. Akkor nõttem fel, ezekre ment el rengeteg idõm, ezekbe éltem bele magam... Bakker, össze kéne rakni egy retro gépet Win98-al 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

tutituti
viszont a játékélmény sokszor sokkal jobb.Pl c64 játékokra mai napig is emlékszem míg pl a timeshiftbõl csak a vonatos rész maradt meg,a singullarity elején az ijesztõ ház és a többi.Van ami tök jó volt,de mára elfelejtettem míga last ninja megmaradt ahogy a lemmings vagy a krakaout.
De lehet azért mert akkor nem volt akkora a bõség zavara.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Aquir
hát igen, a relativitás. ennyit ér hogy milyen környezetben élsz, az ugyanaz teljesen más lesz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Errõl az jut eszembe, hogy pár játéknál anno mennyire el voltam szállva a grafikától és aztán, mikor pár év után eszembe jutott a játék és utánanéztem a neten, akkor vakartam a fejem, hogy valahogy sokkal jobb grafikára emlékeztem. 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
kapásból The Hunt ugrott be <#idiota> (bár aki nem vágja SWG-t, annak lehet h nem lesz sok értelme)

"The trees move. Do you not see it?"

MR ME
fájdalmas 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zeli
Jaj ezen sírtam. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tutituti
lag

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
wat

SzirmosSzisza

GregSB

SzirmosSzisza

Aquir
A sticket is tolni kell, de most legalább egeres játékot is lehet játszani fotelból 😊

tommygear
ez a ti történetetek
ROsszabb, mint a kontroller, tuti állandó kézfájdalom.
Maradok a fasza kis egér+billentyûzet kombónál.
Megnyugtatásul, hogy van még lejjebb a magyar focinál is:

"when I thought I’ve fixed a bug but it reappears later"
És ennek mi a története? És a lemezen vajon ki van? 😄 gondolom jobb esetben San Andreas
Aquir
Igen, ezt vártam. Úgy is mûködtethetõ mint az egér.

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LasDen
nyakáttörte közben, szóval mindegy .D

a térdszalllagja lehet egy picit károsodott😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

pajti

kifli
így megnéztem már, egyezik a kettõ 😊
Tartozz IDE, vagy SATA.

The Protector
Ez a fajta fórumozási szokás,stílus itt nem megszokott.Normális,összeszokott társaság van itt,TE is tartozz IDE,de ne legyél ennyire arrogáns.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

EXTREME Lan-party ház eladó kiegészítõkkel 😄D lan partyhoz tényleg extrém
asysoft
Írja a linkelt bejegyzés is: megnézed, mit ír a router (milyen címet kapott), aztán pedig megnézed, hogy látszol kívülrõl (legegyszerûbb pl whatismyip.com). Ha ez nem egyezik, NAT-olva vagy. Elõbb néztem, de egyelõre(?) még egyezik a kettõ.

/*WTF?!*/

pxxl
<#wow3>

All hail the double x!

Én így fórumozok, elkezdhetsz hozzászokni...

Meg vissza a feladónak, ki a faszomnak képzeled magad, hogy megszabj nekem bármit is?

A kérdés viszont még áll.

kifli
Vissza lehet venni kicsit az arcból. Ha így tudsz fórumozni irány a gumi <#levele>
Ha annyi lövésed sincs hozzá, hogy hogyan tudod csekkolni, akkor nem kibaszott kurvára mindegy, hogy milyen?